Μειώσεις στους μισθούς....

Εγώ θέλω και συγκεκριμένη θέση, Υπουργείο Αθλητισμού.
Τουλάχιστον να βλέπω και τζάμπα NOVA ρε αδερφέ!
Αυτό που το πας;;;;;
 
νομιζω οτι δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια ο μισθος τους οσο με τη κριτηρια φορολογουνται.
επισης επαγγελμα βουλευτης δεν υπαρχει.εχω σχηματισει την αποψη πως η δημοκρατια ,οι απαρχες της πολιτικης φιλοσοφια γενικοτερα γεννηθηκε στην ελλαδα εξαιτιας του κ#@$@ρεματος των αρχαιων ελληνων.και για να εξηγουμαι,η υπαρξη χιλιαδων δουλων επετρεπε αθηναιους πολιτες να εχουν χρονο να ασχολουνται με τα κοινα αντι να δουλευουν.αν νομιζουν σημερα οι πολιτκοιμας οτι ειμαστε δουλοι και αυτοι πρεπει να διατηρουν πολιτικα γραφεια ,να χουν 2 3 αυτοκιν ειναι γελασμενοι.

Μήπως τους μπερδεύεις με τους Φαραώ...
Η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα πολύ πριν τα χρόνια του Περικλή και την χρυσοφόρα Αθηναϊκή Συμμαχία.
 
Ακου εκει ρε τι διαβαζω....ρε τα παιδια κριμα ρε γμτ που δεν βγαινουν.Πλακα κανουν!!!!!εξω απο την βουλη,να πανε στο μεροκαματο να δουν τι θα πει ευρω.Ολοι μερα τρεχω σαν τον τρελο,και αυτη με 5000-10000 το μηνα δεν την βγαζουν ρε ουσττττττ απο εκει αντε μην πω κατι αλλο και παω για διακοπες παλι.
 
10.000 χιλιαρικα τον μηνα και δεν την βγαζει ο/οι κ.Κεδικογλου!!
Η βουλη του/τους δινει γραφειο εκτος βουλης,σπιτι,φως,νερο,τηλεφωνα και τα εξτρα!!....για πιο γραφειο δεν βγαινει? :AFADF0:
 
[QUOTE=dionisis ........Απλώς με 8 χρόνια "εργασίας" αποκτάς δικαίωμα σύνταξης.
Δικαίωμα σύνταξης θεμελιώνουν ακόμη και αν οι θητείες δεν είναι πλήρης, δηλαδή τετραετία; Αν είναι έτσι με 6 χρόνια πάνω κάτω παίρνεις μια καλή σύνταξη και φυσικά συνεχίζεις το επάγγελμα σου.


Δικαίωμα σύνταξης έχουν
-όσοι εξελέγησαν μέχρι το 1993: με 4 χρόνια θητείας και εφόσον συμπληρώσουν το 55ο έτος της ηλικίας τους.
-όσοι εξελέγησαν από το 1993 και μετά: 4 χρόνια θητείας και εφόσον συμπληρώσουν το 65ο έτος της ηλικίας τους.
-οι βουλευτές που είναι άτομα με ειδικές ανάγκες αποκτούν δικαίωμα σύνταξης στα 2 χρόνια θητείας και στο 55ο έτος της ηλικίας τους.
Η βουλευτική σύνταξη ισοδυναμεί με το 25% της βουλευτικής αποζημίωσης και προσαυξάνεται μέχρι το 17ο έτος θητείας, οπότε ο βουλευτής παίρνει πλήρη σύνταξη, η οποία αντιστοιχεί στο 80% της βουλευτικής αποζημίωσης.
Τα στοιχεία είναι από δημοσιεύματα της Αυγής της Κυριακής (18/10/09 Κ. Πουλακίδας) και της εφημερίδας Το Βήμα (παλαιότερη δημοσίευση)
 
Να πουμε οτι στο αρθρο που ανφερθηκε στην αρχη....οτι εκτος του ΚΚΕ......(απο ΔΟΛ),οτι δεν ειναι ετσι...(απο τις δηλωσεις τουλαχιστον),το ΛΑΟΣ (Καρατζαφερης) δηλωσε τα εξης.......
Υπέρ της μείωσης της βουλευτικής αποζημίωσης, και μάλιστα στο μισό, τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ερωτηθείς αν συμφωνεί με σχετική πρόταση, αφού επισήμανε πως ο ίδιος έχει την πατρότητα της ιδέας, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι όλοι οι βουλευτές πρέπει να αποφασίσουμε μείωση των μισθών 50%, για όσο διαρκεί η κρίση. Δε μπορούμε να πούμε στον ελληνικό λαό "σφίξε το ζωνάρι" κι εμείς να καθόμαστε αναπαυτικά στην "πολυθρόνα των 7.000 ευρώ"».

(για οσο διαρκει η κριση...;) ) (δεν ξερω αν και η/τα αλλα κομματα εννοουν αυτο...)
 
βρε τι παθανε τα παιδια!!κριμα....ας ερθουν εδω με μενα να δουν πως την βγαζεις με 900 ευρω το μηνα με δυο παιδια.
Αισχος και ντροπη τους που βγηκαν μερικοι και ειπαν οτι δεν την βγαζουν.
Παλιο κ@ρ@τ@δ@ς μας δουλευουν,παιζουν με τον πονο μας,ντροπη τιποτα αλλο δεν εχω να πω.