Μειώσεις τιμών από τον ΟΤΕ στα ευρυζωνικά προϊόντα

Με τις διαφημίσεις δεν μπορεί ο ΟΤΕ να κρατά τους πελάτες που πληρώνουν διπλάσιο κόστος σε σχέση με τις τιμές εναλλακτικών.
Τα ίδια έχει κάνει στη Ρουμανία και το αποτέλεσμα είναι οι εκεί εναλλακτικοί να του έχουν πάρει όλο το πελατολόγειο της σταθερής και να μπαίνει μέσα...

Με τις διαφημίσεις δεν μπορεί ο ΟΤΕ να κρατά τους πελάτες που πληρώνουν διπλάσιο κόστος σε σχέση με τις τιμές εναλλακτικών.
Τα ίδια έχει κάνει στη Ρουμανία και το αποτέλεσμα είναι οι εκεί εναλλακτικοί να του έχουν πάρει όλο το πελατολόγειο της σταθερής και να μπαίνει μέσα...
Και τι να κανει δηλαδη εφοσον δεν τον αφηνει η ΕΕΤΤ να φτιαξει τα τιμολογια του οπως θελει(και μπορει!!)...σχεδον τσαμπα δηλαδη.Ή λεει ψεματα για τους "εναλακτικους".Δουλευω στον οτε και μαλιστα στη διαγνωση βλαβων , ειναι παρα μα παρα πολοι αυτοι που εφυγαν και επεστρεψαν στον οτε αρον αρον σκυλοβριζοντας τις αλλες εταιρειες.Ευχομαι οσοι εχουν φυγει απο οτε να μην παθουν βλαβη και αναγκαστει να περασει συνεργειο απο το σπιτι τους.50κατι ευρω χρεωνουν την επισκεψη(παθολογοι ειναι??????)

Εγώ ξέρω ότι κάνουν κάτι ομορφιές στον ΟΤΕ με τη φορητότητα και κράζουν μετά οι πελάτες τις εταιρείες χωρίς να φταίνε.

Έχω διαβάσει κάτι παλαβά στο adslgr...
Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.

Και τι να κανει δηλαδη εφοσον δεν τον αφηνει η ΕΕΤΤ να φτιαξει τα τιμολογια του οπως θελει(και μπορει!!)...σχεδον τσαμπα δηλαδη.Ή λεει ψεματα για τους "εναλακτικους".Δουλευω στον οτε και μαλιστα στη διαγνωση βλαβων , ειναι παρα μα παρα πολοι αυτοι που εφυγαν και επεστρεψαν στον οτε αρον αρον σκυλοβριζοντας τις αλλες εταιρειες.Ευχομαι οσοι εχουν φυγει απο οτε να μην παθουν βλαβη και αναγκαστει να περασει συνεργειο απο το σπιτι τους.50κατι ευρω χρεωνουν την επισκεψη(παθολογοι ειναι??????)

Μια και δουλεύεις στον ΟΤΕ κάνε μου τη χάρη και δες αν μπορείς να μάθεις γιατί μου κόβεται το connex κάθε μέρα 1-2 ώρες το απόγευμα. Εχω κάνει 3 τηλεφωνήματα στο 122 την τελευταία βδομάδα και δεν έχω πάρει απάντηση.

Επίσης ρώτα τους γιατί η 2 mbps σύνδεση που πληρώνω πίανει ταχύτητες από 100-300 kbps.

Απάντηση: Re: Μειώσεις τιμών από τον ΟΤΕ στα ευρυζωνικά προϊόντα

Μια και δουλεύεις στον ΟΤΕ κάνε μου τη χάρη και δες αν μπορείς να μάθεις γιατί μου κόβεται το connex κάθε μέρα 1-2 ώρες το απόγευμα. Εχω κάνει 3 τηλεφωνήματα στο 122 την τελευταία βδομάδα και δεν έχω πάρει απάντηση.

Επίσης ρώτα τους γιατί η 2 mbps σύνδεση που πληρώνω πίανει ταχύτητες από 100-300 kbps.

Μια χαρά είσαι.
Εγώ πληρώνω για 12mbps και παίζω από 350-600(Ηοl).

Κανεις δεν λεει οτι ο οτε ειναι τελειος ή αγιος.Για τις φορητοτητες σαν τι εχετε ακουσει?Δυστυχως προς το παρον το δικτυο χαλκου ειναι πολυυυυυυυυυυυ παλιο.Αν δεν παρουν οι "μεγαλοι" την αποφαση να ανανεωσουν το δικτυο προβληματα θα υπαρχουν.Οπως ειπε κ ο φιλος ΕΛΛΑΔΑ!!!!Παντος και παλι απο θεμα σερβις κ εξυπηρετηση μακραν οτε και παλι οτε

Ορισμένοι για παράδειγμα, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί πλήρως σε Full LLU, λαμβάνουν δυο λογαριασμούς, έναν από τον εναλλακτικό και έναν από τον ΟΤΕ (μόνο το πάγιο).

Άλλος που είχε προβλήματα με το 2play, πήγε στα κεντρικά του ΟΤΕ στην Ερμού (Θεσσαλονίκη) και έκανε παράπονα. Εκείνη την ώρα, ο υπάλληλος παίρνει τηλέφωνο κάποιον τεχνικό και το βάζει σε ανοικτή ακρόαση. Του λέει "φτιάξε το τάδε νούμερο", λέει ο τεχνικός εντάξει, ο τύπος ακούει ένα κλικ ποντικιού από την άλλη πλευρά της γραμμής και του λένε ότι είναι έτοιμος.
Από τότε δεν ξαναείχε προβλήματα.
Βγάλε άκρη...

Δε λέω ότι είναι κακοί οι υπάλληλοι, αλλά αν η πολιτική του ΟΤΕ ως εταιρεία είναι αυτή, είναι αναγκασμένοι να την ακολουθήσουν. Άλωστε, έχω και φίλους υπαλλήλους στον ΟΤΕ.