Καλησπέρα φίλε, τι κάνεις? 
Πας στην VODAFONE που μίλησες και ζητάς ένα αντίγραφο με τους όρους του συμβολαίου σου. Απαγορεύεται το να πουν πως δεν σου δίνουν!
Τα άλλα όπως τα είπαν τα παιδιά.
Σάκης! :2thumb22sup:
Καλησπέρα, Σάκη.
Προς το παρόν, δεν ζήτησα το συμβόλαιο (όπως ανέφερα πιό πάνω, λήγει στο τέλος του έτους).
Επίσης, πήγα να πληρώσω ένα υπόλοιπο από έναν δεύτερο αριθμό που άνηκε στην Cyta και ως δια μαγείας,
μετά την μεταφορά του στη Vodafone, μου... προστέθηκαν άλλα 200 !!!
Να σημειώσω ότι στην τελευταία περίπτωση, ο αριθμός ήταν με συμβόλαιο στην... πρώην Cyta Hellas και μετά από
παρότρυνση της Vodafone, μου ζητήθηκε να μεταφέρω τον αριθμό μου είτε σ' αυτή, είτε σε άλλον τηλεπικοινωνιακό φορέα
μέχρι τις 30/09/2019 (αν δεν απατώμαι) γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα με χρέωναν διαφορετικά (εκτός συμβολαίου),
ενώ έξι μήνες μετά θα καταργούσε τον αριθμό!!!
Τέλος, σχετικά με τον φουσκωμένο λογαριασμό, παρότι είχα επιλέξει ηλεκτρονικά την λήψη του λογαριασμού
μέσω e-maιl, εν τούτοις έχω να δω λογαριασμό κινητού από πέρυσι τον Νοέμβριο.
Φυσικά μου έστελνε μ' ενημερωτικό SMS η CYTA τον σύνδεσμο (link) για να κατεβάσω τους λογαριασμούς (λάμβανα και της σταθερής),
μόνο που πριν από έναν μήνα ενώ έλαβα το σχετικό μήνυμα στο κινητό, στην ιστοσελίδα δεν είδα τον αριθμό μου (αντιστοιχούσε σ' άλλον αριθμό),
με αποτέλεσμα να μην κάνω λήψη τον λογαριασμό της κινητής, κάτι που -ας πούμε- διορθώθηκε προσωρινά, επικοινωνώντας
με την εξυπηρέτηση πελατών.
Πάνω στην τελευταία περίπτωση, στο κατάστημα τους ζήτησα να εκτυπώσουν τον λογαριασμό και μου απάντησαν να επικοινωνήσω
με την εξυπηρέτηση πελατών.
Ωραία εξυπηρέτηση!!!
Πάντως, θα το ψάξω για το αν είναι κάποια ποινή διακοπής ή όχι.