Meridian Ferarri F80

Ρε συ Μπαμπη δεν ειναι δα και τιποτα το super wow να βαλουνε ενα wifi πανω να ακους τα ραδιοφωνακια σου και να στριμαρεις και κανα mp3. Μαλλον στο κανουργιο μοντελο των 3000 ευρω θα ειναι :D

Εχεις μία τάση πάντως Μπάμπη στα (ακριβά) ''οικιακά σκεύη'' :p

(σιγα που θα άντεχα κι εγώ :p)

Βλακίες έλεγα Μπάμπη.Ευσεβείς πόθοι.
Ρώτησα και δεν συνδέεται με κανονικό παθητικό ηχείο.Χρειάζονται μοντιφιές χοντρές.Ναί σιγά...

Ετσι έλπιζα να το χρησιμοποιήσω.Ακυρη η αγορά.Επιτραπέζιο ράδιο έχω το Tivoli,δεν θέλω άλλο.

Last edited:
Αν θέλεις παθητικό ηχείο, υπάρχει ολοκληρωμένο της Meridian στην κανονική σειρά (G95) που έχει DVD, ράδιο, προενισχυτή, surround και 5 κανάλια τελικών Hypex. Και είναι μικρότερο από έναν συνηθισμένο ολοκληρωμένο ενισχυτή! Όλα σε ένα με τα όλα του. Βέβαια κοστίζει 5900...

Ευχαριστώ,αλλά μου άρεσε το συγκεκριμένο,νομίζοντας ότι παρείχε δυνατότητα σύνδεσης με παθητικά ηχεία(που ήδη έχουμε).

Δεν το είχα εντοπίσει.Νομίζω,ότι είναι σοβαρή παράλειψή τους.Επρεπε να υπάρχει τέτοια δυνατότητα σ' ένα πολυμηχάνημα υψηλής απόδοσης,που πρόσθετα κοστίζει 2500 ευρά.

Re: Απάντηση: Meridian Ferarri F80

Λοιπόν Μπάμπη άκου τι σου προτείνω: με τα 2500 ευρώ, το αγοράζεις από εδώ (με ένα γρήγορο search που έκανα) http://www.sightandsounduk.com/Product.aspx?id=7527&CatId=107&SubCatId=13 και με τα ρέστα πας ένα Σ/Κ Λονδίνο με την σύζυγο και το παραλαμβάνεις αυτοπροσώπως..... -bye-

Ωπ! Με τη σημερινή ισοτιμία λίρας-ευρώ έρχεται στα 1836.229 ευρωδάκια!!

Βλακίες έλεγα Μπάμπη.Ευσεβείς πόθοι.
Ρώτησα και δεν συνδέεται με κανονικό παθητικό ηχείο.Χρειάζονται μοντιφιές χοντρές.Ναί σιγά...

Ετσι έλπιζα να το χρησιμοποιήσω.Ακυρη η αγορά.Επιτραπέζιο ράδιο έχω το Tivoli,δεν θέλω άλλο.

Ούφ... Σα να ηρέμησα λίγο... Διονύση, μόλις γλύτωσα 2.5 χιλιαρικάκια... -bye-

Re: Απάντηση: Meridian Ferarri F80

Ευχαριστώ,αλλά μου άρεσε το συγκεκριμένο,νομίζοντας ότι παρείχε δυνατότητα σύνδεσης με παθητικά ηχεία(που ήδη έχουμε).
Δεν το είχα εντοπίσει.Νομίζω,ότι είναι σοβαρή παράλειψή τους.Επρεπε να υπάρχει τέτοια δυνατότητα σ' ένα πολυμηχάνημα υψηλής απόδοσης,που πρόσθετα κοστίζει 2500 ευρά.

Η όλη φιλοσοφία του F80 στηρίζεται στη χρήση DSP. Αν βάλεις εξωτερικά ηχεία το DSP πάει περίπατο, αφού οι συνθήκες στις οποίες θα λειτουργεί είναι άγνωστες.

Εντάξει θα μπορούσαν να το είχαν προβλέψει,έστω με περιορισμούς.Δεν πρόκειται για νέα ή διαστημική τεχνολογία,έχει ευρύτατο πεδίο εφαρμογών ήδη κι η meridian είναι παλιά κι έμπειρη εταιρεία.
Γιατί να μην χρησιμοποιηθεί και με εξωτερικά ηχεία;Ηδη γίνεται για τα ενσωματωμένα ηχεία.

Last edited:
1. Γιατί το σύστημα δεν ξέρει που είναι τα εξωτερικά ηχεία, οπότε χρειάζεται μετρητικό με μικρόφωνο.
2. Στο κάτω-κάτω αν του βάλεις εξωτερικά ηχεία τότε θα πάψει να είναι ένα φορητό σύστημα.