Σοβαρά τώρα, κανα Link, τίποτα για το μηχάνημα υπάρχει; Ή τα πάντα ολα tm είναι μία φωτό και η μάρκα;
ποσο με καταλαβαινεις καλε μου ανθρωπεΒρε παιδιά, παρεξηγήσατε.
4 καλώδια DVI ήθελε να γράψει ο άνθρωπος.
Δεν νομίζω να υπάρχει απορία πλέον.
Σοβαρά τώρα, κανα Link, τίποτα για το μηχάνημα υπάρχει; Ή τα πάντα ολα tm είναι μία φωτό και η μάρκα;
Ρε Αργύρη, πόσα θές να μας τρελάνεις;
Σου έκανε εντύπωση δηλαδή το γεγονός οτι οδηγεί 4 scalers ταυτόχρονα (ποιός τους χρειάζεται άραγεκαι δεν σου έκανε εντύπωση η τιμή του;
Ζωντανά 185.000 $ :help:
τελευταία μου έχει γυρίσει η βίδα και αποφάσισα να σταματήσω να κάνω μάγκες διάφορους.
Σε τι επηρεαζει την υγεια της αγορας η παρουσια τετοιων εταιριων / προιοντων που απευθυνονται σε ''ανοητους'';Οταν το καταλαβουν και οι τελευταιοι ανοητοι (και η κριση θα βοηθησει σε αυτον) τοτε μπορει και να γινει η αγορα πιο υγιης.
Εκτος αν περιμενεις εταιρειες οπως η Meridian να αρχισουν να πουλαμε mainstream προιοντα για να βελετιωθει ο ανταγωνισμος με εταιριες τυπου Yamaha, Pioneer κλπ, σκεψη που νομίζω ότι απλούστατα ''δεν παίζει'' να πραγματοποιηθει ποτε.
ποσο με καταλαβαινεις καλε μου ανθρωπε
Την αναφορα την εχει ο δημητρης στα χερια του
αφορα το hdmi αν ειναι σε θεση να την ανεβασει θα δουμε πολλα.
Γιατι θα πειραζε να τιμολογουν τα προιοντα τους βασει το ποσο πραγματικα αξιζουν και οχι σαν μεταξωτες κορδελες ?
Υγιης αγορα ειναι αυτη που τα προιονται πωλουνται με ενα λογικο κερδος και οχι με κριτηριο του ποσα ειναι διατεθειμενος να ξοδεψει ο καθε "ανοητος".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.