μεριντιαν 4Κ

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
στο μονο που θα σταθω ειναι η τροφοδοσια σηματος
4 dvi ταυτοχρονα
απλα για να ξερουμε που παμε

Attachments

• bbcinema276.jpg
    bbcinema276.jpg
    80 KB · Views: 84
Ρε Αργύρη, πόσα θές να μας τρελάνεις;
Σου έκανε εντύπωση δηλαδή το γεγονός οτι οδηγεί 4 scalers ταυτόχρονα (ποιός τους χρειάζεται άραγε;) και δεν σου έκανε εντύπωση η τιμή του;
Ζωντανά 185.000 $ :help:

Βρε παιδιά, παρεξηγήσατε.

4 καλώδια DVI ήθελε να γράψει ο άνθρωπος.

Δεν νομίζω να υπάρχει απορία πλέον.

:p

Σοβαρά τώρα, κανα Link, τίποτα για το μηχάνημα υπάρχει; Ή τα πάντα ολα tm είναι μία φωτό και η μάρκα;

Απάντηση: Re: μεριντιαν 4Κ

Σοβαρά τώρα, κανα Link, τίποτα για το μηχάνημα υπάρχει; Ή τα πάντα ολα tm είναι μία φωτό και η μάρκα;

Πάρε να χαρείς... Παίζει με Dvico... Ά, είναι και D-ILA...
icon10.gif

Τσέκαρα διαθεσιμότητα αλλά αργεί.

Άσε που σκέφτηκα ότι είναι πολλά τα λεφτά για 4 καλά καλώδια.

Οπότε το αφήνω προς το παρόν.

Edit

Είδα ότι παίρνει αναμορφικό! Παίζει δλδ να κοντράρει τον 10αρη (τι ποιον 10αρη, τον Sony). Οπότε έκανα add to cart ™

¨
ΥΓ more info http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1051635

Σύριε είσαι πολύ κακός και πειράζεις τα άλλα παιδάκια.Θα σε μαλώσω.
Ο καθένας με την τρέλα του.Ετσι πρέπει να είναι.
Αν άκουγα όποιον μου έλεγε οτι δεν αξίζει να αλλάξω τον 11 με τον 1hd , ούτε θα άκουγα ούτε θα έβλεπα αυτά που απολαμβάνω τώρα.

Απάντηση: Re: μεριντιαν 4Κ

Βρε παιδιά, παρεξηγήσατε.

4 καλώδια DVI ήθελε να γράψει ο άνθρωπος.

Δεν νομίζω να υπάρχει απορία πλέον.

ποσο με καταλαβαινεις καλε μου ανθρωπε
Την αναφορα την εχει ο δημητρης στα χερια του
αφορα το hdmi αν ειναι σε θεση να την ανεβασει θα δουμε πολλα.

Ρε Αργύρη, πόσα θές να μας τρελάνεις;
Σου έκανε εντύπωση δηλαδή το γεγονός οτι οδηγεί 4 scalers ταυτόχρονα (ποιός τους χρειάζεται άραγε;) και δεν σου έκανε εντύπωση η τιμή του;
Ζωντανά 185.000 $ :help:

τι αξια εχουν 185 ψωροχιλιαρικα και δολαριακια μωρε ?
σιγα τα αιματα
Ετσι και αλλιως μια εμπειρια ειναι και αυτη.

High-end UK brand Meridian is to launch its most sophisticated home cinema system yet. The new 810 Video System is built around a Digital Cinema standard projector and will make its debut at the US at the Electronic House Expo, which run March 11-14, in Florida.
The 810 reference projector features a 4,000 x 2,400 D-ILA chipset able to deliver a 10 megapixel image via a proprietary Meridian 810 Reference Scaler. It will come partnered with the 861 Surround Controller which handles audio processing and all-digital DSP7200 floorstanding speakers.
Interestingly, the company is not expected to unveil a Blu-ray player at the event. Instead it will partner its DVD and CD solutions with a media server, from newly acquired subsidiary Sooloos.
There's no news yet on pricing (if you need to ask, you probably can't afford it) or UK availablity.

HCC News Team's blog
Add new comment
Delicious
Digg
StumbleUpon
πηγη http://www.homecinemachoice.com/blo...ma+system+well+heeled+av+enthusiasts+10+03+09

Last edited:
Εγώ απορώ ειλικρινά πως υπάρχουν ακόμα τέτοιες εταιρείες..
Βέβαι με το λίγο προσωπικό που έχουν και τόσο ακριβά φύκια που πουλάνε την βγάζουν καθαρή.

Η τεχνολογία είναι όλη JVC αλλά το κουτί.....το έχει φιλήσει ο να μην πω......

Δεν το λέω από κόμπλεξ απλά τελευταία μου έχει γυρίσει η βίδα και αποφάσισα να σταματήσω να κάνω μάγκες διάφορους.

Υπαρχουν γιατι αν πουλησουν 1-2 το χρονο τους φτανει για να καθονται τον υπολοιπο.
Και κατι ακομα δεν ειμαστε εμεις αυτοι που τους κανουν μαγκες,
αλλα οι βαθυτσεποι.

τελευταία μου έχει γυρίσει η βίδα και αποφάσισα να σταματήσω να κάνω μάγκες διάφορους.

Οταν το καταλαβουν και οι τελευταιοι ανοητοι (και η κριση θα βοηθησει σε αυτον) τοτε μπορει και να γινει η αγορα πιο υγιης.

Το πρόβλημα είναι ότ υπάρχουν διάφοροι τύποι βαθύτσεπων και κυρίως δύο γενικές κατηγορίες. Αυτοί που τα έχουν δουλέψει και είναι πραγματικά κεφάλια και αυτοί που τα έχουν κλεψει όπως διάφοροι γνωστοί στην Ελλάδα.

Εγώ γιατί νομίζω ότι οι δεύτεροι είναι πιο πιθανοί πελάτες τέτοιων προϊόντων? Γιατί όσους ξέρω από την πρώτη κατηγορία δεν τους παίρνεις φράγκο για τέτοια πράγματα.

ευτυχως ή δυστυχως
οι πλειοψηφια των πελατων τετοιου τυπου δεν ζουν στην ελλαδα
Και συνηθως οταν τα λεφτα που εχουν ειναι τοσα,
δεν ρωτουν καν την τιμη.
Απλα λενε φερε
Προσφατο παραδειγμα σε σπιτι - παρουσιαση γνωστου περιοδικου
ο τυπος ειχε σκειλερ σε καθε δωματιο
του χρειαζοταν ?
μαλλον οχι.
Αλλα ειπαμε σε αυτο το επιπεδο ποτε δεν ρωτανε,
ΦΕΡΕ και ΞΑΝΑΦΕΡΕ

Οταν το καταλαβουν και οι τελευταιοι ανοητοι (και η κριση θα βοηθησει σε αυτον) τοτε μπορει και να γινει η αγορα πιο υγιης.
Σε τι επηρεαζει την υγεια της αγορας η παρουσια τετοιων εταιριων / προιοντων που απευθυνονται σε ''ανοητους'';

Οσο υπαρχουν ''ανοητοι'' που δεν εχουν τι να κανουν τα λεφτα τους ή θελουν να δινουν 1.000δες Ευρω για το μισκο κλικ παραπανω, εμας τι μας νοιαζει / πως μας επηρεαζει αρνητικα;

Ισα ισα που εξυπηρετουν μια, εστω και μικρη, αναγκη της αγορας (αλλιως αλλωστε δεν θα υπηρχαν).

Εκτος αν περιμενεις εταιρειες οπως η Meridian να αρχισουν να πουλαμε mainstream προιοντα για να βελετιωθει ο ανταγωνισμος με εταιριες τυπου Yamaha, Pioneer κλπ, σκεψη που νομίζω ότι απλούστατα ''δεν παίζει'' να πραγματοποιηθει ποτε.

Το πολυ πολυ να ριξουν λιγο τις τιμες τους αλλα και παλι θα πουλανε το ονομα τους οπερ σημαινει παλι, κατ' εμας, θα απευθυνονται (και) στους, λίγο περισσότερους και λιγότερο πλουσιους πλεον, ''ανοητους''.

Εκτος αν περιμενεις εταιρειες οπως η Meridian να αρχισουν να πουλαμε mainstream προιοντα για να βελετιωθει ο ανταγωνισμος με εταιριες τυπου Yamaha, Pioneer κλπ, σκεψη που νομίζω ότι απλούστατα ''δεν παίζει'' να πραγματοποιηθει ποτε.

Γιατι θα πειραζε να τιμολογουν τα προιοντα τους βασει το ποσο πραγματικα αξιζουν και οχι σαν μεταξωτες κορδελες ?

Υγιης αγορα ειναι αυτη που τα προιονται πωλουνται με ενα λογικο κερδος και οχι με κριτηριο του ποσα ειναι διατεθειμενος να ξοδεψει ο καθε "ανοητος".

Re: Απάντηση: Re: μεριντιαν 4Κ

ποσο με καταλαβαινεις καλε μου ανθρωπε
Την αναφορα την εχει ο δημητρης στα χερια του
αφορα το hdmi αν ειναι σε θεση να την ανεβασει θα δουμε πολλα.

Μόλις αξιώθηκα να διαβάσω το άρθρο του Home Theater Mag που μου είχε στείλει ο Argi την Πέμπτη.

Όμορφο αρθράκι, σαφέστατα consumer oriented, αλλά δεν προσθέτει τίποτα το ιδιαίτερο στην κουβέντα μας.

Αναφέρει τα γνωστά περί ταχυτήτων / μήκους / deep colour κτλ.

Δεν διαφωνεί με αυτά που έχουμε γράψει για τα παραπάνω κατά καιρούς.

Μάλιστα, λέει σαφέστατα ότι δεν υπάρχουν ορατές διαφορές μεταξύ ποιοτήτων καλωδίων.. ;)

Θα ήθελα να το ανεβάσω, αλλά φοβάμαι ότι θα υπάρξει θέμα copyright, μιας και δεν υπάρχει ανεβασμένο στο site του περιοδικού.

Γιατι θα πειραζε να τιμολογουν τα προιοντα τους βασει το ποσο πραγματικα αξιζουν και οχι σαν μεταξωτες κορδελες ?

Υγιης αγορα ειναι αυτη που τα προιονται πωλουνται με ενα λογικο κερδος και οχι με κριτηριο του ποσα ειναι διατεθειμενος να ξοδεψει ο καθε "ανοητος".

Βασικά, θα πείραζε σίγουρα τις ίδιες :p

Εξάλλου το πόσο αξίζει κάτι δεν είναι απολύτως αντικειμενική έννοια καθώς συναρτάται άμεσα με τις ανάγκες που καλείται να καλύψει (οι οποίες με την σειρά τους συναρτώνται με τον κάθε καταναλωτή).

Σε κάθε ελεύθερη αγορά πάντως η ύπαρξη μίας εταιρίας σημαίνει απλούστατα ότι καλύπτει μία ανάγκη.

Οπότε όχι μόνο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι βλάπτει την υγεία της αγοράς αλλά μάλλον την ωφελεί.

Το λογικό κέρδος πάντως δεν είναι σίγουρα το, μοναδικό τουλάχιστον, κριτήριο υγείας μίας αγοράς.

Το βασικότερο είναι ο ανταγωνισμός.

Και εταιρίες που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες θα έχουν να αντιμετωπίσουν, αργά ή γρήγορα, τον ανταγωνισμό και θα αναγκαστούν να αλλάξουν πορεία ή να κλείσουν.

Αυτό σημαίνει υγεία της αγοράς.

Αν δεν συμβεί δεν σημαίνει ότι η αγορά δεν είναι υγιής (μιας και μιλάμε για ελεύθερη αγορά – που νομίζω ότι είναι, σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον, η συγκεκριμένη και χωρίς την ύπαρξη φαινομένων τύπου ʽκαρτέλʼ) αλλά ότι η εταιρία καλύπτει μία καταναλωτική ανάγκη.

Last edited: