Μετά από αλλαγή της 47'ET5 panasonic ποια με παρόμοια χαρακτηριστικά?

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,469
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Παιδια αν μου αλλαξουν την Δευτερα την 47'ΕΤ5 panasonic με το προβλημα που εχει με το light bleeding ποια τιβι νομίζεται ότι είναι κατάληλη με παρόμοια χαρακτηριστικά να παρω εκτός από LG? SONY HX750? ή SAMSUNG ES7000? ή να ρισκάρω να πάρω πάλι την ίδια αλλα καινούργια? Περιμένω την γνώμη σας μεχρι τηνΚυριακή το βράδυ διότι την Δευτερα πάω για αλλαγή ή να πάρω τα λεφτά μου πισω.:argue:

Sony,αλλά βρίσκεται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα...
Είναι η χειρότερη περίοδος αγοράς TV,μιας και περιμένουμε τα νέα μοντέλα και τα μαγαζιά δύσκολα ξαναστοκάρουν αυτά του 2012

Την sony μπορεις να την βρεις μονο σε εκθεσιακο κομματι με πολυ μικρη διαφορα απο την αρχικη τιμη,της ταξεως 100 περιπου.υπαρχει αυτη τη στιγμη στο golden hall.στο λεω γιατι κ εγω την ιδια ψαχνω αλλα πουθενα.

Μακης

SONY δεν υπάρχει. Αν μπορεσω να κανονίσω την διαφορά τιμής μάλον θα πάω σε 46ES7000 SAMSUNG αλλιώς με βλέπω με την παρούσα γιατι αν την αλλαξω πάλι μηπως πάω σε χειρότερο κομματι. Τουλάχιστον αυτή που εχω μετα απο καποια στιγμη λειτουργίας το φαινόμενο περιορίζεται μόνο στην κάτω αριστερη γωνία.

Επίσης μίλησα και με κάποιον υψηλόβαθμο της panasonic και μου είπε ότι το φαινόμενο αυτο το έχουν όλες οι lcd της panasonic μια και έχουν αισθητήρα που προσαρμόζει το panel στον περιβάλλοντα χωρο. Όντως παντως μετα απο κάποια λεπτα το εντονο φαινόμενο περιορίζεται στην κάτω αριστερη γωνία.

Last edited by a moderator: