Mετα απο Format έχασα το DTS....

mr.cleaner

New member
13 May 2008
26
Καλησπέρα παιδιά,

Πράσφατα έκανα ενα format, ολα καλά μέχρι εχθές που έβαλα να δω μια ταινία bluRay και κατάλαβα οτι κάτι δεν πάει καλά με τον ήχω, κοιτάω το home cinema και βλέπω PCM αντί για 5,1 DTS που ηταν η ταινία... το έψαξα απο δω το έψαξα απο κει αλλα μάταια, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη εξακολουθεί να μου δίνει PCM σήμα...

το PC το εχω συνδεμένο με οπτική ίνα με το home cinema και χρησιμοποιώ VISTA ULTIMATE kai Realtek programa audio

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως θα βλέπω τα εργάκια μου 5,1 πάλι? :bigcry::bigcry::bigcry:

Αυτό συμβαίνει μόνο στα bluray ή και στα mkv? Εν γένει στα περισσότερα προγράμματα όπως και στις ρυθμίσεις υπάρχει η επιλογή για το αν θα περνάει το DTS μέσω της spdif και κατά κανόνα είναι απενεργοποιημένη. Το μόνο που έχεις λοιπόν να κάνεις είναι να τη βρεις και να την τσεκάρεις... Ελπίζω να βοήθησα, γιατί για παραπάνω βοήθεια πρέπει να γίνεις κι εσύ πιο συγκεκριμένος (αν το κάνει μόνο σε bluray, με ποιό πρόγραμμα παίζεις, κλπ.)

se ola to kanei, oxi mono se bluray... to programa pou paizo einai to "Media Player Classic" kai to "nero show time" ti na kano re g@moto?

se ola to kanei, oxi mono se bluray... to programa pou paizo einai to "Media Player Classic" kai to "nero show time" ti na kano re g@moto?

Εγώ βάζοντας το Νερό στα Win 7 64bit μου δημιούργησε πρόβλημα γενικά με το MPC. Δες μήπως παίζει κάποιο ρολο αυτό.