Mετα απο Tvix M-7000 τι να παρω ?

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,523
Καλημερα , εχω ενα Tvix 7000 το οπιο εχει καποιο προβλημα και δεν φτιαχνεται μαλλον ! και σκεφτομουνα να παω στο Netgear η στο Dune hd max ,τι λετε για αυτο ? κατεβαινω σκαλι με αυτη την επιλογη με Netgear 550 η να παω στο Dune ?
ευχαριστω

Δεν αξίζει να δώσεις πολλά χρήματα.
Το ίδιο λογισμικό έχουν.
Το v8 έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή απλά δεν εμφανίζει bd menu, μόνο την ταινία.

To v8 δεν το βλεπω στο popcorn .gr ! ειναι καινουργιο ?
καποιο καλο eshop να τα εχει αυτα υπαρχει ? εκτος apo to specialprice ,οχι οτι με πειραζει αλλα θα ηθελα και κατι αλλο!

Last edited:
Nαι, λογικα καποια στιγμη θα ερθει και εδω.Μπορεις να το βρεις στο εξωτερικο με 139ε+μεταφορικα.

καποιο καλο eshop να τα εχει αυτα υπαρχει ? εκτος apo to specialprice ,οχι οτι με πειραζει αλλα θα ηθελα και κατι αλλο!

ναι το ειδα ! ειναι ξεχωριστη κατηγορια το Xtream ? θελω να πω πέρα απο το μεγαλύτερο κόστος ,σαν media player παιζει καλύτερα ? ( ξέρω σας εχω ζαλίσει με της ερωτήσεις ,αλλά με τόσα που κυκλοφορούν εχω μπερδευτει ! )

Αφου διαβασα πιστευω αρκετα , κατέληξα στο popcorn popbox V8 ,μου κόστισε σχεδον 165 ευρω με την dhl! απο Easy-Tecks ,Το μονο που θα ηθελα ειναι να μου πειτε ποιον usb wifi ανταπτορα να παρω ο οποιος να ειναι συμβατός οσο γίνεται περισσότερο !

Επειδη ειναι καινουργιο, καλυτερα να περιμενεις να δεις τι θα γραψουν στα ξενα forum η να αγορασεις αυτον της popcorn.

Επειδη ειναι καινουργιο, καλυτερα να περιμενεις να δεις τι θα γραψουν στα ξενα forum η να αγορασεις αυτον της popcorn.

POPCORNHOUR WN-150 USB WiFI ADAPTER 801.11n (Compatible with Popcorn Hour A-200/A-210/C-200 ONLY)
μαλλον δενειναι συμβατο με το V8 !

Κατα 99% ειναι απλα δεν το εχουν ενημερωσει.Οι αμερικανοι γιατι δεν εχει κυκλοφορησει εκει, και οι εδω γιατι ακομα δεν το εχουν φερει.

προς το παρον θα δοκιμασο ενα usb linksys που εχω και βλεπουμε,εχετε να μου προτείνετε
καποιο καλο εξωτερικό σκληρό ! (π.χ να μην δυσκολευετε σε μεγαλα αρχεια mkv k.a )

π.χ θαητανε καλυτερα να ειχε εξωτερικη τροφοδοσια οδισκος ? η να ειναι ssd ?

εχει ψωνιση καποιος απο Easy-Tecks ? ποσες μερες κανει να σου ρθει δεμα ?