Μετά τη pioneer 5090Η τι ?

tselios E90

New member
17 September 2008
55
Για χαρά έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα και πάω να σκάσω
Είχα καταλήξει στην 5090H και ήμουν ευτυχής μέχρι που ανακάλυψα σήμερα ότι το γωνιακό σύνθετο που μου έρχεται σε λίγες μέρες κατά μεγάλο ποσοστό δεν θα χωρέσει η kuro.
Μπαίνω λοιπόν στον προβληματισμό και αναρωτιέμαι εάν δε χωράει ηkuro και πάω σε μικρότερη διάσταση πια είναι η καλύτερη επιλογή σε εικόνα plasma ή lcd .:AFADF0:

Για χαρά έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα και πάω να σκάσω
Είχα καταλήξει στην 5090H και ήμουν ευτυχής μέχρι που ανακάλυψα σήμερα ότι το γωνιακό σύνθετο που μου έρχεται σε λίγες μέρες κατά μεγάλο ποσοστό δεν θα χωρέσει η kuro.
Μπαίνω λοιπόν στον προβληματισμό και αναρωτιέμαι εάν δε χωράει ηkuro και πάω σε μικρότερη διάσταση πια είναι η καλύτερη επιλογή σε εικόνα plasma ή lcd .:AFADF0:

panasonic 46` pz-85

Σκέπτομαι να πάρω την pioneer και ο θεός βοηθός δεν με παίρνει για 8 πόντους αλλά τι είναι 8 ποντοι θα τη βάλω λίγο διαγώνια και θα βάλω τους καναπέδες πιο άκρη για να έρθει στα ίσια άλλη επιλογή δεν υπάρχει μια ομορφιά θα είναι χα χα-bye-
Ευχαριστώ πάντως

Σκέπτομαι να πάρω την pioneer και ο θεός βοηθός δεν με παίρνει για 8 πόντους αλλά τι είναι 8 ποντοι θα τη βάλω λίγο διαγώνια και θα βάλω τους καναπέδες πιο άκρη για να έρθει στα ίσια άλλη επιλογή δεν υπάρχει μια ομορφιά θα είναι χα χα-bye-
Ευχαριστώ πάντως

Δεν είναι λίγοι οι 8 πόντοι. Σκέψου το καλά. Θα αλλάξεις θέση τους καναπέδες, επηρεάζοντας διαδρόμους και λοιπές αποστάσεις με κίνδυνο να βλέπεις και πάλι υπό γωνία. Άλλαξε το σύνθετο. Αφού δεν ήρθε ακόμα. Τουλάχιστον προσπάθησε το.
Καλή τύχη ότι αποφασίσεις.

οντως 8 ποντοι ΔΕΝ ειναι λιγοι.....

αν δεν αλλαξεις τv αλλαξε το επιπλο οπωσδηποτε

Παλικαριά το θεματακι ελιθει και pioneer το Σάββατο θα είναι στυμμένη χωρίς οι 8 πόντοι να περισσεύουν
ΤΕΛΟΣ:BDGBGDB55:

Παλικάρια το θεματακι ελιθει και pioneer το Σάββατο θα είναι στυμμένη χωρίς οι 8 πόντοι να περισσεύουν
ΤΕΛΟΣ:BDGBGDB55:

οντως 8 ποντοι ΔΕΝ ειναι λιγοι.....

αν δεν αλλαξεις τv αλλαξε το επιπλο οπωσδηποτε

φιλε 8 ποντοι ειναι οχτω ποντοι!!! :flipout::flipout: ασε γιατι οπως ξερουμε το μεγεθος μετραει (χωρις παρεξηγηση παντα....:flipout::flipout:)

"Παιζει" Pioneer5090H , τιμη 2700 (χωρις βαση , ηχεια βεβαια) , εχω δωσει προκαταβολη 30 ευρω και περιμενει εμενα , αλλα εγω την πηρα απο αλλου 2600 , οποιος ενδιαφερεται ας το πει να παμε μαζι να την παρει για παρτη του .