Μετά την kuro τι;;;

kozadin

Senior Member
28 July 2006
667
Βόλος
Μια και ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω πλακέτα και η TV εμφανίζει πλέον και άλλα προβλήματα (όταν καταφέρει να παίξει μετά από 15λεπτα βγάζει έναν εκκωφαντικό θόρυβο από τα ηχεία λες και δεν έχει συντονίσει σωστά ραδιόφωνο. Σύγχρονως βγάζει μήνυμα ότι πιθανόν τα ηχεία έχουν βραχυκύκλωμα και σβήνει. Αυτό συμβαίνει είτε με την μπάρα ηχείων συνδεδενενη είτε όχι).
Σκέφτομαι έτσι πλέον την αντικατάσταση της 5090H. Το θέμα όμως είναι τι αγοράζουνε για ανάλογη ποιότητα εικόνας. Σε μέγεθος δεν μπορώ να φύγω πιο ψηλά άντε μέχρι 55' λόγω χώρου και WAF..... Σκεφτόμουν ξανά σε πλάσμα την 50 ή 55VT60. Τι έχετε να προτείνεται;; Ή θα ήταν μήπως καλύτερο να γυρίσω σε oled και αν ναι ποια;

Σε oled δεν έχεις πολλές επιλογές, στην ουσία αυτή τη στιγμή μόνο μια της LG. Θα σου έλεγα να μην πας σε πλάσμα μιας και πλέον δεν παράγονται με ότι αυτό συνεπάγεται σε μελλοντικό θέμα service κλπ. Οπότε αν θέλεις καλή εικόνα είτε θα πας σε oled, είτε έχοντας μη άλλη επιλογή να καταφυγεις σε μια φθηνή 60αρα με εικόνα μέτρια προς καλή με 1100-1300 ευρώ όπως η Sony 60w855.

Yperion ευχαριστω αυτή εβλεπα αλλα μετα είδα πως η LG έχει βγαλει επισης τις 55ΕΑ970, 55ΕΑ975 και 55EA980V. Τι στο καλό γιατί τοση ποικιλία, ποιο το νοημα και ποια η διαφορα; Αν εχεις άποψη θα ήθελα την γνώμη σου.

Μια και ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω πλακέτα και η TV εμφανίζει πλέον και άλλα προβλήματα (όταν καταφέρει να παίξει μετά από 15λεπτα βγάζει έναν εκκωφαντικό θόρυβο από τα ηχεία λες και δεν έχει συντονίσει σωστά ραδιόφωνο. Σύγχρονως βγάζει μήνυμα ότι πιθανόν τα ηχεία έχουν βραχυκύκλωμα και σβήνει. Αυτό συμβαίνει είτε με την μπάρα ηχείων συνδεδενενη είτε όχι).
Σκέφτομαι έτσι πλέον την αντικατάσταση της 5090H. Το θέμα όμως είναι τι αγοράζουνε για ανάλογη ποιότητα εικόνας. Σε μέγεθος δεν μπορώ να φύγω πιο ψηλά άντε μέχρι 55' λόγω χώρου και WAF..... Σκεφτόμουν ξανά σε πλάσμα την 50 ή 55VT60. Τι έχετε να προτείνεται;; Ή θα ήταν μήπως καλύτερο να γυρίσω σε oled και αν ναι ποια;

μήπως να προσπαθούσες να την φτιάξεις σε κάποιο καλό τεχνικό να μην πετάξεις τώρα δυόμιση χιλιάρικα;
Σίγουρα φταίει κάποια πλακέτα αλλά συνήθως δεν χρειάζεται ολόκληρη αλλαγή, αλλά κάποιο εξάρτημα τα οποία έχουν αστείο κόστος. Στην ουσία η εργασία είναι που κοστίζει.

Θα γνωρίζεις φαντάζομαι για το γνωστό πρόβλημα που αναβοσβήνει το λεντάκι 8 φορές μπλε χρώμα και δεν ανοίγει η τηλεόραση. Δες το βιντεάκι στο 5:20 λεπτό ποιό εξαρτηματάκι είναι υπεύθυνο....κόστος 1 ευρώ (και πολλά λέω....) άσχετα που ζήταγε η αντιπροσωπεία 400άρες για επισκευή...
https://www.youtube.com/watch?v=eZNAv0m5f7M

Μπορεί κάτι παρόμοιο να συμβαίνει στην περίπτωσή σου. Αν έλεγες ότι π.χ. ράγισε το πάνελ θα σου έλεγα κι εγώ μεγειές την καινούργια.

Τώρα βλέπω ότι είσαι από τον Βόλο και δυστυχώς θα πρέπει να επωμιστείς κουβάλημα πέρα-δώθε στην Αθήνα....:nounder:

Τασο καλημέρα ευχαριστώ πολύ αλλα αυτό το γνωρίζω. Ειναι αλλο προβλημα στο board της δικιάς μου. Δεν αν θες στο νημα για την kuro τα αναφερω αναλυτικα. Δεν έχω βρει όμως να βρω πλακέτα ακόμα πουθενα (μεταχειρισμένη). Γιατί καινουργια ζητάνε από 600 ευρώ και πάνω.

...η LG έχει βγαλει επισης τις 55ΕΑ970, 55ΕΑ975 και 55EA980V. Τι στο καλό γιατί τοση ποικιλία, ποιο το νοημα και ποια η διαφορα;

Άστες αυτές, είναι προηγούμενης γενιάς μοντέλα...

Απάντηση: Re: Μετά την kuro τι;;;

Τασο καλημέρα ευχαριστώ πολύ αλλα αυτό το γνωρίζω. Ειναι αλλο προβλημα στο board της δικιάς μου. Δεν αν θες στο νημα για την kuro τα αναφερω αναλυτικα. Δεν έχω βρει όμως να βρω πλακέτα ακόμα πουθενα (μεταχειρισμένη). Γιατί καινουργια ζητάνε από 600 ευρώ και πάνω.

Σιγά μην δώσεις 600 για μια πλακέτα....ψάξε να βρεις από κανά ebay για ολόκληρη με κανά σπασμένο πάνελ που τις πουλάνε για ανταλλακτικά.