Μετά την Samsung 50'' c96 ποιά; (Τελικά χτυπάω την LG 60pz950)

portof

Established Member
4 September 2006
146
θεσσαλονικη
Όπως έγραφα και στην κατηγορία βλάβες - επισκευές από την service one σήμερα με ενημέρωσαν ότι το πάνελ έχει αποδημήσει εις κύριων και η επισκευή είναι ασύμφορη.
Υποψιασμένος για το τι πρόκειται να ακούσω από την περασμένη εβδομάδα άρχισα σιγά σιγά να ψάχνομαι, το πρώτο δεδομένο είναι ότι είμαι ξανά για μίνιμουμ 50", δεύτερο δεδομένο είναι ότι μιλάμε μόνο για πλάσμα, και τρίτο και τελευταίο δεδομένο το μπάτζετ είναι μέχρι 1800 - 2000, σκέπτομαι βέβαια να πάρω ένα τηλέφωνο στη Samsung να τους πω για το περιστατικό μπας και κάνουν καμία έκπτωση για να παραμείνω πελάτης, αν και χλωμό το κόβω να κάνουν έκπτωση αλλά δε χάνω και τίποτα άλλωστε η C96 μόλις είχε συμπληρώσει 4 χρόνια ζωής πριν καεί, αν και με τις Samsung πήρα φόβο πριν δυο εβδομάδες η 32"B530 του δωματίου στο service και τώρα η 50" off συν το ότι η περιπτώσεις που αναφέρονται στην κατηγορία βλάβες - επισκευές στην συντριπτική πλειοψηφία αφορούν τις Samsung, πέρα από αυτό ενδιαφέρων παρουσιάζει η 59D550 χορταστικές ίντσες αλλά από ποιότητα εικόνας δεν ξέρω τη λέει όπως επίσης και μια άλλη πρόταση είναι η 51D6900 και μετά πάμε σε panasonic, για LG δε ξέρω τι παίζει και ποια αξίζει.
Ακούω προτάσεις....

Re: Μετά την Samsung 50'' c96 ποιά;

Άρα πας για 50άρα Panasonic Plasma.

Είτε GT30 είτε VT30.

Απάντηση: Μετά την Samsung 50'' c96 ποιά;

Εχθές πήγα στα carffur στην πυλαια θεσσαλονικης για ψώνια και πέρασα απο το τμήμα τηλεοράσεων και μου έκανε θετική εντύπωση η LG 60PK250 βέβαια επαιζε υλικό HD και όχι καποιο τηλεοπτικό κανάλι, μου άρεσαν τα χρώματα της πράγμα που ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση στις LG (σε ένα - δυο μοντέλα στις 32 ιντσες μου φαίνονταν πολύ ξεπλυμενα χωρίς σημαντική βελτίωση απο το μενου). Η τιμή της βεβαια είναι απαγορευτικη όταν στο skroutz η συγκεκριμένη ξεκινα απο τα 1350, με αφορμή αυτή τη βόλτα εψαξα στο internet και βρήκα σε προσφορά το κορυφαίο μοντέλο της LG (αν κανω καποιο λάθος να διορθώση κάποιος φίλος) στο πλαίσιο την PX950 στα 1800 ευρώ, panasonic VT30 σίγουρα δεν είναι και δεν νομίζω τα τιθετε θέμα σύγκρισης αλλά λόγο μεγέθους και δυνατοτήτων που βλέπω ότι είναι μεσα στον ανταγωνισμό (LAN, δυνατότητες Internet, ανακλαστικο φίλτρο, 3D κτλ) ίσως να αξίζει να μπεί στις υποψήφιες προς αγορά.

περασα σημερα απο το media markt και ασχολήθηκα με την LG 60PK250 η τιμή χώμα 1200 ευρώ και το εκθεσιακό κομματι στα 1040 και απο ότι είδα η τηλεόραση έπαιζε μόνο διαφόρα τρέιλερ ταινιών και φαντάζομαι ότι ελαχιστόποιείτε η περίπτωση BURN IN, μου δώσαν τα παιδια το τηλεκοντρόλ και την πασπατεψα αρκετή ώρα, αυτό που παρατήρησα απο την αρχή ήταν η αισθητα πιο χαμηλή φωτεινότητα απο της διπλανες 55αρες LCD και ιδίος απο την samsung 55 d7000 που ήταν στις συνθήκες του καταστήματος καταπληκτική, επίσης στην LG η εικόνα ήταν πολύ θερμή και παίζοντας με το τηλεχειριστήριο καταλάβα ότι ηταν στη λειτουργεία cinema είχε αυτη λειτουργια ένα υπομενου (εντονο χρηστη, κανονικο, κτλ) αλλα δεν εβγαινε με τίποτα απο τη ρύθμιση cinema φανταστικά ότι κλειδώνει σε αυτη τη ρυθμηση όταν συνδεθει με player, αν μπορεί να απαντηση κάποιος γνώστης η κατοχος αν αλλάζει αυτή η ρύθμηση σε πχ δυναμική γιατι με την cinema τα τηλεοπτικα είναι χάλια, σε γενικες γραμμες για τα παραπάνω λεφτά λέει σαν επιλογή η πάμε για άλλη;

Σίγουρα θα είναι διαθέσιμες όλες οι επιλογές. Μου κάνει εντύπωση πάντως που την είχαν "κλειδώσει" στο cinema, αφού συνήθως το συγκεκριμένο mode σε όλες τις τηλεόρασεις έχει πολύ μιρή φωτεινότητα για θέαση σε καταστήματα. Ίσως πάλι να το επέλεξαν ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με burn in.

Στο σπίτι σου τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Εκεί πιθανότατα και το cinema θα σου είναι αρκετό όσον αφορά την φωτεινότητα του.

Γνώμη μου είναι αν αποφασίσεις να αγοράσεις την συγκεκριμένη να πας για καινούριο κομμάτι και όχι για το demo το οποίο μπορεί να έχει γράψει αρκετές χιλιάδες ώρες.

Οντως σε συνθηκες καταστηματος η 55D7000 ειναι πολυ καλη οπως και η D8000.

To προβλημα ειναι οτι χωρις τους προβολεις να καλυπτουν τα προβληματα ο Βασιλιας μενει γυμνος και κλαις τα λεφτα που εδωσες λογω clouding/torchlight και υπολοιπων προβληματων.

Κοιταξε και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=79043

Το πρωι περασα και απο τα 3 πλαισιο της θεσσαλονικης και δεν ειχαν πουθενα προς επιδειξη την LG 60PX950N αν και την προοθούν σαν αποκλειστικοτητα, επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο, ποιες οι διάφορες της σειρας PX με τη σειρά PZ γιατι στο skroutz η τιμη είναι ίδια αλλα δε καταλαβα που διαφοροποιουνται

Τελικά χτυπάω την LG 60pz950

Τελικά το Σαββατοκύριακο θα την παραγγήλω μια και που η τιμη έγινε σχεδόν χώμα, αυτή τη στιγμή οι τιμες διαμορφώνονται ως εξής: tsampas.gr 1490 - electonet.gr 1499 - kolomvounis 1599, καθότι μένω Θεσσαλονίκη και κανένα απο τα 3 καταστήματα δε δουλευει με αντικαταβολή ποιο θα προτείνατε ως ποιο αξιόπιστο για τη συναλλαγή; Μη την πατήσουμε κίολας...αλλό να περιμένης ενα εύλογο διαστημα 5-7 εργάσιμες και άλλο να πέσεις στην περίπτωση να σε δουλευουν κανενα μηνα και να τους ψάχνεις στα τηλέφωνα, χωρίς να υπονοώ κάτι για τα παραπάνω καταστήματα.

Παραγγελθηκε σήμερα απο electronet μεσω πιστωτικής η LG 60PZ950 στην καταπληκτικη τιμη των 1499 ευρω συν μεταφορικά ... αναμένονται εντυπωσεις και φωτογραφίες!

Απάντηση: Re: Μετά την Samsung 50'' c96 ποιά; (Τελικά χτυπάω την LG 60pz950)

Και θα μπαινει και στον τοιχο σαν αυτοκολλητο.

Θα τα δουμε και αυτα μια ημερα.

Μεχρι να βγεί η αυτοκόλλητη τηλεόραση θα σκάμε τα 400αρια σε βάσεις για να τις κρεμάμε στον τοίχο

Με το καλό να την παραλάβεις.....:a0210:

.... για εντυπώσεις άνοιξε νέο νήμα στη κατηγορία Plasma TV , με τίτλο LG PΖ950 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια (μιας και θα είσαι ο πρώτος κάτοχος και δεν υπάρχει νήμα γι' αυτό το μοντέλο).