Μετα τον topfield 6400 τι?....οεο?

chriskk

New member
21 June 2009
15
γεια σας λοιπον και απο μενα παιδια!!!

πραγματικα γινεται καταπληκτικη δουλεια μεσα σε αυτο το φορουμ...
αφου λοιπον διαβασα και περιηγηθηκα στις σελιδες του ομολογω οτι τα εχω λιγο μπερδεμενα....

και εκει που ειχα κλεισει για argus mini 2in1 διαβαζω για χιλια μυρια κολληματα, μπουταρισματα...εξω απο δω!!!
οπως θα εχετε καταλαβει ειμαι κατοχος ενος topfield 6400. καλο μηχανημα τιμιο και σταθερο.
αγορασμενο το 2007, αλλα εν ετει 2011 σιγουρα ξεπερασμενο.

Ειπα λοιπον να βγω στην γυρα να δω τι παιζει...να λοιπον το ψαχνω:

1. δεκτη HD
2. πολυ πολυ καλη εικονα στην hdmi (εχω full HD τηλεοραση 47'')
3. εγγραφη σε εξωτερικο HDD σε φορματς που να διαβαζονται απο ΗΥ οπως avi, mp4, mpg...
4. ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ
5. να πιανει πολυ καλα τα καναλια digea και να γραφει απο αυτα
5. να προγραματιζεται για εγγραφη
6. να βλεπει αψογα 2 δορυφορους (astra, hotbird)
7. αν ειναι δυνατον με ενσωματωμενο irdeto η να διαβαζει απροβληματιστα μη παντρεμενη καρτα νοβα
8. παρα πολυ σημαντικη θεωρω την εγγραφη σε σκληρο. με ενδιαφερει να παιρνω τα αρχεια στο ΗΥ μετα απευθειας
9. δεν με ενδαφερει linux μηχανημα
10. να εχει καλη εγγυηση και σωστη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα
11. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ???????

ΧΑΧΑΧΑ αστεια θα μου πειτε οτι κανω με ολα αυτα που ζηταω...:slapface:

ελπιζω μονο να εχετε απαντηση!!!

Last edited:
τι εγινε ρε παιδια???

μαλλον ειχα παραλογες απαιτησεις ε....

τεσπα, αλλη μια προσπαθεια:

υπαρχει καμια συμβουλη να το ψαξω το πραγμα μετα?

Γεια σου Chris, χωρίς να θέλω να σου αλλάξω την γνώμη που έχεις για τον Edision Mini, να σου πω πως στα δύο χρόνια
που τον έχω σε συνεχή χρήση, τα μόνα reboot που μου έχει κάνει είναι όταν επεξεργάζομαι την λίστα καναλιών και αλλάζω θέση στα κανάλια.
Μου το έχει κάνει 5-6 φορές. Θέλει να μην μετακινούμε πάρα πολλά κανάλια ταυτόχρονα.

Άλλο reboot ή κόλλημα κατά το ζάπινγκ, να μου έχει κάνει 3-4 φορές. Παραπάνω δεν είναι.
Για την εικόνα, έχω και εγώ 47". ΟΚ, δεν έχει την πάρα πολύ καλή εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος άλλος δέκτης, αλλά κακή δεν την λες.

και εκει που ειχα κλεισει για argus mini 2in1 διαβαζω για χιλια μυρια κολληματα, μπουταρισματα...εξω απο δω!!!
Δεν ισχύει αυτό.

Αυτά... :ernaehrung004:

Last edited:
ευχαριστώ πολύ σάκις...!!

αλλα οταν εχεις συνηθίσει σε κανενα ριμπουτ - πάγωμα με τον παλιο σου δεκτη εδω και 4 χρονια, τοτε τα 5-6 που λες μου φαινονται παρα πολυ μεσα σε 2 χρονια.

επισης δεν θελω να μπαινω σε διαδικασιες rs 232 επειδη κολλησε η εικονα.

δυστυχως ολα αυτα με αποθαρυνουν για τον εντισον μινι και σκεφτομαι να ανεβω στην τιμη γυρω στα 200-250 ευρω αρκει να πληρει ο δεκτης ολα οσα ανεφερα παραπανω.

εκτος και αν καποιος συμφορουμιτης εχει καμια καλη ιδεα για κατηγορία τιμης εως 150 ευρώ.

OK, μια χαρά τα λες.
Θα σου πω δύο προτάσεις μου, από δέκτες που είναι στα χαρακτηριστικά που ψάχνεις και πιθανόν σου κάνουν.

Spiderbox 9000 HD Combo
Mvision HD 300 Combo

Ψάξτους. :smash:

ευχαριστω sakis

και οι δυο ειναι στα (νεα) λεφτα μου...

στην ουσια δεν βλεπω κραχτες διαφορες.

αναμεσα σε spiderbox 9000 kai mvision 300hd combo τι προτινετε? ειναι κανεις που τους εχει και βγαλανε προβλημα?

κριμα που χρειαστηκε να ανεβω στα 250 ευρω αλλα μαλλον ισχυει what you pay is what you get

Αν και για έναν από τους δύο έχω κάποια μικρή γνώμη, δεν θα στην πω, γιατί αφορά μια λειτουργία που εμένα μου έσπαγε τα νεύρα... και τελικά τον έδωσα τον δέκτη, με μερικές ώρες χρήσης. Οπότε θα έπαιρνα τον άλλον από αυτόν που είχα πάρει. Υπόψη πως αυτό δεν το έχει αναφέρει κανείς άλλος, γι' αυτό και ξέρω πως είναι το πως έχω συνηθίσει εγώ, και δεν είναι κάτι άλλο.

Όπως διαβάζω κατά καιρούς τα παιδιά που τους έχουν, είναι πολύ ευχαριστημένοι και οι μεν και οι δε, οπότε καλύτερα να σου πει κάποιος άλλος. :ernaehrung004:

Last edited:
Δεν είχε 0/12 volt και οι λειτουργίες του τηλεκοντρόλ δεν είναι όπως έχω συνηθίσει.
Δεν μπορούσα με τίποτα να το δουλέψω στα τυφλά.
Γι' αυτό λέω πως είναι καθαρά θέμα δικό μου και τίποτα παραπάνω.

Ok. Ο edision που κυκλοφόρησε τελευταία μήπως κάνει για το φίλο;
Λες για τον Argus Mini Highspeed 2in1.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα [2], [4], [7], που θέλει να έχει.

1. δεκτη HD
2. πολυ πολυ καλη εικονα στην hdmi (εχω full HD τηλεοραση 47'')
3. εγγραφη σε εξωτερικο HDD σε φορματς που να διαβαζονται απο ΗΥ οπως avi, mp4, mpg...
4. ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ
5. να πιανει πολυ καλα τα καναλια digea και να γραφει απο αυτα
5. να προγραματιζεται για εγγραφη
6. να βλεπει αψογα 2 δορυφορους (astra, hotbird)
7. αν ειναι δυνατον με ενσωματωμενο irdeto η να διαβαζει απροβληματιστα μη παντρεμενη καρτα νοβα
8. παρα πολυ σημαντικη θεωρω την εγγραφη σε σκληρο. με ενδιαφερει να παιρνω τα αρχεια στο ΗΥ μετα απευθειας
9. δεν με ενδαφερει linux μηχανημα
10. να εχει καλη εγγυηση και σωστη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα
11. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ???????

Last edited:
Σκέψου, αφού έχω τον "απλό" Mini και είμαι υπερ ευχαριστημένος, τι γνώμη θα είχα γι' αυτόν.
Απ' ότι μου είπε και ο "satpower" που τον δοκίμασε, η ταχύτητα ανταπόκρισης στα πάντα, είναι "σφαίρα".
Δεν λέει όμως να αλλάξω τον δικό μου για να πάρω αυτόν, μόνο και μόνο για την ταχύτητα.
Όοοοταν βγει (θέλω να πιστεύω) με 3 tuner... εκεί να πω ναι! :music-smiley-005:

ευχαριστω παιδια για τις γνωμες σας!

για εδισιον σιγουρα δεν με βλεπω γιατι διαβασα πολλα...δεν ειμαι εγω για ψαξιματα και κολληματα και μπουταρισματα....εναν δεκτη που θα τον συντονιζω μια φορα τον χρονο και τιποτα αλλο-αυτο ειναι που θελω χωρις προβληματα αλλα...

τους αλλους δυο που προτεινε ο σακις τους βρηκα στα 210 ευρω. τι λετε για την τιμη? καλη?

ομολογω οτι εξωτερικα (αφου δεν εχουν αλλες ουσιωδεις διαφορες) ο mvision μου αρεσε περισσοτερο...

δεν ξερω ομως ακομα γιατι ο spiderbox σε καποιο φορουμ στο εξωτερικο διαβασα οτι εχει ασυγκριτα καλυτερη εικονα!!! (και με ενδιαφέρει φυσικά η αριστη εικόνα στα sd κανάλια)

τι λέτε?