Μετάβαση απά 500s σε 800PVR

aristidis

Established Member
10 November 2007
178
Γλυφάδα
Καλησπέρα σας,
Σήμερα πήρα τον original 800ρη και θέλω να μάθω τα παρακάτω:
1. Το set up του network και των 3 LNB τα κάνω όπως και στον 500ρη ?
2. Θέλω να βάλω εξωτερικό δίσκο. Τι να βάλω, e-sata ή usb ?
3. H χωρητικότητα παίζει ρόλο στον Dreambox?
4. Οι στροφές παίζουν ρόλο στο γράψιμο ?
5. Πως μπορώ να πάρω τα κανάλια έτσι όπως τα έχω χωρίσει στον 500s και να τα ρίξω στον 800 ?
6. Να βάλω μέσω Ethernet την τελευταία έκδοση του Gemini στον 800ρη. Ποια είναι και πως μπαίνει ?
7. Να βάλω μέσω Ethernet την τελευταία έκδοση του Cccam στον 800ρη. Ποια είναι και πως μπαίνει (μέσω update όπως στον 500ρη ?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σας,
Σήμερα πήρα τον original 800ρη και θέλω να μάθω τα παρακάτω:
1. Το set up του network και των 3 LNB τα κάνω όπως και στον 500ρη ?
2. Θέλω να βάλω εξωτερικό δίσκο. Τι να βάλω, e-sata ή usb ?
3. H χωρητικότητα παίζει ρόλο στον Dreambox?
4. Οι στροφές παίζουν ρόλο στο γράψιμο ?
5. Πως μπορώ να πάρω τα κανάλια έτσι όπως τα έχω χωρίσει στον 500s και να τα ρίξω στον 800 ?
6. Να βάλω μέσω Ethernet την τελευταία έκδοση του Gemini στον 800ρη. Ποια είναι και πως μπαίνει ?
7. Να βάλω μέσω Ethernet την τελευταία έκδοση του Cccam στον 800ρη. Ποια είναι και πως μπαίνει (μέσω update όπως στον 500ρη ?

Ευχαριστώ.

1. Διαφέρει αρκετά το enigma2 από το enigma1 αλλά θα τα βρεις, δεν είναι δύσκολο.
2. καλύτερα e-sata, αν υπάρχει η δυνατότητα.
3. Όσο μεγαλύτερος, τόσο περισσότερες εγγραφές.
4. το sata interface του dm800 τερματίζει κάπου στα 12MB/sec, ταχύτητα υπεραρκετή για εγγραφές καναλιών HD ή SD. Οπότε η ταχύτητα περιστροφής δε παίζει ουσιαστικό ρόλο.
5. Μπορείς με το dreamset. Θα κατεβάσεις τα κανάλια από τον enigma1 δέκτη, θα τα σώσεις, θα τους αλλάξεις τύπο σε lamedb v4 και μετά θα τα ανεβάσεις στον 800. Όμως έτσι δε θα έχεις τα HD κανάλια που δεν μπορεί να βρει ο DM500 στο scan. Οπότε το scan δε το γλιτώνεις.
6. Το gemini είναι λίγο απαρχαιομένο image. Προσωπικά προτείνω Nabilo Blackhole 0.12.
7. Μέσω update server του image.

- Σχετικά με τον δίσκο προτίμησε αυτόν με τις λιγότερες στροφές (5.400) για να μειώσεις τις θερμοκρασίες.
Η τελευταία έκδοση του Gemini είναι πολύ καλή. Δοκίμασε την και αν δε σου αρέσει υπάρχουν και άλλα images.

..κατάλαβες, ο malakudi, αμέσως να βγάλει φόλα το gemini!!!
Πάλι καλά που δεν του είπες να τα κανει με telnet και κονσόλα!
Είσαστε εσείς οι λινουξάτοι.....
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τι καλό έχει ρε παιδιά το gemini; Άθλια skins, κανένα innovation. To nabilo έχει 7 days EPG για πολλά πακέτα, και πολύ καλά skin.

Τελικά δεν θα τα πάρω απο τον 500αρη.
Θα τα πάρω απο τον 800αρη...θα κάτσω 2-3 ώρες για sorting
icon_evil.gif

Άρης

Μόλις εβαλα τον 800αρη και επαθα την πλακα μου με την ποιοτητα :Banane0:
Ειδικα σε HD καναλια !!!

Απάντηση: Re: Μετάβαση απά 500s σε 800PVR

Τι καλό έχει ρε παιδιά το gemini; Άθλια skins, κανένα innovation. To nabilo έχει 7 days EPG για πολλά πακέτα, και πολύ καλά skin.

Τα skin δεν έχουν καμία σχέση με τις ευκολίες που παρέχει το image.
Υπάρχουν και αρκετά όμορφα skin!
Απο 'κει και πέρα είναι και θέμα συνήθειας...

Είμαστε τώρα να ξανασκαλίζουμε τα σκρίπτ;

χεχεχε

Τελικά δεν θα τα πάρω απο τον 500αρη.
Θα τα πάρω απο τον 800αρη...θα κάτσω 2-3 ώρες για sorting
icon_evil.gif

Άρης

Ξερει κανενας κανενα καλο tool ετσι ςστε να κανω download τα καναλια οπως τα βρηκα, να τα βαλω στο PC να τα φτιαξω και να τα κανω upload στον 800αρη ?
Το tool πρεπει να δουλευει με ftp και οχι με null.
Ευχαριστω.

Ξερει κανενας κανενα καλο tool ετσι ςστε να κανω download τα καναλια οπως τα βρηκα, να τα βαλω στο PC να τα φτιαξω και να τα κανω upload στον 800αρη ?
Το tool πρεπει να δουλευει με ftp και οχι με null.
Ευχαριστω.

dreamboxedit