Μεταχειρισμένο πικαπ

oknos

New member
2 May 2014
6
Καλησπέρα στο φόρουμ,

πρόσφατα μου κληροδοτήθηκαν καμιά 30αριά δίσκοι βινυλίου, από τους οποίους αρκετοί είναι στα ακουσματά μου και σκεφτόμουν να αγόρασω ένα φθηνό πικάπ γιατί είναι κρίμα να σκονίζονται και που ξέρεις, ίσως μου κολήσει το βινύλιο και αγοράσω και άλλους. Στα μεταχειριμένα, μέχρι τα 100 ευρώ περίπου, αυτά που μου κινούν το ενδιαφέρον είναι το pioneer pl 12 d και το Dual CS 503 - 2. Ένα dual το βρίσκω και με καινούργια κεφαλή ortofon 10. Αξίζουν τίποτα δεδομένου ότι δεν έχω πολλές απαιτήσεις ποιότητας, ή πρέπει να κινηθώ στα budget μοντέλα της pro-ject;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

• Like
Reactions: XARISAMENOS
Και τα δύο παλιά θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό που θέλεις αλλα θα θέλουν κάποια συντήρηση. Προσωπικά θα σου πρότεινα το pro-ject elemental σαν πιό καλόηχο και σίγουρα πιό αξιόπιστο. Καλή τύχη.

Από τα δύο θα κοιτούσα το Dual...30 δίσκοι είναι μια πάρα πολύ καλή αρχή και αν τελικά κοιτούσες πιο ψηλά σε κατηγορία τιμής σε καινούργιο τα project είναι εξαιρετική λύση!

Και τα δύο παλιά θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό που θέλεις αλλα θα θέλουν κάποια συντήρηση. Προσωπικά θα σου πρότεινα το pro-ject elemental σαν πιό καλόηχο και σίγουρα πιό αξιόπιστο. Καλή τύχη.

Τα project που λέει ο Πέτρος είναι εξαιρετικά για αρχή συν ότι είναι καινούριο. Από την άλλη με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο αλλά μεταχειρισμένο. (προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου. Ρίξε μια ματιά και σε άλλα καταστήματα - site και κάνε μια έρευνα αγοράς στα χρήματα που διαθέτεις για να δεις και τι άλλες επιλογές υπάρχουν.

Επειδη δεν μας ειπε ο φιλος αν τελικα πηρε κατι,θα συμφωνησω με τον Δημητρη για το PL-12D.
Πολυ καλο αλλα προσοχη να ειναι σε καλη κατασταση.Παρομοιο ειναι και το Kenwood/Trio KD-1033.

Re: Απάντηση: Μεταχειρισμένο πικαπ

Συγγνώμη που τόσο καιρό δεν είχα κλείσει το ποστ. Απλά να λεχθεί για την ιστορία πως κατέληξα σε αυτό

http://www.vinylengine.com/library/hitachi/ht-40s.shtml

καθώς το είχε παρατημένο ένας γνωστός και χρειάστηκε απλά μία καινούργια κεφαλή. Μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος για τη χρήση που κάνω και κυρίως για τα λεφτά που έδωσα.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη που απάντησαν.