Επειδή ο 921 προς πώληση είναι ο δικός μου, ερωτώ πόσο πρέπει να πωληθεί όταν δεν έχει ούτε μία αμυχή, έχει όλες τις συσκευασίες και τα εγχειρίδια του, και σε οποιοδήποτε έλεγχο κάθε λειτουργίας αποδειχθεί άψογος ; ο 924 έχει σαν μόνη ουσιώδη διαφορά την έξοδο για δεύτερο σαμπ ...η αναλογία 250 / 550 (ήτοι λιγότερο από τα μισά) είναι κατ´εμέ τιμιότατη ... κατά την γνώμη σου πόσο έπρεπε να δίνεται για να θεωρείται καλή η τιμή ; 100 ευρώ ;
Η τηλεόραση σου, που ανέφερες, αφαιρώντας τα παρελκόμενα που συνήθως χάνουν εντελώς την αξία τους, χρησιμοποιείται αρκετές ώρες κάθε μέρα ... ένας ενισχυτής πολύ πολύ λιγότερο (καλά ο δικός μου που είναι στημένος σε dedicated χώρο με προβολή, κλπ. έχει παίξει καμμιά 50ριά ταινίες όλες όλες (περίπου 100 ώρες λειτουργίας), αφού για την μουσική έχω ξεχωριστό δικάναλο, ενώ έχω και pc audio για τα λοιπά ) ... θεωρείς λοιπόν ότι στην περίπτωση σου τα 600/1100 είναι αδικία, ενώ το προϊόν σου έχει κατά μέσο (3 χ 360 χ 2 =) 2.160 ώρες λειτουργίας ... για να μην σε αδικώ, έχεις και εγγύηση (η οποία στατιστικά γίνεται απαραίτητη στο 2,3% των καταναλωτικών προϊόντων) ... βλέπεις ότι το θέμα μπορεί κανείς να το δει από πολλές πλευρές και κάθε περίπτωση αγγελίας είναι διαφορετική ... στο πρώτο δε ποστ σου αναφέρθηκες σε έκπτωση 50 ευρώ επί της τιμής του καινουργούς, μετά τα παραδείγματα του φίλου επεκτάθηκες και σάρωσες τα πάντα... το σωστό είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος να κάνει όλους τους ελέγχους για να αποφασίσει ... αυτόκλητοι σωτήρες υπάρχουν σε τόσους άλλους τομείς της καθημερινότητας μας ...
Συγνώμη προς όλους για το οφ τόπικ, αλλά ένοιωσα κάπως από την παρατήρηση του φίλου ....