Μεταφορα data απο παλιο XBOX σε XBOX Elite

antid0t

Senior Member
17 January 2007
546
Αθηνα
Βρε παιδες, σκεφτομαι να δωσω το παλιο μου xbox(20GB) σε ενα φιλο και να χτυπησω ενα 360 Elite (120/200GB).

Πως κανω transfer ολα τα data μου (save games και avatar βασικα - δεν εχω αγορασει πραγματα και θαματα)?

Καπου ειδα ενα καλωδιο data transfer και μια μανουρα.... δε θελω να δωσω και 30 ευρω (ή ποσο κανει τελος παντων) για ενα καλωδιο μιας χρησης.... οποτε?

Αλλες ιδεες? Δε γινεται να κανω upload καπου και download απο τη 2η κονσολα?

Επισης, εχει παρει κανεις χαμπαρι εαν προκειται να βγει bundle με το Assasin's creed?

ευχαριστω!

Αν θελεις μονο στα saves απο τα παιχνιδια μπορεις να το κανεις με μια καρτα μνημης σαν και αυτη που υπαρχει σε ολα τα Arcade...

mini-XboxMemoryCard512MB.jpg

Aν εχεις ομως και αλλα για μεταφορα (mp3 , video κτλ.) τοτε μονη λυση ειναι το καλωδιο...

Ευχαριστω για την απαντηση - μονο που το ρημαδι το καρτακι κανει.... 50!!! και δεν εχει κανενας φιλος μου καρτα...

Αιντε το μπερδεμα τωρα... Περνανε λοιπον, ολα τα στοιχεια μου και το προφιλ μου?

ΥΓ>> βρηκα και μικρο καρτακι με 29.... (ρε γμτ....γιατι ρε παιδια?)

Κάπου θυμάμαι ότι είχα διαβάσει ότι η Microsoft έδινε το συγκεκριμένο καλώδιο δωρεάν στους κατόχους Elite. Φτάνει να τους δώσεις το Serial No.

Μεταφορά Δεδομένων Σκληρού Δίσκου

Μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα από τον τρέχοντα σκληρό σας δίσκο 20GB στον νέο σας σκληρό σας δίσκο 120GB με το καλώδιο μεταφοράς δεδομένων.

Το καλώδιο μεταφοράς δεδομένων παρέχεται μαζί με τον σκληρό δίσκο 120GB. Αν έχετε αγοράσει το νέο σύστημα Xbox 360 Elite και θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας, υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσετε δωρεάν το καλώδιο μεταφοράς δεδομένων από την Microsoft.

http://www.xbox.com/el-GR/support/systemuse/xbox360/console/datamigration-usingyourelite.htm

Ευχαριστω συναδελφοι...

για να ειμαι σιγουρος, τηλεφωνησα στη microsoft. Οντως σου στελνουν το καλωδιο δωρεαν, αφου τους δωσεις το serial του παλιου και του καινουριου xbox. Πρεπει δηλαδη να κατεβασω το PDF (το οποιο και δεν υπαρχει στο Ελληνικο website του xbox οπως ειδαμε με την κυρια απο το support), να βγαλω τα ματια μου, να αντιγραψω 2 serial και να παω τη φορμα στο ταχυδρομειο, να κατσω στην ουρα για να αγορασω ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

ΟΜΩΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ:

1. Το καλωδιο κανει 10-14 μερες να ερθει απο την Αγγλια. Πρεπει ομως να εχεις παρει το νεο xbox (θελει το serial) - αρα μου ειπαν να κοτσαρω το 20GB δισκο στο Elite και να περιμενω το καλωδιο. Και το call of duty θα φορτωνει απο το ηλιθιο DVD που κανει θορυβο?

2. ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ, ΛΕΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ?

Δειτε για τι καλωδιο μιλαμε:
xbox-hard-drive-transfer-03.jpg

3. Ολο το περιεχομενο μεταφερεται και πετιεται απο τον παλιο το δισκο. Οποτε εγω που θελω να δωσω στο φιλαρακι την κονσολα με το προφιλ του (ειχε φτιαξει ενα σπιτι μου) - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Πρεπει να αγορασω καρτα και να κανω παλι πισω transfer.

Τι να πω τωρα? Ε? Ειστε ΑΘΛΙΟΙ microsoft. Αντε. Ντροπη σας. Ειμαι εξαλλος, δεν εχω ακουσει πιο ηλιθια κινηση εδω και χρονια - και μη μου πειτε για το DRM και τα δικαιωματα - ας ειχαν βρει αλλη λυση. Ακου εκει στα σκουπιδια. Τι λετε?

Μαλλον θα παρω ενα PS3 - το οποιο και παρεμπιπτοντως αλλαζει και δισκο και transfer κανεις (και ήσυχο ειναι). Προτιμω την αισθητικη του xbox και τα graphics του, αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα...

ΥΓ> Συγγνωμη για τα κεφαλαια, αλλα δεν ειναι δυνατον...