Μεταφορά εικόνας στο ταμπλετ

sefmaui

New member
1 October 2013
51
Εχω την lg 27ms53 είναι μια personal smart tv της Lg. Η τηλεόραση αυτή υποστηρίζει όλες τις smart λειτουργιες της lg. Είναι μοντέλο του 2013 και υπάρχει μια εφαρμογη και για ios και για android με την οποια μπορεις να εχεις το τηλεφωνο σου ή την ταμπλετα σου σαν magic remote. Μια ακόμη επιλογή που έχεις είναι να παρακολουθεις στο κινητό ή ταμπλετ το κανάλι που παίζει η tv εφόσον βέβαια και τα δυο είναι συνδεδεμένα στο ίδιο access point. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω μπορω να μεταφερω εικονα (το καναλι που βλεπω) στο κινητο μου (ενα galaxy s4) και στο κινητο της γυναικας μου (iphone 4s) δεν μπορω να κανω το ιδιο με το ταμπλετ μου (lg gpad 8.3). Χρησιμοποιώ την εφαρμογη lg tv remote (την επίσιμη). Το ταμπλετ παντως δεν εχει προβλημα σίγουρα γιατι σε ενος φιλου την tv (lg 47la860) η συνδεση γινετε κανονικά και βλεπω οποιο καναλι θέλω. Μάλιστα ο φίλος μου έχει γι αυτη τη δουλεια το ιδιο ταμπλετ.
Ξέρει κάποιος να μου δώσει μια βοήθεια!
Το πιο τραγικό είναι ότι επικοινώνησα με την Lg και μου ειπανε πως η tv μου είναι παλιο μοντελο και πως δεν υποστηριζει αυτη τη δυνατοτητα! Ασχετοτητα ουτε τα προϊοντα τους δεν γνωριζουν!!!!!!!! Την TV την αγορασα φετος γι αυτο το λογο που περιγραφω παραπανω! Μαλιστα πριν την αγορασω ειχα μιλησει με το customer service της Lg για να επιβεβαιώσω τη συγκεκριμένη smart δυνατοτητα. Όταν τους είπα ότι "αν δεν είναι συμβατη με αυτην την δυνατοτητα η TV μου τότε πως λειτουργει με τα τηλ;" η απάντηση ήταν δεν γνωριζω!

Γεια χαρα. Εχω και εγω το lg gpad 8.3 και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με την tv μου lg 47la740s περαν του banding. Ειναι θεμα λογισμικου της lg στο android αλλα και του firmware της tv. Ειναι πολλοι χρηστες που αναφερουν αυτη τη δυσλειτουργια με καποια android. Λογικα θα λυθει με καποια μελλοντικα update. Με παραξενευει ομως που δουλεψε σε la860. Αν σου ειναι ευκολο ρωτα τον φιλο σου τι firmware εχει η tv του.

Ε δεν είναι λίγο τραγικό. Ο φίλος μου έχει το τελευταιο διαθέσιμο firmware αλλά δεν ξέρω τώρα να σου δώσω κωδικό. Έχω απογοητευτεί με την LG. Όχι τόσο με το ταμπλέτ όσο με την TV. Για να μην αναφερθώ στην γραμμή εξυπηρετησης!!! Απλά είναι σαν να μην υπάρχει.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση γιατί το ψάχνω πολλές μέρες τώρα και άκρη δεν βγάζω. Τουλάχιστον να ξέρω ότι είμαστε και άλλοι, μπας και φιλοτιμηθούν και το διορθώσουν. Μου αρέσει που πήρα το ταμπλέτ LG για να μην μου δημιουργηθούν ασυμβατότητες.

Last edited by a moderator:
Με μεγαλη μου χαρα δηλωνω πως μετα απο την αναβαθμιση σε κιτ κατ το προνλημα διορθωθηκε!!! Ολα λειτουργουν αψογα! Επιτελους!