Μεταφορα κομματιων απο δισκο CD sto itunes(macpro και minerva)

etav2000

Senior Member
11 December 2009
312
EΛΛΑΔΑ
Καλημερα ,
Ξερει κανεις να μου πει πως θα ρυθμισω το itunes για να παρω την μεγιστη αναλυση,αποδοση στην αποθηκευση κομματιων απο δισκο CD στο itunes και μετα στο minerva .
Εχω macpro και minerva με firewire.

Βασικά, το ρυθμίζεις να ριπάρει σε apple lossless codec και είσαι ΟΚ...

Παρεπιπτόντως, το exact audio copy δε βγαίνει για mac...

Κρίμα... (εχουμε και τα τυχερά μας εμείς των windows :music-smiley-005:)
Βεβαια δεν μιλάμε και για τίποτε σπουδαίες διαφορές σε ριπαρισμα μεταξύ eac και itunes ....

Βασικά, το ρυθμίζεις να ριπάρει σε apple lossless codec και είσαι ΟΚ...

Μηπως ειναι καλυτερα να ριπάρει σε apple wave σε wave εχει περισσοτερα ΜΒ απο lossless codec, αρα περισσοτερη πληροφορια .
ευχαριστω

Ο lossless codec γι' αυτό λέγεται lossless, επειδή δεν έχει απώλεια ποιότητας. Το ίδιο ακριβώς είναι.

Οπότε, για ποιο λόγο να καταλαμβάνεις χώρο στο σκληρό σου;

Τα έχουν πει και σε παλιότερα threads οι συμφορουμίτες...

Καλημερα ,
Ξερει κανεις να μου πει πως θα ρυθμισω το itunes για να παρω την μεγιστη αναλυση,αποδοση στην αποθηκευση κομματιων απο δισκο CD στο itunes και μετα στο minerva .
Εχω macpro και minerva με firewire.

Apple Lossless και είσαι οκ!Κι εγώ με pro και minerva και είναι μια χαρά το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν και τα XLD και MAX, προγράμματα που κάνουν ριπάρισμα και μετατροπή σε όποιο φορμά θες. Το XLD υποστηρίζει και paranoia mod, όπως και το EAC αν δεν κάνω λάθος. Γιατί δεν κάνεις μια δοκιμή; Κατέβασε τα δύο προγράμματα (είναι δωρεάν), ριπάρισε το ίδιο κομμάτι και με τα τρία και δες αν έχει ακουστές διαφορές. Τά χαμε πει και σε άλλο νήμα.

Με itunes, ώς player, δεν έχουμε δυνατότητα για αρχεία υψηλής ανάλυσης...