Μεταφορα τηλεορασης!!

GDem3685

Established Member
16 March 2010
126
Εχω αγορασει 2 Panasonic 50S20 με σκοπο να τις μεταφερω με μεταφορική (πλοιο) μαζι με αλλα πραγματα στην Κύπρο (ειμαι φοιτητης στην Θεσ/νικη και τελειωνω τωρα). Ποιος είναι ο ασφαλεστερος τροπος να τις μεταφέρω?? Τις συσκευασιες τους θα τις έχω αφού παραλαμβάνω την Παρασκευή. Εχω ήδη δει την συσκευασια της συγκεκριμενης τηλεορασης και δεν μου φανηκε και πολυ ''ασφαλειας''. Καμια ιδεα για ασφαλη μεταφορα? :ernaehrung004:

οι συσκευασίες τους είναι μια χαρά για μεταφορά, απλά για να μήν την πατήσεις όπως εγώ και γίνουν μικρά σημαδάκια στο πλαίσιο απο τα σηκωσε-πλάγιασε γιατί πίστεψε με δεν τα γλιτώνεις, παρόλο το προστατευτικό που έχει η τηλεόραση, ανάμεσα σε αυτό και την tv βάλε ένα μαλακό πανί στα σημεία που σφίγγουν τα αφρολέξ, δηλαδή στις τέσσερις γωνίες μαλακό πανί, απο πάνω το ναύλον που καλύπτει όλη την tv, κουμπώνουν τα αφρολέξ και το κουτί!

Δηλαδη μαλακο ρουχο, μετα το προστατευτικο, μετα το αφολεξ και μετα το κουτι?? απο τυχον κτυπηματα ομως δεν υπαρχει φοβος ή καποιος τροπος για περισσοτερη ασφαλεια??

Eγώ θα πρότεινα, επιπλέον αυτού που προτείνει ο φίλος samniotis, να συσκευάσεις και τις δύο κούτες σε παλέτα (με δεσίματα και νάυλον γύρω-γύρω) για να είσαι σίγουρος πως θα μεταφερθούν σωστά (σε όρθια θέση) και για να μειώσεις τον κίνδυνο τούμπας...

pallet.jpg
Pallet_Packing.jpg

Eγώ θα πρότεινα, επιπλέον αυτού που προτείνει ο φίλος samniotis, να συσκευάσεις και τις δύο κούτες σε παλέτα (με δεσίματα και νάυλον γύρω-γύρω) για να είσαι σίγουρος πως θα μεταφερθούν σωστά (σε όρθια θέση) και για να μειώσεις τον κίνδυνο τούμπας...

Που μπορω να το κανω αυτο?? στο λιμανι?? ή υπαρχοθν εταιρειες που το κανοθν αποκλειστικα??

Κάνε μια ερώτηση σε κάποια μεταφορική εταιρεία της περιοχής σου για να σε κατατοπίσουν... ;)

οκ! σας ευχαριστω πολυ παιδια!! καθε προταση είναι ευπροσδεκτη!! χιλια ευχαριστω!

Να την αγοράσεις από την Κύπρο την ριμάδα.

Έτσι και αλλιώς τη διαφορά στην τιμή θα τη καλύψουν τα μεταφορικά. Επιπρόσθετα ρισκάρεις και δεν θα έχεις κοντά σου κατάστημα για εγγύηση....

Αθανάσης.

Να την αγοράσεις από την Κύπρο την ριμάδα.

Έτσι και αλλιώς τη διαφορά στην τιμή θα τη καλύψουν τα μεταφορικά. Επιπρόσθετα ρισκάρεις και δεν θα έχεις κοντά σου κατάστημα για εγγύηση....

Αθανάσης.

Ρε κουμπαρε, η τηλεοραση δαμε ειναι 900ε. Στην Κυπρο ειναι σιγουρα πανω που 1200. Και υπολογισε οτι μεταφορικα εν να εχω με αλλα πραματα που το σπιτι, αρα ατε να μου στοιχισει 50ε η μια!! :ADFADF1: πιε μια παγωμενη που εμενα!!

Εν ουλλες βραστές μες τουν την σοφίτα που με καρτσιλάλησαν. Κρούζουν που την ζέστη έτσι εποχή