Μεταφορικά για Blu-Ray Player απο Amazon.co.uk

Μια απο τα ίδια κι εγώ

Παρήγγειλα 7/12 μεσημέρι & 9/12 μου το παρέδωσαν, με € 7 περίπου μεταφορικά.
Ναι είναι αληθινό 7 ευρώ με άμεση παράδοση!!!

Ξαναψωνίζεις απο Ελλαδιστάν?

τι να λεμε τωρα ρε παιδια μερικα πραγματα απλα δε μπορουμε να τα απολαυσουμε ως ελληνες...... παραγγειλα ενα τηλεκοντρολ πριν 4 μερες απο αμαζον αμερικης και παραδοση σε διευθυνση αμερικης για να μου το φερει η ανιψια μου... μετα απο δυο μερες ειδα οτι ακομα δεν ειχε σταλει αν και εγραφαν οτι υπαρχει ετοιμοπαραδοτο.. τους στελνω ενα εμαιλ οτι αν δε παραδοθει μεσα σε μια βδομαδα επειδη θα ερθει η ανιψια ελλαδα θα ηθελα να την ακυρωσω.. και μου απαντανε σε μερικες ωρες οτι δεν μπορεσαν να το στειλουν την επομενη μερα οπως ηταν προγραμματισμενο κ γιαυτο μου το στειλαν με δικα τους εξοδα next morning delivery... μπηκα στο κοπο να τους απαντησω οτι μπραβο σας ετσι πρεπει να γινονται....
και μετα σου λεει ελτα....
παμε παρακατω...:bigcry::bigcry::bigcry:

Να ευχηθούμε μόνο και άλλα Internetομάγαζα (ειδικά Αγγλικά) να αρχισουν να στέλνουν Ελλάδα

Και κατι σημαντικο.. Με την τρεχουσα ισοτιμια Ευρώ/λίρας συμφέρει αρκετά για αγορές ειδικά τον μηνα αυτό..

Μην ξεχναμε οτι απο 1-1-2010 ο ΦΠΑ στην Αγγλία ανεβαινει στο 17,5% (από 15) αρα θα εχουμε μικρές ή μεγαλύτερες αυξήσεις τιμών σε ολα τα αγαθα εκεί μεχρι να στρώσει η κατάσταση λογω ανταγωνισμου (που ευτυχώς στην Αγγλία δουλεύει)