Metal Gear Online Open Beta (Japanese)

Νέος Χάρτης στο Metal Gear Online,Midtown Maelstrom.

2450005909_aa2bb39b52.jpg

Επίσης μια νέα αποστολή,Sneaking Mission.

2450005823_d8243233f6.jpg

In this rule, there will be one character and two teams in the game. Snake, Red team, and Blue team. Snake’s mission is to collect a certain number of dog tags, by having other players stunned or held up. Red and Blue teams’ mission is to defeat Snake certain times or defeat more players in the opposing team. If more than 10 people are in the game, another player may play as Snake’s mini robotic sidekick Mk. II, to assist the Snake player. If you are playing as Snake, you have many of his incredible abilities available to you – such as the camouflage!

Πηγή: PlayStation.Blog

Έχω φτιάξει ομάδα (Clan) για να βρισκόμαστε μέσα στο Metal Gear Online!

Για να βρείτε την ομάδα του AvClub: Main Menu -> Clan -> Join Clan -> Select from Clan Search -> Ok -> Clan Name -> AvClub (Leader: JohnBougiou) -> Apply to Join -> Clan Join Comment -> Ok -> Apply to join AvClub? -> Ok.

Σας περιμένω να τους εξολοθρεύσουμε...! :rifle:

JohnBougiou μπήκα χθες κατά τις 24´00 αλλά δε βρήκα κάποιον απ'το Avclub.Τι ώρες μπαίνετε για να το κανονίσουμε.Παρεπιπτόντως είναι παιχνιδάρα.Χθες το ξενύχτησα.

Δεν είμαστε και πολλοί,μαζί με σένα 4 άτομα. Ξανά κανε join στο Clan του AvClub διότι δεν σε δέχτηκα, κατά λάθος φυσικά! -bye- Δεν έχουμε συγκεκριμένες ώρες,αν και θα έπρεπε, όταν έχεις χρόνο στείλε μου μήνυμα να βρεθούμε!

Οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρονται...? Ας βιαστεί όποιος θέλει να μπει στο Clan διότι μας έμειναν 10 ημέρες ακόμα, για το εξαιρετικό Metal Gear Online Open Beta.

Να το κανονίσουμε σήμερα κατά τις 23:00; Χθες έστειλα μήνυμα μέσω παιχνιδιού αλλά δεν μπήκε κανείς μέσα.Είναι καταπληκτικό μακάρι να το δώσουν μια παράταση τώρα που το μάθαμε.

Να το κανονίσουμε σήμερα κατά τις 23:00; Χθες έστειλα μήνυμα μέσω παιχνιδιού αλλά δεν μπήκε κανείς μέσα.Είναι καταπληκτικό μακάρι να το δώσουν μια παράταση τώρα που το μάθαμε.

Σήμερα δεν μπορώ, αν θες αύριο την ίδια ώρα...

Δεν είχα ελεύθερο χρόνο το διάστημα που μεσολάβησε και δεν βρεθήκαμε,ελπίζω το ΠΣΚ να βρεθούμε δικτυακά! -bye-

Metal Gear Online - Beta Trial Update

Τα στοιχεία από την Konami δείχνουν ότι 400,000 users κατέβασαν το Metal Gear Online Premiere Beta από την Ευρώπη. Οι πόρτες θα κλείσουν στις 11 Μαΐου 2008.

Σάκη σήμερα θα είμαι διαθέσιμος από της 8:00 το βράδυ,αν μπορείς στείλε μου μήνυμα για να βρεθούμε.

Metal Gear Online - Beta Trial Update

Τα στοιχεία από την Konami δείχνουν ότι 400,000 users κατέβασαν το Metal Gear Online Premiere Beta από την Ευρώπη. Οι πόρτες θα κλείσουν στις 11 Μαΐου 2008.

Σάκη σήμερα θα είμαι διαθέσιμος από της 8:00 το βράδυ,αν μπορείς στείλε μου μήνυμα για να βρεθούμε.

Γιάννη κατά τις 21:00 αν είναι θα μπω να παίξουμε την παιχνιδάρα.Κρίμα έπρεπε να δώσουν παράταση.