Μετασχηματιστής βουϊζει. Χαλασμενοs ή οχι?

Ο μόλυβδος απ' ότι ξέρω μόνο από τη ραδιενέργεια προστατεύει....
Δε βλέπω λόγο θωράκισης γενικά του μετασχηματιστή για την εν λόγω λειτουργία.

https://www.giatras.com/--c1rkc
Δες και τι γράφει ο Γιατράς για τις μονώσεις ηλεκτροστατικές και μαγνητικές.
Αν θες μαγνητική θωράκιση χρειάζεσαι μαγνητικό υλικό που προφανώς ο μόλυβδος δεν κάνει.
Πάρε και ένα τηλέφωνο και ρώτα τον, θα σου πει κάποια βασικά πράγματα.

Το θεμα δεν ειναι οτι εκανες λιγη δουλεια εσυ, αλλα σε οτι εχεις γαψει μεχρι τωρα εδω ειναι λαθος.Καλο θα ηταν να; επιβεβαιωνουμε πρωτα αυτα που γαφουμε η να ρωταμε.

Δεν πειράζει, όλοι έχουμε απορίες και αφού υπάρχει ένας χώρος που μπορούμε να πάρουμε απαντήσεις, καλό είναι να ρωτάμε.
Όλοι μαθαίνουμε.

Re: Απάντηση: Μετασχηματιστής βουϊζει. Χαλασμενοs ή οχι?

Το θεμα δεν ειναι οτι εκανες λιγη δουλεια εσυ, αλλα σε οτι εχεις γαψει μεχρι τωρα εδω ειναι λαθος.Καλο θα ηταν να; επιβεβαιωνουμε πρωτα αυτα που γαφουμε η να ρωταμε.
γινε πιο συγκεκριμενοs. εδω δεν εδωσα οδηγιεs σε κανεναν. ρωτησα για κατι που δεν καταλαβαινα και οταν το καταλαβα εγραψα τι εκανα. αν παλι το εκανα λαΘοs, μπορειs ελευΘερα να το πειs, να το φτιαξω σωστα

πηγα απο τον Γιατρα σημερα και παραγγειλα τοροειδη για το πικαπ.. δεν αντεξα στον πειρασμο. του πηγα και την βαση που Θα βιδωΘει για να τσεκαρουμε αν χωραει και ολα ειναι ταμαμ που λενε. μεσα στην επομενη εβδομαδα Θα τον εχω

Άντε με το καλό!
Του είπες να είναι με εξωτερική θωράκιση και θωράκιση ανάμεσα σε πρωτεύων και δευτερεύων;

Άντε με το καλό!
Του είπες να είναι με εξωτερική θωράκιση και θωράκιση ανάμεσα σε πρωτεύων και δευτερεύων;
Ναι αυτοs μου ειπε οτι ετσι Θα ειναι! Θα εχει πολυ καλυτερη αποδοση απο τουs τετραγωνουs λεει, δεν Θα ζεσταινεται, τελειωs αΘορυβοs και τα VA του υπερκαλυπτουν τιs αναγκεs του πικαπ σε ρευμα. Θα ανεβασω φωτο οταν τον παρω.
Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση μετα απο ενα εξωτερικο γραμμικο τροφοδοτικο. σε κοστοs φυσικα δεν τιΘεται Θεμα συγκρισηs, ακομα και αν αυριο αγορασω επωνυμο καλωδιο τροφοδοσιαs τερματισμενο με oyaide πχ

Δεν έχω καταλάβει αν το μοτέρ "κλειδώνει" τη συχνότητα (50 ή 60)Hz για τις στροφές 33/45 ή κάπως αλλοιώς..;;;

αυτο υποτιθεται ηταν φωτο. η προσπαθεια θα συνεχιστει.
μπορει καποιος mod να σβησει το ποστ;

η αναλυση ειναι φτωχη.
η βαση τροποποιηθηκε ελαφρως για να χωρεσει ο Μ/Τ και εκει που παταει εβαλα αφρωδες υλικο που καλυψε τις βιδες για προστασια. οδηγιες απο τον πατερα Γιατρα.