...δηλαδή δεν αξίζει να πάρει κανείς μη αυθεντικό ανταπτορα;
τέλος δεν σέβεται (apple) όποιον κανόνα πάνε να θεσπίσουν για ένα τύπου καλώδιο φόρτισης
Ούτε γι' αστείο δεν ξαναβάζω μη αυθεντικό αντάπτορα! Η φωτό που έβαλα μιλά από μόνη της!
Η τραγική φθορά στα pins ήταν από ένα-δυο βάλε-βγάλε. Στην τρίτη φορά μου έμεινε στο χέρι διαλυμένο. Τι άλλο να πούμε;
Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι οι δικοί μου αντάπτορες ήταν από τις πρώτες προσπάθειες απομίμησης, δεν ξαναμπαίνω στη διαδικασία δοκιμών κι ενδεχόμενης φθοράς και στο port της συσκευής.
Ναι αλλά μην λησμονεις ότι μπαίνει και από τις πλευρές.Αυτό έχει αρχίσει να καταντά γελοίο, δε μου αρέσει καθόλου.
...
Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε έναν αντάπτορα στη συσκευασία και όχι να τρέχω να δίνω τριαντάρια για την αγορά του.
Πάντως σαν βύσμα το ligthning μου φαίνεται εξαιρετικό και με κορυφαία εφαρμογή στη σύνδεση. Αχ έτσι έπρεπε να ήταν το ηλίθιο usb βύσμα (το οποίο ποτέ δε χώνεψα σαν κατασκευή)
To βύσμα είναι όντως κορυφαίο.
Αδυνατώ να καταλάβω ομώς γιατί θα έπρεπε να έχει μέσα τον adaptor - δεν έχει νόημα καθώς δεν έχουν όλοι παλιότερα 30 pin devices...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.