Μετατροπέας 30-pin σε θύρα Lighting: Original VS No-name

_tzo_

Banned
18 November 2007
11,985
Θεσσαλονίκη
adapters.jpg

Αγόρασα 4 καλώδια lightning no name. Τα 3 συνδέονται όποτε τους καπνίσει, το ένα παρουσίασε το ίδιο ξεδόντιασμα όταν πήγα να το τραβήξω απο το κινητό

Σόρι αν δεν πρόλαβα να σε προφυλάξω.

Τα συγκεκριμένα μαύρα no name που φαίνονται στη φωτό είναι χρησιμοποιημένα μια-δυο φορές! Το ένα μου έμεινε στο χέρι και το δεύτερο βγαλμένο με τρόπο άντεξε μεν, είναι χάλια δε.
Εννοείται ότι είναι για πέταμα. Πήρα δύο original και ησύχασα.

Αυτό που δείχνεις δεν είναι 30-pin σε lightning.

Το θέμα είναι αν υπάρχει ποιοτικός αντάπτορας 30-pin σε lightning σε μαύρο χρώμα, που να κουμπώνει γλυκά και σταθερά και τα pins να μη φαίνονται ταλαιπωρημένα όπως στη φωτό.

Μάλλον καλύτερα να ντύσω με μαύρη δερματίνη τους γνήσιους αντάπτορες και να τελειώνει το θέμα.

εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να τα κάνει δύσκολα και ακριβά
τέλος δεν σέβεται (apple) όποιον κανόνα πάνε να θεσπίσουν για ένα τύπου καλώδιο φόρτισης
καταλαβαίνω τα περί ποιότητας διότι έχω διάφορά από την apple αλλά χαλάνε το ίδιο και πολλές φορές ποιο γρήγορα από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα

...δηλαδή δεν αξίζει να πάρει κανείς μη αυθεντικό ανταπτορα;

Ούτε γι' αστείο δεν ξαναβάζω μη αυθεντικό αντάπτορα! Η φωτό που έβαλα μιλά από μόνη της!

Η τραγική φθορά στα pins ήταν από ένα-δυο βάλε-βγάλε. Στην τρίτη φορά μου έμεινε στο χέρι διαλυμένο. Τι άλλο να πούμε;

Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι οι δικοί μου αντάπτορες ήταν από τις πρώτες προσπάθειες απομίμησης, δεν ξαναμπαίνω στη διαδικασία δοκιμών κι ενδεχόμενης φθοράς και στο port της συσκευής.

τέλος δεν σέβεται (apple) όποιον κανόνα πάνε να θεσπίσουν για ένα τύπου καλώδιο φόρτισης

Αυτό έχει αρχίσει να καταντά γελοίο, δε μου αρέσει καθόλου.

Ούτε γι' αστείο δεν ξαναβάζω μη αυθεντικό αντάπτορα! Η φωτό που έβαλα μιλά από μόνη της!

Η τραγική φθορά στα pins ήταν από ένα-δυο βάλε-βγάλε. Στην τρίτη φορά μου έμεινε στο χέρι διαλυμένο. Τι άλλο να πούμε;

Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι οι δικοί μου αντάπτορες ήταν από τις πρώτες προσπάθειες απομίμησης, δεν ξαναμπαίνω στη διαδικασία δοκιμών κι ενδεχόμενης φθοράς και στο port της συσκευής.

Συμφωνω,δεν ειναι δυνατόν να πάμε να γλυτώσουμε 10 ευρώ και να κάνουμε ζημιά στο τηλέφωνο.ζημιά η οποία πέρα από το κόστος έχει και την ταλαιπωρία του σερβις

Αυτό έχει αρχίσει να καταντά γελοίο, δε μου αρέσει καθόλου.
...
Ναι αλλά μην λησμονεις ότι μπαίνει και από τις πλευρές.
Apple. Whatever...

Μόλις είδα ότι ζητάει και 30 ευρώ για τον ανταπτορα απλά μειδιασα. Αντί να δίνει τουλάχιστον 1 ανταπτορα μέσα στην συσκευασία (κόστος δικό της 3-4 ευρώ υποθετω) για να τιμήσει τα χρήματα που έδωσες τα προηγούμενα χρόνια σε γνήσια αξεσουάρ ζητάει και 30 ευρώ. Έλεος Apple.

πολλά είναι τα ''Έλεος'' πλέον και για εμένα αλλά ακόμη είναι στη κορυφή και κάνει το κομμάτι της δεν έχει λόγους να κάνει κάτι διαφορετικό
τα υπέρ ακόμη είναι μαζί της

Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε έναν αντάπτορα στη συσκευασία και όχι να τρέχω να δίνω τριαντάρια για την αγορά του.
Πάντως σαν βύσμα το ligthning μου φαίνεται εξαιρετικό και με κορυφαία εφαρμογή στη σύνδεση. Αχ έτσι έπρεπε να ήταν το ηλίθιο usb βύσμα (το οποίο ποτέ δε χώνεψα σαν κατασκευή)

Re: Απάντηση: Μετατροπέας 30-pin σε θύρα Lighting: Original VS No-name

Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε έναν αντάπτορα στη συσκευασία και όχι να τρέχω να δίνω τριαντάρια για την αγορά του.
Πάντως σαν βύσμα το ligthning μου φαίνεται εξαιρετικό και με κορυφαία εφαρμογή στη σύνδεση. Αχ έτσι έπρεπε να ήταν το ηλίθιο usb βύσμα (το οποίο ποτέ δε χώνεψα σαν κατασκευή)

To βύσμα είναι όντως κορυφαίο.
Αδυνατώ να καταλάβω ομώς γιατί θα έπρεπε να έχει μέσα τον adaptor - δεν έχει νόημα καθώς δεν έχουν όλοι παλιότερα 30 pin devices...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετατροπέας 30-pin σε θύρα Lighting: Original VS No-name

To βύσμα είναι όντως κορυφαίο.
Αδυνατώ να καταλάβω ομώς γιατί θα έπρεπε να έχει μέσα τον adaptor - δεν έχει νόημα καθώς δεν έχουν όλοι παλιότερα 30 pin devices...

Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένη να περιλαμβάνει τέτοιον αντάπτορα στη συσκευασία. Αν όμως τον έβαζε θα ήταν σαν μια ανταμοιβή προς τους αφοσιωμένους αγοραστές της. Εξάλου το έχει ξανακάνει με το dock του ipod classic περιλαμβάνοντας αντίστοιχο "αντάπτορα".

Τεσπα κουβέντα να γίνεται αφού είναι δεδομένο ότι οποιος θέλει αντάπτορα τον αγοράζει.

Last edited: