Μετατρoπη Αρχειων ts.

panos27

New member
9 January 2015
1
παιδια καλησπερα!αν γνωριζει καποιος θα ηθελα να μου πει πως μπορω να μετατρεψω αρχεια ts.σε avi η kmv απο δορυφορικη εγγραφη σε εξωτερικο σκληρο δισκο,ωστε να μπορω να τα δω στο pc μου η να τα γραψω σε dvd..

Καλημέρα !
Πολύ παλιά το είχα ψάξει και εγώ αυτό .
Από ότι θυμάμαι δεν τα είχα καταφέρει .
Τα ts παίζουν στο pc , με τους υπότιτλους νομίζω ότι υπάρχει θέμα .
Για εγγραφή σε
DVD κάνε καμιά προσπάθεια με το ConvertXtoDVD .

Εγώ χρησιμοποιώ το Avidemux. Και τζάμπα είναι (σε αντίθεση με το videoredo) και έχει δυνατότητα να φτιάξει αρχείο χωρίς να ξανασυμπιέσει ήχο και εικόνα (αν είναι συμβατά τα codecs).

παιδια καλησπερα!αν γνωριζει καποιος θα ηθελα να μου πει πως μπορω να μετατρεψω αρχεια ts.σε avi η kmv απο δορυφορικη εγγραφη σε εξωτερικο σκληρο δισκο,ωστε να μπορω να τα δω στο pc μου η να τα γραψω σε dvd..

Δεν χρειάζεται κανένα convert. Τα TS αρχεία είναι MPEG-2 αρχεία που παίζουν παντού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το 'πακετάρεις' σε matroska. Αυτό γίνεται χωρίς convert και άλλους πειραματισμούς, πανεύκολα με το MKVToolnix. Το 'ρίχνεις' στο παράθυρο του MKVToolnix και το κάνεις ένα remux σε Matroska. Η διαδικασία είναι ταχύτατη σε αντίθεση με το re-encode το οποίο θα επηρεάσει και την ποιότητα του αρχείου.