Μετατροπή αρχείων video σε audio.....Help...

Παλληκάρια πρέπει να λύσω ένα πρόβλημα που έχω αυτές τις ημέρες και μάλιστα είναι αρκετά επείγον αφού είναι επαγγελματικό το θέμα...
Εχω καταγράψει κάποια μουσική δουλειά μου απο digital recorder στον σκληρό ενός dvd record και την έχω μεταφέρει σε σε dvd disc.
Στο pc κατόπιν πρέπει να μετατρέψω τα αρχεία σε μορφή wav η mp3, γιά να μπορώ να τα έχω σαν τραγούδια.Προς το παρών μπορώ να τα κούω μόνο σαν εικόνα.
Το dvd recorder κατά την εγγραφή αναγνώριζε μόνο ως εικόνα πηγή εικόνας το digital recorder και γιά αυτό αναγκάστηκα να του περάσω και καλώδιο rca εικόνας απο κάποιο dvd player.
Το θεμα είναι τώρα τι ακριβώς πρέπει να κάνω γιά να ξεπεράσω το πρόβλημα....
Τα αρχεία που μου ανοίγει το pc απο το dvd recorder είναι αρχεία VIDEO_RM και VIDEO_TS.
Εχω κατεβάσει και δοκιμάσει διάφορα ελεύθερα προγράμματα, όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει...
Σε οποιαδήποτε βοήθεια θα σας είμαι υπόχρεος.

Αυτό που μπερδεύει τα πράγματα κατά την την γνώμη είναι το αρχείο με την ονομασία VIDEO_RM , όσο αφορά το άλλο είναι αρχεία εικόνας.
Το θέμα, αφορά περισσότερο τεχνικές κατηγορίες και ως τέτοιο θα πρέπει να εκληφθεί, ας μεταφερθεί στην HTPC και να δοθούν από εκεί οι απαντήσεις.

Απάντηση: Re: Μετατροπή αρχείων video σε audio.....Help...

Αυτό που μπερδεύει τα πράγματα κατά την την γνώμη είναι το αρχείο με την ονομασία VIDEO_RM , όσο αφορά το άλλο είναι αρχεία εικόνας.
Το θέμα, αφορά περισσότερο τεχνικές κατηγορίες και ως τέτοιο θα πρέπει να εκληφθεί, ας μεταφερθεί στην HTPC και να δοθούν από εκεί οι απαντήσεις.

Δεν ήμουν σίγουρος που θα έπρεπε να μπεί το θέμα, γιατί όντως είναι αρκετά ιδιαίτερο...

Απάντηση: Re: Μετατροπή αρχείων video σε audio.....Help...

Mε το TMPGEnc γίνεται (αλλά δεν ξέρω αν είναι free)...

Δεν με ενδιαφέρει να είναι free....εαν μου κάνει θα το αγοράσω γιατί είναι επαγγελματικό το θέμα...
Εαν υπάρχει δε δοκιμαστική μορφή θα το δοκιμάσω και θα σου πω....

Αν δεν κάνω λάθος τα αρχεία με κατάληξη .rm είναι αρχεία Real Media. Νομίζω οτι το Real Player (από τη version 11, όλες είναι δωρεάν) μπορείς να "ψήσεις" τέτοια αρχεία σε CD αφού τα έχεις βάλει στη Library του Realplayer.