Μεταξυ 3ων TV παρακαλω τα φωτα σας!

Angeldust

New member
27 December 2007
53
Καταρχην χρονια πολλα σε ολους!

Ειχα κανει μεχρι στιγμη αναλογη ερωτηση σε αλλα post για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, αλλα ακρη δε βρηκα
οποτε ειπα να ανοιξω,

Ειμαι μεταξυ 3ων τηλεορασεων, 2 lcd και 1 plasma
Αν αφαιρεσουμε απο την εξισωση τις διαφορες λογω τεχνολογιας και οτι αυτο συνεπαγεται (φως, γωνια θεασης, lag κλπ)
και ασχοληθουμε καθαρα με την εξισωση αποδοση/τιμη, την ποιοτητα εικονας, τον media player της καθε μιας και το τυχον smart content που προσφερει
θα ηθελα τη γνωμη σας για τις παρακατω.

Panasonic 55ST60 ~1390 (5χρ. εγγυηση)
Samsung 55F6500 ~1140+150=1290 (5χρ. εγγυηση)
Sony W805 ~1300+150=1450 (5χρ. εγγυηση)

Η αληθεια ειναι οτι για την τελευταια δεν ειδα κατι που να μου την συγκρινει με την samsung εδω (η οποια αναφερεται συνεχεια) οποτε θα ηθελα να ακουσω καποια γνωμη συγκριτικα με αυτες τις 2 καταρχην.

-------------
Και κατι ακομα. Σκεφτομαι να βαλω την επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια απο κοτσο(280 ) ή public(150 ), αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει, ποσο αξιοπιστοι ειναι και αν υπαρχουν ψιλα γραμματα.
Αν καποιος εχει εμπειρια απο τις εγγυησεις που δινουν ας μου δωσει τα φωτα του.

Ευχαριστω!

Μπορείς να δεις και το νήμα αυτό...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/113353-TX-P50ST60-TX-L50ET60-PS51E6500-UE50F6500

Σε απόδοση/τιμή , smart tv και media player δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος που να αμφισβητήσει ότι η F6500 υπερτερεί των άλλων δύο. Όσο αφορά την ποιότητα εικόνας είναι ανάλογα με το τι ζητάει ο καθένας και δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση.