Μεταξύ Canon FS200 και Panasonic SDR-S26

param

New member
26 February 2010
11
Καλημέρα. Είμαι νέος στον χώρο του video και θα ήθελα την συμβουλή σας. Λόγω περιορισμένου μπάτζετ είμαι ανάμεσα στις Canon FS200 και Panasonic SDR-S26 που κοστίζουν κοντά στα 200 . Ποια θα με συμβουλεύατε να πάρω?
Με ενδιαφέρει πρώτα η ποιότητα του video και δεύτερον να τραβάει αξιοπρεπώς μέσα στο σπίτι (παιδί) καθώς εκεί θα τραβάω περισσότερο.
Απ´ ότι έχω διαβάσει ο οπτικός σταθεροποιητής της Panasonic είναι πολύ καλύτερος από τον ψηφιακό της Canon.
Τα zoom θα τα χρησιμοποιώ τόσο πολύ? Δηλαδή τα 10X (π.χ. Panasonic S15, αναφέρω την συγκεκριμένη λόγω φορητότητας) είναι καλά ή όσο περισσότερο τόσο καλύτερο?
Οι Panasonic SDR-S26EG και Panasonic SDR-S26EF είναι ίδιες ή όχι και τι διαφορές έχουν.
Και τέλος καλύτερα να πάρω μια από τις παραπάνω ή μια επιλογή όπως Toshiba Camileo H20 είναι καλύτερα?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλώς σας βρήκα φίλε Νάσο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και το συγκριτικό και αρχίζω να το ψάχνω αμέσως.

Όσο αφορά SD νομίζω οτι καλύτερη επιλογή είναι η Canon FS200. Γίνεται όμως σύγκριση SD με HD? Εννοώ λόγου χάρη η Canon FS200 με την Sanyo Xacti CG10. Αφήνουμε στην άκρη το προφανές του ζοομ. Τι πιστεύετε?

For some people travel is a way of life and it does not necessarily include 5 star hotels and vacations on the far away beaches. There are so many other ways to experience different cultures and enrich ones life. The best one is to try and observe people, interact, stay in hostels or find contacts and stay at people’s homes if possible, go to the national cuisine restaurants and visit markets, stadiums, theaters etc, try and really feel ccna the pulse of the country you are visiting. Some places can really surprise you, you can find the most friendly people in the countries you heard nothing but bad things about. So brake that chain of prejudice, and go see the places from the bottom of your list, you will be amazed by all you’ve been missinng.

Καλημέρα. Είμαι νέος στον χώρο του video και θα ήθελα την συμβουλή σας. Λόγω περιορισμένου μπάτζετ είμαι ανάμεσα στις Canon FS200 και Panasonic SDR-S26 που κοστίζουν κοντά στα 200 . Ποια θα με συμβουλεύατε να πάρω?
Με ενδιαφέρει πρώτα η ποιότητα του video και δεύτερον να τραβάει αξιοπρεπώς μέσα στο σπίτι (παιδί) καθώς εκεί θα τραβάω περισσότερο.
Απ´ ότι έχω διαβάσει ο οπτικός σταθεροποιητής της Panasonic είναι πολύ καλύτερος από τον ψηφιακό της Canon.
Τα zoom θα τα χρησιμοποιώ τόσο πολύ? Δηλαδή τα 10X (π.χ. Panasonic S15, αναφέρω την συγκεκριμένη λόγω φορητότητας) είναι καλά ή όσο περισσότερο τόσο καλύτερο?
Οι Panasonic SDR-S26EG και Panasonic SDR-S26EF είναι ίδιες ή όχι και τι διαφορές έχουν.
Και τέλος καλύτερα να πάρω μια από τις παραπάνω ή μια επιλογή όπως Toshiba Camileo H20 είναι καλύτερα?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έχω αποφασίσει να αγοράσει το ίδιο κανόνι FS200 και Panasonic SDR-S26 που κοστίζουν κοντά στα 200 000-887 , αλλά το κόστος είναι 300 . Πιστεύω ότι έχω πήρε το ακριβό και τις λειτουργίες 000-889 του και οι δύο είναι το ίδιο. Τι να πω;:HTEHETH63: