Μεθαύριο στα γενέθλια..

28 June 2006
2,941
ελπίζω να δούμε και αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν την περασμένη Παρασκευή.

Για όσους ήταν εκεί, ελπίζω να έχουν μεριμνήσει για άδεια και γι αυτή (δύσκολο ξέρω, 2 Παρασκευές στη σειρά..).

Εναλλακτικά μπορείτε βέβαια να πάρετε το έτερον ήμισυ μαζί. Θα περάσει καλά και θα ανέβει και το χόμπι στην εκτίμησή της, πράγμα που κατά τεκμήριο κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη!!

Για όσους ήταν εκεί, ελπίζω να έχουν μεριμνήσει για άδεια και γι αυτή (δύσκολο ξέρω, 2 Παρασκευές στη σειρά..).

Εναλλακτικά μπορείτε βέβαια να πάρετε το έτερον ήμισυ μαζί. Θα περάσει καλά και θα ανέβει και το χόμπι στην εκτίμησή της, πράγμα που κατά τεκμήριο κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη!!
εγω θα παρω αδεια απο την σημαια !!!!!:secruity:

Πρέπει να κανονίσουμε να υπάρχει ενα τραπέζι κρατημενο για τα μέλη της κατηγορίας ....

attachment.php

Ο μπαμπάς αποκλείεται να έρθει και ας τον αφήνει η μαμά.
Δεν έχω τα κέφια μου και δεν τον αφήνω να φύγει.
Θέλω να μου κάνει παρέα τώρα που βγάζω τα δοντάκια μου.

Μπέμπα.

Φιλαράκια καλά να περάσετε εύχομαι να τα πούμε σύντομα (π.χ προεόρτιο τσιμπούσι σε κάποια από τις αργίες του χειμώνα, που μπορεί να συνδυαστεί με ταξιδάκι στην Αθήνα).

Attachments

• tooth pain.jpg
    tooth pain.jpg
    48.2 KB · Views: 108
Re: Απάντηση: Μεθαύριο στα γενέθλια..

attachment.php

Ο μπαμπάς αποκλείεται να έρθει και ας τον αφήνει η μαμά.
Δεν έχω τα κέφια μου και δεν τον αφήνω να φύγει.
Θέλω να μου κάνει παρέα τώρα που βγάζω τα δοντάκια μου.

Μπέμπα.

Φιλαράκια καλά να περάσετε εύχομαι να τα πούμε σύντομα (π.χ προεόρτιο τσιμπούσι σε κάποια από τις αργίες του χειμώνα, που μπορεί να συνδυαστεί με ταξιδάκι στην Αθήνα).

Να τη χαίρεσαι , Ντίνο.

Ευτυχώς κατάφερα και πήρα άδεια και απο τις δύο γυναίκες του σπιτιού.
Η τρίτη θα έρθει μαζί να με προσέχει :grinning-smiley-043

Δημήτρη είσαι τυχερός.
Η μεγάλη μου γυναίκα είναι αυτή τη στιγμή σε κάποιο θέατρο - μπαλέτο της Πράγας και η μικρή μου περιμένει την νυκτερινή μας βόλτα που μαλακώνει το πόνο των δοντιών.
Περιμένω φωτογραφίες από όλους και ελπίζω σύντομα να βρεθούμε όλοι μαζί.