Μια απλή ερωτησούλα...

socper

New member
11 September 2007
62
Παίδες καλημέρα...δεδομένου ότι χάλασε η 32 CRT των γονέων άρχισα το ψάξιμο για LCD 40-42'' έως 400 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για απλή θέαση ψηφιακών καναλιών σε φωτεινό χώρο λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει μια σχετική προτίμηση για τα όποια αθλητικά γεγονότα προβάλλονται σε αυτά.
Διαβάζοντας τα σχετικά νήματα αρχικά κατέληξα κατά σειρά προτίμησης στις εξής 4 :
1)LG 42LN5200 (από 351 ευρώ)
2)LG 42LN5400 (από 418 ευρώ)
3)samsung UE42F5000 (από 385 ευρώ)
4)sony 40R470 (από 399 ευρώ)

Επειδή όμως η γωνία θέασης έιναι ένα ζήτημα ουσιαστικό στο χώρο τοποθέτησης, κατέληξα ανάμεσα στις 2 LG. To θέμα είναι που διαφέρουν οι δυο τους και αν αξίζουν τα επιπλέον 67 ευρώ για την 5400. Απ´ότι είδα με μια πρόχειρη ματιά η 5400 έχει επιπλέον οπτική έξοδο ήχου και rgb(?). Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει, γιατί για αυτά τα 2 μόνο δεν αξίζει τον κόπο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Last edited:
Re: Απάντηση: Μια απλή ερωτησούλα...

Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις ανακλάσεις με την CRT θα πρότεινα να κοιτάξεις και την Samsung F4500.

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση...Να διορθώσω κάτι που μάλλον δε διατύπωσα σωστά. Όταν μίλησα για φωτεινό χώρο δεν εννούσα το φυσικό φως, τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει...ίσα ίσα το αντίθετο. Απλώς εννοούσα ότι δεν πρόκειται να κάτσουν να δουν οτιδήποτε (ταινίες κλπ) σε χαμηλό φωτισμό και πάντα θα έχουν φώτα αναμμένα.

Και εγώ 3 χρόνια τώρα plasma έχω, αλλά για αυτούς θέλω κάτι plug & play και να μην μπλέκω με στρωσίματα (αλήθεια αυτό ισχύει ακόμα ; . Άσε που υπάρχουν και τα ανήψια μου που περνάνε χρόνο μαζί τους και σύντομα βλέπω να συνδέουν και κονσόλα επάνω στη tv. Άσε που είναι και HD ready και όχι full HD

Last edited:
Το ότι είναι HD ready δεν είναι μειονέκτημα εφόσον προορίζεται κυρίως για τηλεοπτικό. Αν δεν αφήνουν το ίδιο κανάλι για πάρα πολλή ώρα δε θα έχουν κάποιο πρόβλημα, όπως επίσης για τις ώρες gaming, αν είναι περιορισμένες δε θα υπάρξει πρόβλημα.