Μια βοήθεια για 37"

micras

New member
28 December 2007
6
Καλημέρα σας. Δεν είμαι γνώστης του θέματος και ζητάω την βοήθειά σας. Ψάχνω για LCD 37" η οποία κυρίως θα παίζει απλα τηλεοπτικά κανάλια. Η απόσταση της θέσης θέασης είναι απο 2 έως 5 μέτρα. Η τιμή που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 1000ευρώ. Εσείς τί μου προτείνετε? Η SAMSUNG LE37S86B για τα δικά μου δεδομένα είναι υπεραρκετή?

Ολοι εδω θα σου πουν οτι αφου θελεις να βλεπεις τηλεοπτικο προγραμμα να παρεις στα χρηματα αυτα plasma στις 42".

Δυστυχώς δεν χωράει στο σπίτι μεγαλύτερη τηλεόραση και για αυτό κοιτάω αυτήν την διάσταση. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιο το μειονέκτημα της LCD για τηλεοπτικό πρόγραμμα σε σχέση με μια Plasma?

Το έχω δεί αλλά το μόνο που κατάλαβα σε ότι έχει σχέση με αυτό που θέλω εγώ είναι να κοιτάξω να έχει 1080p καλύτερα παρά 720.

Ποιο ειναι το max πλατος / υψος που μπορει να εχει η τω σου?

Στο ύψος δεν έχω πρόβλημα. Το πλάτος θέλω να είναι περίπου στο 1 μέτρο. Δεν έχει κάτι που να με περιορίζει αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετά μεγάλη για τον χώρο μου και η 37" μιας και εκεί παλιά είχα CRT 26 νομίζω ιντσών.

Αλλο το "μπαουλο" αλλο το slim. H 42" θα ειναι ΟΚ στο χωρο σου, ισως μετα απο 2-3 ημερες συνηθειας

Κάπου είδα ότι οι Plasma έχουν μικρότερη "διάρκεια ζωής" σε σχέση με τις LCD. Ισχύει κάτι τέτοιο? Τελικά με μπριζώνεται για 42άρα...

Κάπου είδα ότι οι Plasma έχουν μικρότερη "διάρκεια ζωής" σε σχέση με τις LCD. Ισχύει κάτι τέτοιο? Τελικά με μπριζώνεται για 42άρα...

Οι πλασμα "τεχνολογικα" εχουν οντως λιγοτερη διαρκεια ζωης (πανω-κατω) απο τις lcd, αλλα σε μια average χρηση μιλαμε οτι οι πλασμα θα "ζει" για περιπου 20 ετη. Δηλαδη τελειως θεωρητικη ειναι η διαφορα.