μια βοηθεια για αγορα ενισχυτη για home cinema

desteni

New member
11 March 2009
36
νεος στο club χαιρετω τα παιδια κι αμεσος μπαινω στο ψητο εως τωρα ειχα εναν yamaha rx-v596 κι καποια στιγμη αποφασισα να το αλλαξω εκει αρχισαν τα προβληματα μου να παρω κατι σε καινουρειο η κατι σε μεταχειρησμενο οποτε ειπα να ζητησω την γνωμη σας μηπως κι βγαλω ακρη αρχιζω κι ο θεος βοηθος
1)denon avr 3806 μοντελο 2007 μεταχειρησμενος και σε τρελη τιμη
2)harman kardon 255 μεταχειρησμενος στην ιδια τιμη με τον denon
3)yamaha rx-v 765 καινουριος 100 ευρο πιο ακριβος
παιδια περιμενω βοηθεια κι να μου πειτε διαφορες μεταξυ τους ακομα κι σε σχεση με τον δικο μου κι αν ειναι τρανταχτες κι γερνουν την πλαστηγα σε καποιον κι αν εχετε να προτηνεται κατι καλοδεχουμενο

Αν σε ενδιαφερουν τα νεα φορματ ηχου,HDMI upscaling καο γενικοτερα συνδεσεις τοτε πας στην τριτη επιλογη εαν απ'την αλλη δεν σε ενδιαφερουν και τοσο πολυ αυτα (που δεν το νομιζω) και οι αναγκες σου σε γκαζια ενισχυτη ειναι μεγαλυτερες πας στην επιλογη ενα.
Προσωπικα θα σου προτεινα καποιο φρεσκο A/V η επιλογη δικη σου.

σε ευχαρηστο θα το εχω υποψειν μου και περιμενω κι αλλες γνωμες

Και εγώ θα σου πρότεινα αν αλλάξεις ενισχυτή να πας σε κάποιον φρέσκο. Αν μπορείς πάρε μοντέλο του 10', δηλαδή τον 767. Όταν εδώ παίρνεις καινούριο τον 765 με 570e με επιπλέον 100e+μεταφορικά φέρνεις τον 1067 απο Αγγλία...

Επισης θα σου προτεινα να παρεις κατι καινουργιο. Το μεταχειρισμενο ειναι λιγο ρισκο και ειδικα οταν ειναι εκτος εγγυησης.
Οχι οτι δεν θα αγοραζα μεταχειρισμενο αλλά θα εβαζα ενα πλαφον συμφωνα με την οικονομικη μου κατασταση...

τον 765 τον βρηκα σε προσφορα στα 440 ευρο σε 12 ατοκες αυτο ειναι που με προβληματιζει γιατι ειναι καλο νουμερο

Aν θες ανέφερε πηγή και ηχεία... πίστεψέ με παίζει μεγάλο ρόλο... ίσως να μπορέσεις να κάνεις σωστότερη επιλογή εξοικονομώντας και κάποια χρήματα!

Δεν μας είπες πηγή... ΒD, DVD ή/και media player καθώς και τι εξόδους διαθέτουν!

Παρ' όλα αυτά αν θες τη γνώμη μου καλύτερα να ξεκινήσεις από την αλλαγή των front L/R... Ότι ενισχυτή και να πάρεις τώρα ίσως να μην είναι αυτός που θα ταιριάξει με τα ηχεία που θα πάρεις στο μέλλον... δεν μιλάω για τρελές διαφορές σε αυτή τη κατηγορία αλλά άλλοι είναι πιο φωτεινοί, άλλοι πιο σκοτεινοί κτλ... και ίσως παίξει ρόλο στην επιλογή σου.

Κατά τα άλλα για το παρόν σύστημα, είναι εντελώς αδιάφορη η ΗDΜΙ 1.4 αφού η τηλεόρασή σου δεν παίζει 3d υλικό και για τα hd formats αρκεί και η hdmi 1.3!

Ίσως οι παρακάτω να είναι αρκετοί και για την μελλοντική αναβάθμιση αν δεν αλλάξεις βέβαια κατηγορία!

Υamaha RXV 565

Pioneer VSX 920

(ή από όποιο άλλο κατάστημα τα βρεις φθηνότερα)

Φυσικά και ο 765 στην τιμή που λες είναι μια χαρά και καλύτερος του 565!!!

Για μελλοντική αναβάθμιση των front θα κοίταγα προς Β&W, Audio Spectrum, Roister οπότε μάλλον θα προτιμούσα τον Pioneer που είναι πιο φωτεινός και δυνατός...

Καλή επιλογή!
:ernaehrung004:

Last edited:
σε ευχαριστο για ολα που μου εδωσες μια καλη ιδεα για πηγη προς το παρων εχω το pc μου που εχει τα παντα μου κοστισε πολλα οποτε βλεπω mkv ταινιες