Μια βοήθεια για αγορά LCD 52'

giannis11

New member
17 June 2006
58
Καλημέρα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά μέσα στο επόμενο δίμηνο μιας LCD 52' που θα αντικαταστήσει την LG 50' που υπάρχει σήμερα.

Με βάση τα όσα διαβάζω είμαι ανάμεσα στην Sony Bravia KDL-52X3500 και στην Samsung LE52A656A1F με κύριο ατού της δεύτερης τις 4 εισόδους HDMI 1.3 που διαθέτει έναντι τριών της Sony.
Η τηλεόραση θα τροφοδοτείται με σήμα τηλεοπτικό, δορυφορικό ( standart και HD ) καθώς και ταινίες Blu Ray απο to PS3.

Η σύνδεση θα γίνει με τον ONKYO 905.

Εσείς τι θα μου προτείνατε με δεδομένο οτι η τηλεόραση θα τοποθετηθεί σε σαλόνι και οχι σε ειδικό χώρο προβολής οπότε συνήθως θα παίζει με ανοιχτά φώτα.
Το οτι προσανατολίζομαι σε αυτές τις δυο δεν σημαίνει οτι αν υπάρχει κάτι άλλο καλό στις 52 ίντσες true HD δεν θα με ενδιέφερε.
Σας ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

Κοιτα....samsung υπάρχουν πολλές...sony όμως μια!Αφου μπορείς να την αγοράσεις είναι ότι καλύτερο

Καλημέρα Γιάννη.

Η Samsung που αναφέρεις είναι φρέσκο μοντέλο οπότε αν ψάχνεις για εμπειρίες κατόχων μάλλον θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε κάποιο forum του εξωτερικού, αυτά που διαβάζω εγώ μιλάνε για μια βελτιωμένη F86. Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι αρκετό για να ανταγωνιστεί την Χ3500 που είναι πιθανόν η καλύτερη LCD της αγοράς. Από τα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα θα μπορούσες να προσθέσεις στην λίστα σου και την 52ZF355 της Toshiba που έχει το πλεονέκτημα του μικρού κάδρου, του κόσμου τις ρυθμίσεις, αρκετούς ικανοποιημένους ιδιοκτήτες στο φόρουμ και φοράει το ίδιο S-PVA πάνελ με τις δύο άλλες που αναφέρθηκαν.

Αναφέρεις ότι η αγορά μπορεί να πάρει και δίμηνο οπότε ίσως να σε ενδιαφέρει και κάποια από τις Philips 9603/9703 που πιθανόν να έρθουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε 52''.

Υ.Γ Η LG που έχεις είναι πλάσμα και είχες προβλήματα με την θέαση όταν είχες φώτα ανοιχτά ?

Απάντηση: Re: Μια βοήθεια για αγορά LCD 52'

:2thumb22sup: :a0210:

+1
Aλλα..........
πρόσφατα απόκτησα -γιατί περι αποκτήματος πρόκειται σ αυτά το υψος δαπάνης- την Τοsh ZF355 ενω κοίταζα και την Χ3500.
Ο λόγος; Χίλιοι.!
Χίλια ευρώ λιγότερα για την Νο2 LCD της αγοράς, κατα πολλούς.
Ε, δεν πειράζει, μικρή η διαφορά του Νο1 απο το Νο2. Αλλά του 3000ε απο το 4000ε, για μένα μιλάω, ειναι μεγάλη.:ears:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Μια βοήθεια για αγορά LCD 52'

Λογικα η επιλογη σου θα γινει μεταξυ 52X3500 , 52ΧF355 και 52A656.

Για πλασμα δεν το σκεφτεσαι λογω ανακλασεων?

Υ.Γ Η LG που έχεις είναι πλάσμα και είχες προβλήματα με την θέαση όταν είχες φώτα ανοιχτά ?

Ναι η LG που έχω είναι πλάσμα αλλά δεν είχα πρόβλημα με ανοιχτά φώτα. Περισσότερο με την ποιότητα της εικόνας εχω και με την κακή της 'συνήθεια" να κρατάει είδωλο σε σκοτεινές σκηνές.
Φιλικά
Γιάννης

ΥΓ. Ξέρουμε αν η σειρά x3500 θα αντικατασταθεί σύντομα;

Καλημέρα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά μέσα στο επόμενο δίμηνο μιας LCD 52' που θα αντικαταστήσει την LG 50' που υπάρχει σήμερα.

Με βάση τα όσα διαβάζω είμαι ανάμεσα στην Sony Bravia KDL-52X3500 και στην Samsung LE52A656A1F με κύριο ατού της δεύτερης τις 4 εισόδους HDMI 1.3 που διαθέτει έναντι τριών της Sony.
Η τηλεόραση θα τροφοδοτείται με σήμα τηλεοπτικό, δορυφορικό ( standart και HD ) καθώς και ταινίες Blu Ray απο to PS3.

Η σύνδεση θα γίνει με τον ONKYO 905.

Εσείς τι θα μου προτείνατε με δεδομένο οτι η τηλεόραση θα τοποθετηθεί σε σαλόνι και οχι σε ειδικό χώρο προβολής οπότε συνήθως θα παίζει με ανοιχτά φώτα.
Το οτι προσανατολίζομαι σε αυτές τις δυο δεν σημαίνει οτι αν υπάρχει κάτι άλλο καλό στις 52 ίντσες true HD δεν θα με ενδιέφερε.
Σας ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

Πάντως αν σκοπεύεις να αγοράσεις 52άρα Tv κάνε την υπέρβαση και αγόρασε ότι καλύτερο υπάρχει (σε lcd),μιας και δεν θα την αλλάξεις για 5 περίπου χρόνια.Θα αντικατασταθεί,τώρα το πότε είναι μια άλλη ιστορία.Κάποιοι λένε μέσα στον Ιούλιο ενώ άλλοι λένε τον Οctober!

Ναι η LG που έχω είναι πλάσμα αλλά δεν είχα πρόβλημα με ανοιχτά φώτα. Περισσότερο με την ποιότητα της εικόνας εχω και με την κακή της 'συνήθεια" να κρατάει είδωλο σε σκοτεινές σκηνές.
Φιλικά
Γιάννης

ΥΓ. Ξέρουμε αν η σειρά x3500 θα αντικατασταθεί σύντομα;

ο αντικαταστάτης ερχεται το σεπτεμβριο μακρια ακομα

Φιλικά
Γιάννης

Κάπου στον Ιούνιο αναμένονται οι νέες Pioneer σε τιμή παρόμοια των LCD που έχουν αναφερθεί. Αν δεν έχεις αγοράσει μέχρι τότε, αξίζουν την προσοχή σου.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.
Απ' ότι καταλαβαίνω αυτή την στιγμή η Sony x3500 παίζει χωρίς αντίπαλο, όμως ξέρετε...
Να περιμένω το καινούργιο μοντέλλο;
Το κυνήγι του νέου θα μας φάει...
Έχει ανακοινώσει η Sony κάποια χαρακτηριστικά του;
Φιλικά
Γιάννης

LED backlight είναι το hot spec

Και το πιο πιθανο να θες LED light για να κοιταξεις μεχρι ποσο βαθεια στην τσεπη πρεπει να βαλεις το χερι σου ............

Απ την αλλη οσες HDMοτρυπες και να εχει παραπανω η Samy μπορει να κερδισει μια φορα τη Γιουροβιζιον οπως η Παπαριζου .............αλλα Μαντονα δεν θα γινει ποτε .
Το πολυ να φτασει μεχρι Σελιν Ντιον και αυτο μετα απο αλλεπαληλες πλαστικες .