Μια βοήθεια για ένα σετ ενισχυτή-ηχείων

nikos5853

New member
2 December 2010
37
καλημερα.πριν λιγο καιρο πηρα ενα ζευγαρι b&w 602 s3.δεν ξερω τη γνωμη σας για τα συγκεκριμενα ηχεια.επισης πηρα ενισχυτη τον pionner 520. μαλλον το περιμενα καλυτερο, και ισως το συγκρινα (λαθος) με ενα laxman-audax συστημα που ακουω σε ενα φιλο.δηλαδη το δικο μου το ακουω λιγο πιο αδειο σε σχεση με το αλλο.
το ανεφερα λοιπον στο μαγαζι που ειναι κοι γνωστοι και μου ειπαν οτι μαλλον θελω κατι πολυ καλυτερο σε ενισχυτη.σε hi fi αποτι καταλαβα οχι home cinema.
το ερωτημα ειναι: τα συγκεκριμενα ηχεια θα παιξουν καλυτερα με ενα καλυτερο ενισχυτη 'η θα πρεπει να αλλαξω και ενισχυτη και ηχεια:firstprize:

Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΤ ΕΝΙΣΧΥΤΗ-ΗΧΕΙΩΝ

να πω επισης οτι δεν εχει να κανει με την πηγη που ακουμε μιας και φιλος παιζει(τωρα) με ενα dvd της κακιας ωρας

Καλημέρα φίλε!

Εννοείται ότι με έναν δικάναλο ενισχυτή τα ηχεία σου θα παίξουν καλύτερα. Οι etry level a/v ενισχυτές πάσχουν από τροφοδοσία αλλά και επεξεργασία σήματος. Αν μπορείς να αλλάξεις ενισχυτή τότε κάνε το. Τα ηχεία σου δεν χρήσουν αντικατάστασης.

τα ηχεια σου ειναι πολυ καλα, και με εναν καλο ολοκληρωμενο θα κανεις το φιλο σου να σκασει απο τη ζηλεια!
Ποσα τμ ειναι ο χωρος που ακους, και ποιο το ποσο που διατιθεσαι να ξοδεψεις, για να σου δωσουμε συγκεκριμμενες προτασεις.

ο χωρος ειναι γυρω στα 45-55 τετραγωνικα αν υπολογιζω καλα.τωρα για χρηματα ελεγα να παω μεχρι τα 600 ευρω περιπου.βεβαια ειναι και το αλλο θεμα.αν ειναι ραδιοενισχυτης γιατι αν δεν ειναι χρειαζομαι και ραδιοφωνο.

ειναι φιλος μου αυτος που εχει το μαγαζι και μου κανει ενα 20% εκπτωση απτον καταλογο.απο ενισχυτες εχει pionner, yamaha, denon.στα pionner εχει πολυ καλες τιμες

αυτος δεν εχει ραδιοφωνο ετσι?να ρωτησω και κατι αλλο.οι ενισχυτες που δεν ειναι Home cinema δεν εχουν εισοδους hdmi? Η ειναι ασχετο αυτο?