Μιά βοήθεια για KMPlayer

Παιδια, εγκατεστησα κι εγω τον ΚΜ πλειερ και ενω σε μια ταινια, διαβαζει τους ελληνικους srt υποτιτλους κανονικα, σε αλλη, τους βγαζει κινεζικους... δοκιμασα να κατεβασω άλλους υποτιτλους, αλλα δεν...

... τι ακριβως φταιει, εχετε καμμια ιδεα?

Παιδια, εγκατεστησα κι εγω τον ΚΜ πλειερ και ενω σε μια ταινια, διαβαζει τους ελληνικους srt υποτιτλους κανονικα, σε αλλη, τους βγαζει κινεζικους... δοκιμασα να κατεβασω άλλους υποτιτλους, αλλα δεν...

... τι ακριβως φταιει, εχετε καμμια ιδεα?

Δεξι κλικ-options-preferences
Στο αριστερο δεντρο, subtitles processing-font style
Αλλαε δεξια το charset απο system default σε greek.

Δεξι κλικ-options-preferences
Στο αριστερο δεντρο, subtitles processing-font style
Αλλαε δεξια το charset απο system default σε greek.

Σε ευχαριστω Στρατο...

...αν και δε σε προλαβα γιατι ακολουθησα το παρακατω
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1470227&postcount=5 αλλα εκανα και αυτο που προτεινεις για... διπλη σιγουρια...:ernaehrung004:

Μηπως υπαρχει τροπος, αφου συγχρονισουμε τους υποτιτλους μεσα απο το μενου του KM player, να σωθουν με καποιο τροπο, ωστε να μη χρειαζεται καθε φορα που τον ανοιγουμε στη συγκεκριμενη ταινια, να συγχρονιζουμε ξανα?

Δεν με ενδιεφερε το συγκεκριμενο θεμα και δεν το εχω ψαξει.
Ομως να προσθεσω οτι στον KMPlayer μπορεις να αλλαξεις και το βημα.
Δηλαδη αν το βιντεο που βλεπεις ειναι στα 25 καρε (ή οτιδηποτε αλλο) και εσυ εχεις υποτιτλους για 30 καρε (ή οτιδηποτε αλλο) μπορεις μεσα απο το μενου των subtitles να αλλαξεις το βημα.

Γεια χαρα.
Οταν ανοιγω να παιξω μια ταινια, μαζι με την ταινια μου ανοιγει και ενα παραθυρο που λεει "KMP Games".
Το κλεινω και ειμαι οκ.
Αλλα καθε φορα γινεται τιο ιδιο.
Πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζεται καθολου?