μια βοήθεια για προσιτό λαμπάτο

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
εδώ και καιρό αναζητώ και σκέφτομαι αλλά δεν έχω τη σωστή εμπειρία...
ψάχνω έναν χαμηλόβατο τελικό, λαμπάτο γιάνα οδηγήσω τα δύσκολα αλλά κορυφαία ακουστικά μου AKG K1000.

Αυτά με αντίσταση γύρω στα 120 Ω και ευαισθησία κάπου στα 72dbw χρειάζονται έξοδο τελικού.

Εδώ και καιρό τα οδηγώ μέ έναν arcam 290 P αλλά το πρόβλημα είναι ότι επειδή αυτός είναι ισχυρός πρέπει να τα οδηγήσει σε χαμηλές εντάσεις και δεν αποδίδει.
Εξ άλλου στις υψηλές τα κάνει να ξεφωνίζουν.
Οι treends που έχω δεν βοηθάνε, διότι δεν μπορούν να παίξουν σε τέτοιες αντιστάσεις.

Ψάχνω λοιπόν μιά υλοποίηση που να είναι λίγα και ποιοτικά βάτ. Φυσικά δεν αποκλείεται και ιδιοκατασκευή, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να μου αδειάσει την τσέπη. Μιλάω γιά budget καταστάσεις.

Πριν τρέχω στις Κίνες, και ψαχνω στα τυφλά, κάποιες προτάσεις θα είναι ευπρόσδεκτες.

καλημέρα,

δες τον τελικό μου Synthsis Encore στην τρίτη σελίδα στις αγγελίες ενισχυτών

ευχαριστώ

DF

εδώ και καιρό αναζητώ και σκέφτομαι αλλά δεν έχω τη σωστή εμπειρία...
ψάχνω έναν χαμηλόβατο τελικό, λαμπάτο γιάνα οδηγήσω τα δύσκολα αλλά κορυφαία ακουστικά μου AKG K1000.

Αυτά με αντίσταση γύρω στα 120 Ω και ευαισθησία κάπου στα 72dbw χρειάζονται έξοδο τελικού.

Εδώ και καιρό τα οδηγώ μέ έναν arcam 290 P αλλά το πρόβλημα είναι ότι επειδή αυτός είναι ισχυρός πρέπει να τα οδηγήσει σε χαμηλές εντάσεις και δεν αποδίδει.
Εξ άλλου στις υψηλές τα κάνει να ξεφωνίζουν.
Οι treends που έχω δεν βοηθάνε, διότι δεν μπορούν να παίξουν σε τέτοιες αντιστάσεις.

Ψάχνω λοιπόν μιά υλοποίηση που να είναι λίγα και ποιοτικά βάτ. Φυσικά δεν αποκλείεται και ιδιοκατασκευή, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να μου αδειάσει την τσέπη. Μιλάω γιά budget καταστάσεις.

Πριν τρέχω στις Κίνες, και ψαχνω στα τυφλά, κάποιες προτάσεις θα είναι ευπρόσδεκτες.

Μίλα με τον Ν. Τσαμπάζη.
Αν θυμάσαι έχει έναν "μικρό" λαμπάτο που κάθετε...
Και η Ξάνθη μια γκαζιά δρόμος είναι για να δοκιμάσεις...
Επίσης έσαξε αν θυμάμαι καλώς και ένα λαμπατέρ ακουστικών.
Θα μπορέσεις δηλαδής να ακούσει με την μία, δύο...

ναι...
κατά προτίμηση

οι icon μονομπλοκ βγαίνουν πάνω από 25 βατ...