ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ

PANOS G

New member
2 September 2007
20
Λοιπόν η απόσταση θέασης είναι τα 3,5 με 5 μέτρα .
Η χρήση της ΤV θα είναι για θέαση των γνωστών επίγειων καναλιών και DVD.Το ποσό μπορεί να είναι μέχρι 2000E (… άντε και λίγο παραπάνω αν αξίζει τον κόπο) ενώ καλή θα ήταν και μια πρόταση για ήχο (ηχεία + ενισχυτής) 5/1 μέχρι 1000E.
Οπότε μιλάμε μάλλον για μια 46D3000 ή μια 46Μ86B.
Στις 46" ,full HD ή 100 Hz ?
Προφανώς είναι και η 42ΡΧ70 στο παιχνίδι, ( άραγε με την 42ΡΧ70 δεν την έχει πατήσει κανένας? Ξέρετε κάτι ? ).
Στο μυαλό μου βέβαια ,χωρίς να ξέρω και πολλά ,έρχεται και η LG 42LB2R που ήταν σε test στο HITECH ιουνίου και φαίνεται αρκετά ολοκληρωμένη και με πολύ καλό scaler και 100 Ηz ( ισχύει ότι αρκετές LG, παρουσιάζουν προβλήματα ?) χωρίς όμως ψηφιακό δέκτη.
Λοιπόν αν και παρακολουθώ το FORUM για αρκετό καιρό θα ζητήσω την γνώμη σας για άλλη μια φορά ,ενώ θα θέσω και μερικά ακόμα ερωτήματα.
θα ήθελα να μου πείτε ποια θα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος (κάπου εδώ κοντά βέβαια) για αγορά τηλεόρασης .
( Έχει βρει κανείς τελικά τι σημαίνει το AEP στην 46D3000AEP 1888E που έχει στο technixx? Αν ρωτήσω στη SONY θα μου πουν? Δίνει το technixx Ελληνικές εγγυήσεις?).
Σε περίπτωση προβλήματος θα είμαι πιο τυχερός με τη SONY ή τη SAMSUNG ?
Αν βολευτώ τώρα με μια 42PX70 νομίζω ότι με την διαφορα των χρημάτων σε λίγα χρόνια θα μπορέσω να πάρω κάποια πολύ καλύτερη .Αντέχεται 42’’ σε 3,5 >5 μέτρα?
‘Eχετε να προτείνετε κάποια άλλη ΤV ?
Υπάρχουν κάποια e-καταστήματα που θα πρέπει να απορρίψω για κάποιο λόγο ;
Χωράει μια συσκευασία 47’’ σε ΙΧ ?

Λοιπόν η απόσταση θέασης είναι τα 3,5 με 5 μέτρα .
Η χρήση της ΤV θα είναι για θέαση των γνωστών επίγειων καναλιών και DVD.Το ποσό μπορεί να είναι μέχρι 2000E (… άντε και λίγο παραπάνω αν αξίζει τον κόπο) ενώ καλή θα ήταν και μια πρόταση για ήχο (ηχεία + ενισχυτής) 5/1 μέχρι 1000E.
Οπότε μιλάμε μάλλον για μια 46D3000 ή μια 46Μ86B.

Αψογες και οι 2 τηλεορασεις!

Στις 46" ,full HD ή 100 Hz ?

Σχετικο ειναι αυτο. Απο τεχνικων χαρακτηριστικων, τα 100Hz λενε οτι θα εχεις καλυτερη κινηση, ιδιως σε σηματα με SD υλικο.

Προφανώς είναι και η 42ΡΧ70 στο παιχνίδι, ( άραγε με την 42ΡΧ70 δεν την έχει πατήσει κανένας? Ξέρετε κάτι ? ).

Δεν εχει ακουστει κατι προς το παρον. Τα διαφορα reviews αναφερουν για μια τηλεοραση BEST VALUE FOR MONEY!

θα ήθελα να μου πείτε ποια θα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος (κάπου εδώ κοντά βέβαια) για αγορά τηλεόρασης .

Ολες και καμια!!! Παντα θα βγαινουν μοντελα νεοτερα και πιο εξελιγμενα. Εαν περιμενεις παντα, δεν προκειται να αγορασεις ποτε!!!

Αν βολευτώ τώρα με μια 42PX70 νομίζω ότι με την διαφορα των χρημάτων σε λίγα χρόνια θα μπορέσω να πάρω κάποια πολύ καλύτερη .Αντέχεται 42’’ σε 3,5 >5 μέτρα?

Πολυ καλη ιδεα, αν και σε βλεπω να μενεις με αυτην, γιατι προκειται για παρα πολυ καλη τηλεοραση.
Οσο για την αποσταση, απο τα 3.5 μ ειναι καλα. Οσο πας πιο πισω θα θελεις και περισσοτερες ιντσες.

Χωράει μια συσκευασία 47’’ σε ΙΧ ?

Με τιποτα!!!

-bye-

Λοιπόν να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου.Για την χρήση που την θέλεις η επιλογή της 46D3000 είναι απλά μονόδρομος!!!!Όσο οι ίντσες ανεβαίνουν το άθλιο ελληνικό σήμα γίνεται αθλιότερο!!!Άρα λοιπόν είναι καλύτερη επιλογή η σόνυ.Τώρα βέβαια είναι το θέμα είναι τι γίνεται με το digitalo????Αν θέλεις κάτι πιο ελληνικό η χαμηλότερη τιμή είναι 2245Ε από το apothema.grΕγώ πιστεύω πως δεν αξίζει να δώσεις τα παραπάνω στο ελληνικό.Πάρε την από το digitalo και με την διαφορά πάρε PS3!!!

Όσον αφορά τις πιθανές επιλογές σου σε plasma ίσως να πρέπει να σκεφτείς και την Panasonic 50PX70. Ότι καλύτερο υπάρχει στις 50'' με τιμή κάτω των 2500 (ίσως στην Στοά να είναι ακόμα πιο φτηνή). Δεν ξέρω σε τι μεγέθη έχεις συνηθίσει να παρακολουθείς αλλά εγώ θα πήγαινα για την 50άρα.

Μεχρι τα δυο χιλιαρικα οι καλυτερες που κυκλοφορουν ειναι:

Sony 40D3000
Samsung 40M86B
Panasonic 42PX70

Τελειως διαφορετικες σαν τηλεορασεις αλλα και οι τρεις κορυφαιες. Sony και Panasonic με εμφαση σε SD και Samsung με βελτιστη αποδοση σε HD.

Όσον αφορά τις πιθανές επιλογές σου σε plasma ίσως να πρέπει να σκεφτείς και την Panasonic 50PX70. Ότι καλύτερο υπάρχει στις 50'' με τιμή κάτω των 2500? (ίσως στην Στοά να είναι ακόμα πιο φτηνή). Δεν ξέρω σε τι μεγέθη έχεις συνηθίσει να παρακολουθείς αλλά εγώ θα πήγαινα για την 50άρα.

Λόγω έλλειψης της Sony 40D3000 και λόγω ανάγκης για άμεση αγορά, σκέφτομαι αυτή που προτείνεις σε 42άρα όμως, από το ΠΛΑΙΣΙΟ στα 1399 ... τι λένε οι φίλοι χρήστες;

Mediamarkt:1299E!!!Ακόμη στην Αθήνα κάπου σε μια στοά στου φέξη την έχουν 1000Ε!!

Re: Απάντηση: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ

Αψογες και οι 2 τηλεορασεις!

Σχετικο ειναι αυτο. Απο τεχνικων χαρακτηριστικων, τα 100Hz λενε οτι θα εχεις καλυτερη κινηση, ιδιως σε σηματα με SD υλικο.

Δεν εχει ακουστει κατι προς το παρον. Τα διαφορα reviews αναφερουν για μια τηλεοραση BEST VALUE FOR MONEY!

Ολες και καμια!!! Παντα θα βγαινουν μοντελα νεοτερα και πιο εξελιγμενα. Εαν περιμενεις παντα, δεν προκειται να αγορασεις ποτε!!!

Πολυ καλη ιδεα, αν και σε βλεπω να μενεις με αυτην, γιατι προκειται για παρα πολυ καλη τηλεοραση.
Οσο για την αποσταση, απο τα 3.5 μ ειναι καλα. Οσο πας πιο πισω θα θελεις και περισσοτερες ιντσες.

Με τιποτα!!!

-bye-

Εάν έχει station, ή πολυμορφικό εύκολα :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ

GeoGeoGeo said:
Mediamarkt:1299E!!!Ακόμη στην Αθήνα κάπου σε μια στοά στου φέξη την έχουν 1000Ε!!

Πού είναι αυτό που λες; Μήπως κάτι περισσότερο;

akren said:
την εχεις δει?

Όχι, ούτε όμως την Sony 40D3000, αλλά πρώτα σκέφτομαι να κατασταλλάξω από πλευράς αξιολόγησης εδώ και μετά να πάω να αγοράσω... ίσως αυτό είναι οξύμωρο αλλά ξέρω ότι αν αρχίσω τις βόλτες για να τις «χαζεύω», το πιο πιθανό είναι να μπερδευτώ... άλλωστε έχω εμπιστοσύνη στις κρίσεις των χρηστών του AVCLUB... :grinning-smiley-043