Μια βοηθεια παρακαλώ

titinis

New member
22 June 2013
4
Καλησπέρα σας,
Δεν θέλω να σας κουράσω, αλλά όσο περισσότερο μελετώ για τηλεοράσεις τόσο περισσότερο μπερδεύομαι.
Είμαι παντελώς άσχετη, κάτοχος συμβατικής έγχρωμης τηλεόρασεις της οποίας την ηλικία ούτε εγώ θυμάμαι!!!
Λίγο η πίεση του γιού μου για καινούργια συσκευή, λίγο το ότι μου καλοαρέσει η ιδέα σκέφτομαι να
εκσυγχρονιστώ επιτέλους.
Μετά από αρκετή μελέτη στο forum κλίνω προς την Samsung, χωρίς να απορρίπτω κάτι άλλο.
Ο χώρος που θα τοποθετηθεί είναι σαλόνι, όχι πολύ φωτεινό (βορεινό) και η απόσταση θέασης περίπου 2 μέτρα.
Η χρήση της θα είναι περισσότερο για σειρές και ντοκυμαντέρ νόβα και λιγότερο για τα υπόλοιπα κανάλια.
Επίσης και ταινίες που προβάλλονται από star κλπ., όχι από υπολογιστή δηλαδή.
Αθλητικά και λοιπά ποδοσφαιρικά δεν ενδιαφέρουν και πολύ, μια και κανείς στο σπίτι δεν ασχολείται παρά μόνο περιστασιακά.
Το 3d δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι δεν με ενδιαφέρει και σίγουρα ούτε το wi-fi
Επίσης μαλλον θα συνδεθεί επάνω play station για gaming.
Θα ήμουν υπόχρεη αν μπορούσατε να με κατευθύνετε λίγο ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσω
και σε συγκεκριμένα μοντέλα που καλύπτουν αυτό που ζητώ
Ευχαριστώ πολύ

Κατ' αρχάς καλωσόρισες. Με δύο μέτρα απόσταση θέασης κοιτάζεις μεταξύ 40" και 47", ανάλογα και με το budget. Αν αυτό είναι κοντά στα 600 ευρώ, κοίτα τις Samsung EH6030 και Toshiba TL938.

Re: Απάντηση: Μια βοηθεια παρακαλώ

Καλημέρα, συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω αλλά ήμουν εκτός.
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες να μου απαντήσεις.
Θα λάβε υπ' οψιν την πρότασή σου γιατί νομίζω ότι είσαι πολύ ενημερωμένος από ότι βλεπω
στις διάφορες συζητήσεις. Ευχαριστώ πολύ