Μια βοήθεια...!!!

Αντωνης Β

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,561
Μια βοήθεια παιδιά για το πεθερό.

Απαιτήσεις:
μπάτζετ περίπου στα 600
μέγεθος 40-42
τηλεοπτικό σήμα, dvd (όχι ps3, όχι pc)
mkv-avi, με εξωτερικούς υπότιτλους
....OXI 3D.

όσο αφορά plasma πάμε για 42u30, δώστε μου 2η επιλογή.

και 2 επιλογές από led-lcd ή lcd.

για να ξεκαθαρίζουμε εγώ θέλω 50άρα πλασμα αλλάααα....!!!! :bigcry:

Σε πλάσμα δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή σ'αυτό το budget σε 42άρα.
Εκτός κι αν κάνεις μικρή υπέρβαση και πας στην S30, 100 Ευρώ παραπάνω(όχι και τόσο μικρή τελικά).
Σε LCD LG 42LK530 και LCD LED LG 42LV4500. Κι αυτό γιατί είναι 100Hz σε αντίθεση με τις Samsung που στην ίδια κατηγορία τιμών έβγαλαν 50Hz φέτος.
Το θέμα με τα mkv στις Panasonic θέλει ψάξιμο, άλλες τρέχουν, άλλες όχι κι άλλες δεν έχουν καν player.
Προσωπικά για τον δικό μου πεθερό(αν και δε τον έχω γνωρίσει ακόμη) θα πήγαινα σε HD Ready πλάσμα, C3 ίσως! Οι καιροί είναι δύσκολοι.

Last edited:
Θα συμφωνήσω με τον Κώστα, κοίτα και την LG PT353. Εκτός αν τον πείσεις για την 50άρα... :music-smiley-004:

Απάντηση: Re: Μια βοήθεια...!!!

Σε LCD LG 42LK530 και LCD LED LG 42LV4500. Κι αυτό γιατί είναι 100Hz σε αντίθεση με τις Samsung που στην ίδια κατηγορία τιμών έβγαλαν 50Hz φέτος.
Το θέμα με τα mkv στις Panasonic θέλει ψάξιμο, άλλες τρέχουν, άλλες όχι κι άλλες δεν έχουν καν player.
Προσωπικά για τον δικό μου πεθερό(αν και δε τον έχω γνωρίσει ακόμη) θα πήγαινα σε HD Ready πλάσμα, C3 ίσως! Οι καιροί είναι δύσκολοι.

για hd ready δεν το συζητώ, θα το έχω βάρος στη συνείδησή μου. :music-smiley-005:

μεταξύ των 2 lg τι θα προτιμούσατε...???

η pana 42u30 έχει player...???

Re: Απάντηση: Re: Μια βοήθεια...!!!

για hd ready δεν το συζητώ, θα το έχω βάρος στη συνείδησή μου. :music-smiley-005:

μεταξύ των 2 lg τι θα προτιμούσατε...???

η pana 42u30 έχει player...???

Την LV επειδή είναι φθηνότερη όχι επειδή είναι LED LCD!

μάλλον θα αγοραστεί η 42g30.
αυτό που με ψιλοξενέρωσε είναι οι ελληνικοί υπότιτλοι στον player οπού και έχει πρόβλημα.

(μήπως να το σκεφτώ για st30 ή ut30)???

χαχα , σας έχω πει ότι έκανα 2 χρόνια να πάρω τη δική μου τηλεόραση ???

Last edited: