Μια φορά κι εναν καιρό..ηταν τα παγωτά!!

Η ένδειξη 'Παγωτό ειδικού τύπου" αναγράφεται στις συσκευασίες πάνω από δύο δεκαετίες. Όλα τα προϊόντα των μεγάλων εταιρειών έτσι κυκλοφορούν πολλά χρόνια τώρα. Πριν καν πουληθούν σε πολυεθνικές. Το "παγωμένο γλύκισμα" το διαβάζω εδώ και 2-3 χρόνια, κυρίως σε προϊόντα φθηνότερα (όχι απαραίτητα και φθηνά) που φέρουν την ετικέττα του supermarket που τα διαθέτει. Δηλαδή, όλα τα no-name παγωτά που πωλούν οι Βασιλόπουλοι, Σκλαβενίτης, Μαρινόπουλος Lidl κλπ, γράφουν "παγωμένο γλύκισμα".
Όσο για την Δωδώνη και Haagen Daz, μην ελπίζετε σε κάτι πολύ καλύτερο, μιας και αυτά είναι πλέον σε μαζική παραγωγή και ουδεμία σχέση έχουν πια με το ένδοξο παρελθόν (ειδικά για την Δωδώνη αυτό).
Συμφωνώ με αυτό που ειπώθηκε: παγωτάκι μόνο από ένα καλό συνοικιακό ζαχαροπλαστείο και με ρέγουλα..
 
Re: Απάντηση: Μια φορά κι εναν καιρό..ηταν τα παγωτά!!

Η ένδειξη 'Παγωτό ειδικού τύπου" αναγράφεται στις συσκευασίες πάνω από δύο δεκαετίες. Όλα τα προϊόντα των μεγάλων εταιρειών έτσι κυκλοφορούν πολλά χρόνια τώρα. Πριν καν πουληθούν σε πολυεθνικές. Το "παγωμένο γλύκισμα" το διαβάζω εδώ και 2-3 χρόνια, κυρίως σε προϊόντα φθηνότερα (όχι απαραίτητα και φθηνά) που φέρουν την ετικέττα του supermarket που τα διαθέτει. Δηλαδή, όλα τα no-name παγωτά που πωλούν οι Βασιλόπουλοι, Σκλαβενίτης, Μαρινόπουλος Lidl κλπ, γράφουν "παγωμένο γλύκισμα".
Όσο για την Δωδώνη και Haagen Daz, μην ελπίζετε σε κάτι πολύ καλύτερο, μιας και αυτά είναι πλέον σε μαζική παραγωγή και ουδεμία σχέση έχουν πια με το ένδοξο παρελθόν (ειδικά για την Δωδώνη αυτό).
Συμφωνώ με αυτό που ειπώθηκε: παγωτάκι μόνο από ένα καλό συνοικιακό ζαχαροπλαστείο και με ρέγουλα..

προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω φάει καλό παγωτό από ζαχαροπλαστείο... όλα κουβαλάνε αυτή την γεύση τις "ζαχαροπλαστίλας" και την υπερβολικά λιπαρή υφή...θα έλεγα ότι ειδικά τα παγωτά των ζαχαροπλαστείων μου κάνουν για "παγωμένα γλυκίσματα" και όχι για παγωτά.

κορυφαίο παγωτό και σε πολύ λογική τιμή έχω πάρει αρκετές φορές από την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με σοκολάτες-μπισκότα!
 
Solo Gelato στο Χαλανδρι το παιδι που το εχει εχει σπουδασει την τεχνη του ιταλικου παγωτου στην Ιταλια και οι γευσεις του ειναι θεικες