Μια ιδέα...

Eddie

Senior Member
20 December 2007
470
Επειδή έχω παρατηρήσει ότι γενικά πολλοί ψάχνουνε διάφορες γνώμες για μηχανήματα που θέλουν να πάρουν (ηχεία, πηγες, ενισχυτές, κτλ κτλ κτλ), νομίζω θα ήταν καλή ιδέα σε κάποιες κατηγορίες (πχ Home Cinema, Hi-Fi, Hi-End, Προβολείς), να ανοίξουν κάποιες υποκατηγορίες όπου να αναφέρεται σαν τίτλος το όνομα του μηχανήματος και να καταθέτονται εκεί οι εντυπώσεις από ανθρώπους που έχουν ακούσει ή δει ή διαθέτουν το συγκεκριμένο μηχάνημα. Δεν γνωρίζω αν είναι υλοποιήσιμο φυσικά αλλά νομίζω ότι γενικά θα ήταν πολύ χρήσιμο να υπάρχουν όλα τα σχόλια για κάποιο μηχάνημα μαζεμένα. Πώς σας φαίνεται?

Υπαρχουν θεματα για πολλα μηχανηματα ηδη.Αν εννοεις να συγκεντρωθουν ολα τα σχολια που ηδη υπαρχουν στο φορουμ (για ενα συγκεκριμενο μηχανημα)σε ενα θεμα αυτο νομιζω οτι δεν ειναι υλοποιησιμο.Αν εννοεις να δημιουργηθουν εκ νεου θεματα (oδηγοι/παρουσιασεις/αναλυσεις ) για μηχανηματα για τα οποια μπορει ηδη να εχουν γινει συζητησεις και αυτο παλι..
....δεν θα σε βοηθουσε περισσοτερο να ανοιξεις εσυ ενα θεμα για κατι που σε ενδιαφερει και να παρεις οσες περισσοτερες γνωμες μπορεις ?

Υ.Γ Δεν γινεται οταν ανοιγεται ενα νεο θεμα να υπαρχουν και μερικα επιπλεον tags (με το ονομα του μηχανηματος η αλλες λεξεις κλειδια )για την καλυτερη και πιο συγκεντρωμενη ευρεση τελικα ολων των θεματων που μπορει να αφορουν το συγκεκριμενο μηχανημα ? Βεβαια αυτο που λεω κατι μου θυμιζει ηδη (:chinscratch:) οποτε μπορει ηδη να εχει συζητηθει.Ελπιζω ..μονο να μην υπαρχει ηδη καποια τετοια επιλογη και δεν το εχω παρει χαμπαρι..:BDGBGDB55:

Θέματα υπάρχουνε και μάλιστα πολλά. Το πρόβλημα είναι ότι αν βάλεις ενα key word σου βγάζει και τα θέματα που απλά η λέξη έχει αναφερθεί ή μπορεί πχ να είναι ένα σχόλιο σε κάποιο θέμα 200+ απαντήσεων αλλά αυτό το σχόλιο να είναι σημαντικό.
Να συγκετρωθούν όλα τα σχόλια σίγουρα πρέπει να είναι δύσκολο. Αλλά να ανοίξουν νέα θέματα και να γίνει εκεί κάποιος σχολιασμός λογικά θα γίνεται και ακόμα και αν πάρει κάποιο χρόνο να μαζευτούν πολλά σχόλια σίγουρα όταν γίνει αυτό θα είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Άλλωστε μια ιδέα είναι...μπορεί να είναι καλή, μπορεί και όχι