Το μόνο που με φοβίζει Στέργιο είναι το παρακάτω:
"H υλοποίηση του προγράμματος των τριών φορέων θα
εξελίσσεται και θα εναρμονίζεται σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θα θέτει η Ελληνική Πολιτεία
στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου ανασυγκρότησης που θα εκπονήσει για τις περιοχές που
επλήγησαν από τις πυρκαγιές.
50 εκατομμύρια η Εθνική, 60 ο όμιλος Λάτση, 5 η ΕΚΟ, 5 η Τράπεζα της Ελλάδος, 10 οι Αγγελόπουλοι, 3 ο ΟΤΕ, άρχισαν να πέφτουν καλά πακέτα από τους μεγάλους.
Αλλά και από τους καθημερινούς πολίτες 7000 τηλεφωνήματα προσφοράς μόνο τις πρώτες ώρες.
Βλάση, όλα αυτά είναι καλά, το κράτος θέλω να δω πως ακριβώς θα στηρίξει τους πληγέντες.
Επαναλαμβάνω, όσο κι αν αυτό κουράζει να μην αποχαρακτηριστεί ούτε μέτρο δάσους.
Βλάση, όλα αυτά είναι καλά, το κράτος θέλω να δω πως ακριβώς θα στηρίξει τους πληγέντες.
Επαναλαμβάνω, όσο κι αν αυτό κουράζει να μην αποχαρακτηριστεί ούτε μέτρο δάσους.
Σίμο έχω μιά απορία στην ιστορία αυτή με το Κράτος.
Το 85% τών Ελλήνων ψηφοφόρων ψηφίζουν κόμματα που επί τής ουσίας μιλάνε για λιγότερο Κράτος και υμνούν τα πλεονεκτήματα τής πλήρως ελευθερης αγοράς.
Μάλιστα σε κάθε γραφειοκρατική κατάσταση τού Κράτους πολλοί φωνάζουν να δοθούν όλα στούς ιδιώτες γιατί έτσι θά περνάμε καλύτερα.
Πουλήστε τον ΟΤΕ την ΔΕΗ την Παιδεία και πάει λέγοντας.
Στην καταστροφή όμως φωνάζουν για περισσότερο Κράτος.
Σάν λιγουλακι αντιφατικό να είναι αυτό...........![]()
η πιο απρόσωπη Τράπεζα κατάφερε και μας έκανε να συγκινηθούμε.
Έρε τι άλλο θα δούμε ????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.