ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Το μόνο που με φοβίζει Στέργιο είναι το παρακάτω:
"H υλοποίηση του προγράμματος των τριών φορέων θα
εξελίσσεται και θα εναρμονίζεται σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θα θέτει η Ελληνική Πολιτεία
στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου ανασυγκρότησης που θα εκπονήσει για τις περιοχές που
επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Πράγματι , αυτό είναι επίφοβο, όπως με τα λεφτά που μαζεύτηκαν επι "τσουνάμι" στην ασία, έχει μάθει μήπως κανείς πως διανεμήθηκαν;

όμως, πραγματικά το παρακάτω δεν μπορώ να το πιστέψω:

Πλήρης διαγραφή των υπολοίπων οφειλών των στεγαστικών, καταναλωτικών και αγροτικών δανείων που έχει χορηγήσει η Eurobank ΕFG στις δύο ανωτέρω κατηγορίες πληγέντων.

... Μακάρι να κάνει το ίδιο και η εθνική

Mακάρι να βρεί και άλλους μιμητές αυτή η κίνηση, άλλωστε ο ιδρυτής της Τράπεζας κατάγεται από την περιοχή της Ηλείας εάν δεν κάνω λάθος.

Το μόνο που με φοβίζει Στέργιο είναι το παρακάτω:
"H υλοποίηση του προγράμματος των τριών φορέων θα
εξελίσσεται και θα εναρμονίζεται σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θα θέτει η Ελληνική Πολιτεία
στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου ανασυγκρότησης που θα εκπονήσει για τις περιοχές που
επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Σωκρατη ο Σπυρος δεν αφηνει τιποτα στην τυχη... ουτε στα χερια ανικανων...

Να αναφερω οτι για σειρα ετων ο Ιδρυτης του ομιλου Γιαννης Λατσης στηριζε τους συνχωριανους του κατοικους του Κατακολου με οικονομικη ενισχυση σε μετρητα ανα οικογενεια. Νομιζω εξακολουθει να το κανει και ο Σπυρος αλλα με αλλη μορφη, υποτροφιες, ιατρικη περιθαλψη κλπ.

Φυσικα δεν θα γνωριζετε οτι ο Πυργος εχει για δημαρχειο το Λατσειο Δημοτικο Μεγαρο πανω στην κεντρικη πλατεια, εξολοκληρου δωρεα του Γ Λατση τον οποιο η νεοκλεγεισα τοτε δημοτικη αρχη ´ξεχασε´ να καλεσει στα εγκαινια...

Και για να σε συμπληρώσω, ο Μπαρμπα Γιάννης είχε πάντα την πατρίδα του πάνω από όλα, αν ζούσε σήμερα η καταστροφή δεν θα είχε γίνει !!!!

Γύρισα από την Νέα Φιγαλεία πριν λίγες ώρες, έχω πολλά να σας γράψω, αλλά και αρκετά να σας δείξω.

Θα το κάνω το απόγευμα γιατί τώρα δεν έχω το κουράγιο....

50 εκατομμύρια η Εθνική, 60 ο όμιλος Λάτση, 5 η ΕΚΟ, 5 η Τράπεζα της Ελλάδος, 10 οι Αγγελόπουλοι, 3 ο ΟΤΕ, άρχισαν να πέφτουν καλά πακέτα από τους μεγάλους.

Αλλά και από τους καθημερινούς πολίτες 7000 τηλεφωνήματα προσφοράς μόνο τις πρώτες ώρες.

Σε συζήτηση που είχε μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας μας με μεγαλοδιευθυντή του συγκεκριμένου Ομίλου μας είπαν τα εξής. Επειδή ποτέ δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη η εν λόγω τράπεζα με τις δωρεές της στο Δημόσιο γι' αυτό και το κάνει με υλικά...

Γι' αυτό αναφέρει "Δωρεά εξοπλισμού στο Π.Σ. ..." "Το είδος του εξοπλισμού θα καθοριστεί καθ' υπόδειξη του Π.Σ."

50 εκατομμύρια η Εθνική, 60 ο όμιλος Λάτση, 5 η ΕΚΟ, 5 η Τράπεζα της Ελλάδος, 10 οι Αγγελόπουλοι, 3 ο ΟΤΕ, άρχισαν να πέφτουν καλά πακέτα από τους μεγάλους.

Αλλά και από τους καθημερινούς πολίτες 7000 τηλεφωνήματα προσφοράς μόνο τις πρώτες ώρες.

Βλάση, όλα αυτά είναι καλά, το κράτος θέλω να δω πως ακριβώς θα στηρίξει τους πληγέντες.
Επαναλαμβάνω, όσο κι αν αυτό κουράζει να μην αποχαρακτηριστεί ούτε μέτρο δάσους.

Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Βλάση, όλα αυτά είναι καλά, το κράτος θέλω να δω πως ακριβώς θα στηρίξει τους πληγέντες.
Επαναλαμβάνω, όσο κι αν αυτό κουράζει να μην αποχαρακτηριστεί ούτε μέτρο δάσους.

Αυτό αποκλείεται φίλε μου.
Όταν θα πάνε αυτοί που από καιρό επωφθαλμιούσαν πχ. τη Ζαχάρω και θα πουν αφήστε μας να χτίσουμε ξενοδοχεία και σε αντάλλαγμα θα αναδασώσουμε και θα περιποιηθούμε τον τόπο, τί θα πει το κράτος που ακόμα θα τρέχει και δε θα φτάνει? Μήπως θα πει όχι?

Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Σίμο έχω μιά απορία στην ιστορία αυτή με το Κράτος.
Το 85% τών Ελλήνων ψηφοφόρων ψηφίζουν κόμματα που επί τής ουσίας μιλάνε για λιγότερο Κράτος και υμνούν τα πλεονεκτήματα τής πλήρως ελευθερης αγοράς.
Μάλιστα σε κάθε γραφειοκρατική κατάσταση τού Κράτους πολλοί φωνάζουν να δοθούν όλα στούς ιδιώτες γιατί έτσι θά περνάμε καλύτερα.
Πουλήστε τον ΟΤΕ την ΔΕΗ την Παιδεία και πάει λέγοντας.
Στην καταστροφή όμως φωνάζουν για περισσότερο Κράτος.

Σάν λιγουλακι αντιφατικό να είναι αυτό...........;);)

Re: Απάντηση: Re: ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Σίμο έχω μιά απορία στην ιστορία αυτή με το Κράτος.
Το 85% τών Ελλήνων ψηφοφόρων ψηφίζουν κόμματα που επί τής ουσίας μιλάνε για λιγότερο Κράτος και υμνούν τα πλεονεκτήματα τής πλήρως ελευθερης αγοράς.
Μάλιστα σε κάθε γραφειοκρατική κατάσταση τού Κράτους πολλοί φωνάζουν να δοθούν όλα στούς ιδιώτες γιατί έτσι θά περνάμε καλύτερα.
Πουλήστε τον ΟΤΕ την ΔΕΗ την Παιδεία και πάει λέγοντας.
Στην καταστροφή όμως φωνάζουν για περισσότερο Κράτος.

Σάν λιγουλακι αντιφατικό να είναι αυτό...........;);)

Σπύρο, είναι και παρα είναι αντιφατικό!!!
Στην δυστυχία θέλουμε το μάνα εξ ουρανού.:smash:

η πιο απρόσωπη Τράπεζα κατάφερε και μας έκανε να συγκινηθούμε.
Έρε τι άλλο θα δούμε ????