Μια "λογική" πρόταση στις 26".....

Petros1007

Established Member
25 January 2008
214
Δράμας
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.

Χριστός Ανέστη!!!

Αφού η παλιά 20άρα crt κάηκε,πρέπει να βρω μια λύση για το δωμάτιο του πιτσιρικά.Η χρήση .... Κατά βάση PS2,DVD και λίγο τηλεοπτικό.
Δεν είναι προτεραιότητα ο ψηφιακός δέκτης, γιατί μέχρι να έρθει η Digea στην περιοχή μου θα έχω γεράσει.(Κάτω Νευροκόπι)Καταλαβαίνετε.....
Σκέφτομαι τις 26 ίντσες γιατί ο μικρός παρακολουθεί από πολύ κοντά και υπάρχει και πρόβλημα χώρου στο επιπλάκι που θα μπει.

Γύρω στα 300 γιούρια θα βρουμε τίποτα; Τι λέτε;......

Ευχαριστώ για τις γνώμες σας.

Απάντηση: Re: Μια "λογική" πρόταση στις 26".....

Η διαφορα στην τιμη 26" με 32" ειναι πολυ μικρη οποτε προτεινω αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/74232/Samsung-LE32B450-32%27%27.html?keyphrase=32B450

Aν παντως επιμενεις για 26" ...

http://www.skroutz.gr/s/73793/Samsung-LE26B450-26%27%27.html?keyphrase=26B450

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου.

Η αλήθεια είναι πως μ'έβαλες σε σκέψεις.Στις 26" πληρώνουμε πιο ακριβά την κάθε ίντζα,και με μικρή διαφορά παίρνουμε "περισσότερη" τηλεόραση.
Καλύτερα να την ψάξω,μήπως και βολέψω 32άρα....
Δεν είμαι σίγουρος....

Εάν πάμε τελικά για 32άρα, να είναι nd ready ή full hd;
Έχει σημασία σ'αυτές τις ίντζες;
Επειδή σίγουρα στο μέλλον θα προστεθεί ένα PS3.
Τί λέτε γι'αυτήν Samsung LE32B530;

Re: Απάντηση: Μια "λογική" πρόταση στις 26".....

Καμια σημασια...

Αλλωστε και τα παιχνιδια σε 720p (και πιο κατω αρκετες φορες) ειναι κατα 99% και απλως οι κονσολες τα κανουν μετατροπη σε 1080p στην εξοδο...

ΥΓ. Εγω μεταξυ 450 και 530 θα διαλεγα την πρωτη γιατι ανεξαρτητα απο αναλυσεις κτλ. την εχω δει να παιζει καλυτερα σε τηλεοπτικο σημα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια "λογική" πρόταση στις 26".....

Καμια σημασια...

Αλλωστε και τα παιχνιδια σε 720p (και πιο κατω αρκετες φορες) ειναι κατα 99% και απλως οι κονσολες τα κανουν μετατροπη σε 1080p στην εξοδο...

ΥΓ. Εγω μεταξυ 450 και 530 θα διαλεγα την πρωτη γιατι ανεξαρτητα απο αναλυσεις κτλ. την εχω δει να παιζει καλυτερα σε τηλεοπτικο σημα...

Σε σχέση όμως με τα Blu Ray;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια "λογική" πρόταση στις 26".....

Επειδη ειχα και 32" και 40" παλιοτερα (πριν παω σε 46" και 50") σου λεω οτι για να δεις BR σε 32" πρεπει να καθεσαι το πολυ στο 1 μετρο...πιο πισω ειτε BR βλεπεις ειτε DVD το ενα και ατο αυτο ειναι...

Βρήκα την B450 στο καρφούρ της περιοχής μου,στα 350 euro και μάλιστα με 24 άτοκες σε οποιαδήποτε πιστωτική.
Αλλά ρε παιδιά η εικόνα της........για :bigcry:.
Λέτε να έχει σχέση το ότι έχω την pana στο σαλόνι και γι'αυτό δεν μου άρεσε;
Ρε μπελά που βρήκαμε...

Re: Απάντηση: Μια "λογική" πρόταση στις 26".....

Κατα την γνωμη μου δειχνει οπως ολες οι LCD...αν εχεις πλασμα λογικο ειναι η συγκριση να μην την ευνοεί...

......and the winer is...:drummer: :drummer: :drummer:......

Η SAMSUNG LE32B530!!
Πιο πολύ από ψυχολογικούς λόγους θα έλεγα μιας και με την LE32B450,υπήρχε διαφορά μόνο 50 euro.
Απλώς επειδή η τεχνολογία πλέον έχει γίνει πιο προσιτή και όπως και νά'χει πηγαίνουμε μπροστά,σκέφτηκα να μην πάρω πάλι tv HD Ready όπως πριν από περίπου 2,5 χρόνια που πήρα την pana για το σαλόνι.
Αν ήταν να την αλλάξω τώρα θα έπαιρνα σίγουρα HD1080p.
Σύντομα θα προστεθεί και ένα PS3 οπότε....

Ελπίζω να μην μετανιώσω για την αγορά.
Την ξεπακετάρουμε εχθές με τα παιδιά,την βάζουμε να παίξει και τι να δω;
Contrast 95!!!απ'το κουτί;
Έτσι ρυθμίζουν όλες τις lcd;
Τέλος πάντων θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να την πειράξω λίγο μήπως και ψιλοστρώσει.Έχω κάτι παλιά dvd από το hiteck με διάφορα σηματάκια για την εικόνα πιστεύω λίγο να βοηθήσουν.

Άλλο μ'ανησυχεί όμως.Υπάρχει στο manual προειδοποίηση για "κάψιμο" από στατικές εικόνες.Άρα υπάρχει πρόβλημα και με τις lcd.
Τα παιδιά μου όμως τώρα θα την "λιώσουνε" στο PS2,λέτε νά'χουμε κανένα θέμα;Να την "στρώσουμε";.........

Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας.

Πάντα φιλικά.....