μηχανημα εκτυπωσης φωτογραφιων

nickvas19

AVClub Addicted Member
11 August 2011
2,011
Καλησπέρα μια ερωτηση :)

Δεν εχω καμια ιδιαιτερη φωτογραφικη...μια sony dsc h10v πλην ομως πολλες φωτογραφιες που θελω να εκτυπωσω...400-500

1) οικονομικα με συμφερει να παρω μηχανημα για να τις εκτυπωσω ή καλυτερα να παω σε φωτογραφο;

2) εαν ειναι πιο οικονομικο να παρω κατι...τοτε ποσο να υπολογιζω ωστε να πω οτι πλησιαζει σε ποιοτητα ενος μαγαζιου που εκτυπωνει φωτογραφιες;

3) με 60-80 ευρο και εκτυπώνουν καποιοι το αποτελεσμα που παιρνουν ειναι χειροτερο απο ενα μαγαζι φωτογραφιας;

αυτα :) ευχαριστω

το μεγεθος της κλασσικης φωτογραφιας...δεν ξερω τι διασταση έχουν.

Δεν συμφερει ειχα παρει ενα Canon και το χαρισα σχεδον 30 λεπτα την φωτογραφια ηθελε ενω σε φωτογραφειο μπορεις να βρεις και με 13 λεπτα.

Η κλασσική διάσταση που αναφέρεις είναι μάλλον η 10Χ15. Υπάρχει και η ελαφρώς μικρότερη διάσταση 9Χ13 και η λίγο μεγαλύτερη 13χ18. Καλό είναι να κάνεις έρευνα αγοράς και να διαπραγματευτείς την τιμή βάση του αριθμού των φωτογραφιών που θέλεις να εκτυπώσεις. Έχω πάρα πολύ καιρό να τυπώσω οπότε δεν γνωρίζω τιμή. Νομίζω ότι μια τιμή γύρω στα 10-12 λεπτά τη φωτογραφία είναι πολύ καλή τιμή.

Η τιμη εξαρταται εκτος απο το μεγεθος της φωτογραφιας και απο την μαρκα, και απο την ποιοτητα