ΠΩΛΗΣΗ Microsoft Flight Simulator 2000, 2004 και FSX Deluxe

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,828
Αθήνα
Πωλούνται οι παρακάτω εκδόσεις του Microsoft Flight Simulator:

1. Microsoft Flight Simulator 2000 (Professional Edition), Vintage PC Game (3 CDs).
Είναι η αυθεντική, vintage έκδοση Microsoft Flight Simulator 2000 (Professional Edition). Περιλαμβάνει τη γνήσια, (χοντρή) κασετίνα της εποχής και τα 3 αυθεντικά CD-ROMs. Δεν περιλαμβάνεται χάρτινο εγχειρίδιο. Η συγκεκριμένη έκδοση της Microsoft δεν απαιτεί κλειδί (Product Key) για την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση. Η αυθεντικότητα ελέγχεται απευθείας από το CD κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού.

2. Microsoft Flight Simulator 2004: A Century of Flight (Original 4 CD Edition).
Είναι η αυθεντική πρώτη retail έκδοση με τα 4 CD-ROMs μέσα στη θήκη τους. Τα δισκάκια είναι σε άριστη κατάσταση. Η συγκεκριμένη έκδοση από τη Microsoft δεν απαιτεί κλειδί (Product Key) για την εγκατάσταση, παίζει κανονικά με το Disc 4 στο συρτάρι. Δεν περιλαμβάνεται το χάρτινο manual.

3. Microsoft Flight Simulator X (FSX) Deluxe Edition (1 DVD Edition).
Αυθεντικό, σε άριστη κατάσταση. Πρόκειται για την έκδοση που κυκλοφόρησε επίσημα σε 1 DVD (όχι από περιοδικό). Περιλαμβάνει κανονικά το γνήσιο κλειδί ενεργοποίησης (Product Key) στο εσωτερικό της θήκης (είχε ενεργοποιηθεί από τον πρώην κάτοχό του αλλά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμος, πάντως το PC στο οποίο ήταν εγκατεστημένο έχει γίνει format).

Σημείωση: Δεν τα έχω εγκαταστήσει εγώ στον δικό μου υπολογιστή. Είχαν εγκατασταθεί στον υπολογιστή φίλου (που έγινε reset to factory settings). Η σκληρή θήκη του 2000 έπεσε (τώρα που βάζω την αγγελία!) και έσπασε ώς συνήθως. Πάντως όλα τα δισκάκια είναι σε άριστη κατάσταση.

Τιμή €12. Η τιμή είναι για κάθε κομμάτι. Σε περίπτωση αγοράς και των τριών η τιμή για το πακέτο είναι συζητήσιμη (ελαφρώς).

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    125.7 KB · Views: 2
  • 2.JPG
    2.JPG
    161.4 KB · Views: 2
  • 3.JPG
    3.JPG
    162 KB · Views: 2