Καινούργιο στο κουτί του! Με 1 έτος παγκόσμια εγγύηση. Αγορασμένο από Ευρώπη, δίνεται η απόδειξη αγοράς (1150 ). Είναι η έκδοση με Intel i5, 4GB RAM και 128GB SSD. Φοράει ολόσωμο cover και εξαιρετικό προστατευτικό οθόνης (αγοράστηκαν μαζί). Βγήκε από το κουτί του μόνο για την φωτογραφία, το δίνω γιατί απλά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και δεν μου χρειάζεται. Η φώτο είναι από το μηχάνημα εν λειτουργία, την βάζω για να δείχνει πως είναι πλήρως λειτουργικό και πως από αυτό μπήκε η αγγελία!
Τιμή 950 . Εφόσον χάνω 200 αέρα για καινούργιο μηχάνημα, ούτε καν συζητώ παζάρια, ανταλλαγές, κτλ. Τέτοια μηνύματα θα πηγαίνουν κατ'ευθείαν κάδο. Εννοείται πως έλεγχος στον χώρο μου δεκτός, κερνάω καφέ.
Επαναλαμβάνω. Όχι παζάρια, όχι ανταλλαγές.
Περιοχή Πειραιάς. Παραλαβή από τον χώρο μου ή αποστολή κατόπιν προκαταβολής του ποσού και των μεταφορικών. Δεν στέλνω αντικαταβολές γενικά, πόσο μάλλον >1000 μηχάνημα...
Τιμή 950 . Εφόσον χάνω 200 αέρα για καινούργιο μηχάνημα, ούτε καν συζητώ παζάρια, ανταλλαγές, κτλ. Τέτοια μηνύματα θα πηγαίνουν κατ'ευθείαν κάδο. Εννοείται πως έλεγχος στον χώρο μου δεκτός, κερνάω καφέ.
Επαναλαμβάνω. Όχι παζάρια, όχι ανταλλαγές.
Περιοχή Πειραιάς. Παραλαβή από τον χώρο μου ή αποστολή κατόπιν προκαταβολής του ποσού και των μεταφορικών. Δεν στέλνω αντικαταβολές γενικά, πόσο μάλλον >1000 μηχάνημα...
Last edited: