Migration assistant

chrisssb

Μέλος Σωματείου
26 August 2008
29,860
Kingdom of Rain
Δοκίμασα να μεταφέρω τις εφαρμογές μου από το imac (late 2009) στο καινούριο macbook και δεν κατάφερα τίποτε.
Δοκίμασα και με ethernet καλώδιο και με wifi.
Εκκινώ στον imac την εφαρμογή επιλέγω to mac
To ίδιο στο macbook και επιλέγω from mac.
Στον παλιό, ψάχνει συνεχώς. Στο macbook βρίσκει το user's imac μου δίνει το δικαίωμα να συνεχίσω, πατάω continue βγάζει τον κωδικό που πρέπει να εμφανιστεί και στην "πηγή" και τίποτε...
Ο παλιός συνεχίζει να ψάχνει, ο macbook μετά από λίγη ώρα με γυρνάει ένα βήμα πίσω.

Τώρα ξεκίνησα να κάνω back up σε εξωτερικό σκληρό ώστε να κάνω από εκεί το migration.
O παλιός έχει πολλά αρχεία, πάνω από 250 gb που είναι ο δίσκος του macbook.
Στο macbook θέλω να περάσω μόνο τις εφαρμογές.
Από το αρχείο του time machine όταν πάω να κάνω migration, θα μου δώσει την δυνατότητα να επιλέξω τι ακριβώς θα μεταφερθεί από τον εξωτερικό σκληρό στο SSD?

Έχει δοκιμάσει κανείς? Υπάρχει καμιά εμπειρία?
Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το time machine.

Μέχρι και άλλο καλώδιο ethernet δοκίμασα!
Δεν πειράζει κάνω back up με το time machine σε usb 3 δίσκο, οπότε νομίζω δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καταλαβαίνεις Μιχάλη τι με έχει πιάσει!
Δεν βλέπω την ώρα να βάλω τα προγράμματα μου στο macbook!
Ονειρεμένο μηχάνημα το άτιμο!
Πήρα και thunderbolt ώστε όποτε το χρησιμοποιώ στο σπίτι να κάνω το 27ρι οθόνη!

Πάντως εντύπωση μου κάνει που δεν δούλεψε Χρήστο.
Εγώ πρόσφατα το έκανα στο νέο ΜΒΡ της γυναίκας μου και μάλιστα migration από windows 8.1 & wi-fi.
Δοκίμασες με setup assistant?
Μήπως έχεις το ίδιο όνομα χρήστη στο νέο Μακ και στο παλιό;

Με setup assistant, δεν δοκίμασα.
Στην αρχή ναι είχα το ίδιο όνομα, αλλά μετά το κατάλαβα και άλλαξα το όνομα στο macbook.
Και πάλι τίποτε, παράξενο.

Λοιπόν το migration assistant δούλεψε μια χαρά από τον εξωτερικό δίσκο και σε ελάχιστα λεπτά περάστηκαν τα πάντα στο macbook .
Ακόμη και το VMware fusion με τα windows και όλα τα win προγράμματα!