Δοκίμασα να μεταφέρω τις εφαρμογές μου από το imac (late 2009) στο καινούριο macbook και δεν κατάφερα τίποτε.
Δοκίμασα και με ethernet καλώδιο και με wifi.
Εκκινώ στον imac την εφαρμογή επιλέγω to mac
To ίδιο στο macbook και επιλέγω from mac.
Στον παλιό, ψάχνει συνεχώς. Στο macbook βρίσκει το user's imac μου δίνει το δικαίωμα να συνεχίσω, πατάω continue βγάζει τον κωδικό που πρέπει να εμφανιστεί και στην "πηγή" και τίποτε...
Ο παλιός συνεχίζει να ψάχνει, ο macbook μετά από λίγη ώρα με γυρνάει ένα βήμα πίσω.
Τώρα ξεκίνησα να κάνω back up σε εξωτερικό σκληρό ώστε να κάνω από εκεί το migration.
O παλιός έχει πολλά αρχεία, πάνω από 250 gb που είναι ο δίσκος του macbook.
Στο macbook θέλω να περάσω μόνο τις εφαρμογές.
Από το αρχείο του time machine όταν πάω να κάνω migration, θα μου δώσει την δυνατότητα να επιλέξω τι ακριβώς θα μεταφερθεί από τον εξωτερικό σκληρό στο SSD?
Έχει δοκιμάσει κανείς? Υπάρχει καμιά εμπειρία?
Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το time machine.
Δοκίμασα και με ethernet καλώδιο και με wifi.
Εκκινώ στον imac την εφαρμογή επιλέγω to mac
To ίδιο στο macbook και επιλέγω from mac.
Στον παλιό, ψάχνει συνεχώς. Στο macbook βρίσκει το user's imac μου δίνει το δικαίωμα να συνεχίσω, πατάω continue βγάζει τον κωδικό που πρέπει να εμφανιστεί και στην "πηγή" και τίποτε...
Ο παλιός συνεχίζει να ψάχνει, ο macbook μετά από λίγη ώρα με γυρνάει ένα βήμα πίσω.
Τώρα ξεκίνησα να κάνω back up σε εξωτερικό σκληρό ώστε να κάνω από εκεί το migration.
O παλιός έχει πολλά αρχεία, πάνω από 250 gb που είναι ο δίσκος του macbook.
Στο macbook θέλω να περάσω μόνο τις εφαρμογές.
Από το αρχείο του time machine όταν πάω να κάνω migration, θα μου δώσει την δυνατότητα να επιλέξω τι ακριβώς θα μεταφερθεί από τον εξωτερικό σκληρό στο SSD?
Έχει δοκιμάσει κανείς? Υπάρχει καμιά εμπειρία?
Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το time machine.