Μικρά γυάλινα μπουκάλια...

BGPVirus

Senior Member
7 August 2007
502
Maroussi
Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω έναν προμηθευτή ή κατασκευαστή μικρών γυάλινων φιαλιδίων? Θέλω ποσότητα...

Τελικά είμαστε πολύ πίσω όσον αφορά τη διαφήμηση εταιριών στο ιντερνετ...

Για ποια χρήση ακριβώς?

Εννοώ τρόφιμα, ποτά, φάρμακα, λάδι?

Για να σε κατατοπίσουμε δεόντως!-bye-

Απάντηση: Re: Μικρά γυάλινα μπουκάλια...

Ρε Δημήτρη, απίστευτη ταχύτητα!!!

Απλά τυχαίνει να ασχολούμαι και με τέτοια πραγματάκια Σίμο και ξέρω! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Μικρά γυάλινα μπουκάλια...

Για προσκλητήρια φαντάζομαι...

Άει γειά σου Άννα... Νομίζω με έχεις πάρει χαμπάρι...:o

Ευχαριστώ PETRAN... Αυτή η εταιρία βέβαια δίνει από παλλέτα και άνω(12.000 κομμάτια!!!)

Μου φαίνεται θα ρίξω μια ματιά και στο Μοναστηράκι... Επίσης, αν γνωρίζεται κάτι και για ξύλινες ή πύλινες μικροκατασκευές πάλι θα με ενδιέφερε...

Συγνώμη ρε παιδιά για όλες αυτές τις ερωτήσεις... Έχω αρχίσει και ντρέπομαι... Αλλά σε θέματα Ιnternet νομίζω ότι είμαστε αιώνες πίσω. Μπορεί να υπάρχουν τα sites αλλά κανένας να μην τα έχει καταχωρήσει σε search engines...

Επειδή τα έψαχνα πριν ένα χρόνο, κατέληξα ότι είναι από πολύ δύσκολο εως απίθανο να βρεις. Εκτός αν τα πάρεις από μαγαζί, αλλά θα στοιχήσουν πανάκριβα.

Άρα είχε δίκιο που έλεγε για μπονμπονιέρες...

Λοιπόν, έχεις δεί κάτι που να σ' ενδιαφέρει?

δες κι εδώ... http://www.foodtoday.gr/yellow-pages/eksoplismos/koropoulis/

Είναι και εισαγωγείς βάζων...

Ίσως να μπορούν αν σε βολέψουν κάπως.

Επικοινώνησε μαζί τους και αν δείς οτι δεν βγάζεις άκρη στείλε π.μ. να δούμε τι θα κάνουμε...

Άννα μια ξαδέρφη μου το έκανε. Πήγε στο Μοναστηράκι και βρήκε καμιά 1000άδα μπουκαλάκια μινιατούρες με 0,30 το ένα!!!

Έφτιαξε απίστευτα προσκλητήρια τα οποία στολίζουν μέχρι και σήμερα τα σπίτια των καλεσμένων.

Φίλε ΤΑΤΑΡΕ δεν τα θέλω για μπομπονιέρα αλλά για προσκλητήρια... Γι'αυτο και θέλω μπουκαλάκια ή κάτι τέτοι τέλος πάντων...

Ουάου! Έχεις να δώσεις 1000 προσκλητήρια? Μπράβο! Εγώ δε μιλούσα για πάνω από 250.
Μην ξεχάσεις να σκεφτείς και το κόστος των υλικών που θα βάλεις μέσα.

ΥΓ. Αν το έκανε η ξαδέρφη σου... χμμμμ.... θα το κάνεις κι εσύ?

ε? Μπορούμε δηλαδή να βρούμε πολύ φτηνά μπουκαλάκια 80-100ml με κόστος κάτω των 0,30?

Φίλε ΤΑΤΑΡΕ με φτιάχνεις... Έρχομαι Καβάλα...

Γι' αυτό σου λεω...

Ερώτηση 1...

Τι σκέφτεσαι να βάλεις μέσα...

Ερώτηση 2...

Μπουκαλάκια από μινιατούρες ποτού σου κάνουν?

Ερώτηση 3....

Πως θα βάλεις πώματα?

Μέσα θα βάλω χαρτί τυλιγμένο το οποίο θα περιέχει το κείμενο. Πώμα πιστεύω μπορώ να βρω... Θα βάλω ποτ-πουρί μέσα, ή άμμο ή βοτσαλάκια ή κάτι άλλο και μια κορδελίτσα απ' έξω...

Πιστέυω ότι για μέγεθος θέλω περίπου 150ml... νομίζω...

Ευτυχώς που είσαι μηχανικός αυτοματισμών!

Φτιάξε λοιπόν μια γραμμή παραγωγής, η οποία θα εμφιαλώνει βοτσαλάκια χαρτάκια κ.λ.π και φυσικά θα έχει και το έργο της επιπωμάτισης!

Πιο ζόρικο project δεν νομίζω να έχεις αναλάβει!:flipout::flipout::flipout:

Φυσικά και αστειεύομαι φίλε.... αλλά μεταξύ μας σε βλέπω να ταλαιπωρήσαι χωρίς ουσιαστικά λόγο!
Παντρεύεσαι, αλλά δεν κέρδισες και το τζόκερ!:flipout::BDGBGDB55::flipout::BDGBGDB55: :flipout: :BDGBGDB55::flipout:

Μέσα θα βάλω χαρτί τυλιγμένο το οποίο θα περιέχει το κείμενο. Πώμα πιστεύω μπορώ να βρω... Θα βάλω ποτ-πουρί μέσα, ή άμμο ή βοτσαλάκια ή κάτι άλλο και μια κορδελίτσα απ' έξω...

Πιστέυω ότι για μέγεθος θέλω περίπου 150ml... νομίζω...

Αποφάσισε το και ενημέρωσε με...

Μόλις το κάνεις θα κάνω 2-3 τηλεφωνήματα και ελπίζω να μπορέσω να σε εξυπηρετήσω...-bye-

Τι να κάνω ρε PETRAN? Τώρα έχω λίγο χρόνο και κοιτάζω να τον εκμεταλλευτώ...

Μη με δουλεύετε βρε... Μια φορά παντρεύεται ο άνθρωπος... χαχαχα

Thanx TATARE...

Όλο ιδέες είναι αυτοί οι μελλόνυμφοι, κοίτα πρόσκληση που έστειλε φίλος...

Attachments

• Dsc00059-post.jpg
    Dsc00059-post.jpg
    51.8 KB · Views: 31
  • DSC00060-post.jpg
    DSC00060-post.jpg
    49.6 KB · Views: 25
Φίλε μου πάρε τηλέφωνο στην ΓΙΟΥΛΑ ΥΑΛΟΥΡΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε. Ορυζομύλων 5, Αιγάλεω, 12244 Ηellas 210 54 03 400 και ρώτα σε ποιον χοντρέμπορο έχουν δώσει κάποιο από τα παρακάτω μπουκάλια: http://www.stirom.ro/products/conta...31C6E0DAB685DD6D91892BC101E588894E9B3FE51679F
Εμένα με είχανε στείλει κάπου κοντά στην Ιερά οδό αλλά δεν το θυμάμαι. Είχε ένα δημοτικό γήπεδο κοντά. Πήρα 300 με φελούς (οι φελοί ήταν 5 ευρώ οι πενήντα) στα .25 το ένα. Πήρα και σχοινί χόρτο από την Αθηνάς και έβαλα λίγη άμμο από παραλία στο καθένα και μια πρόσκληση από σκληρό ρυζόχαρτο μακρόστενη. Τα ονόματα σε μικρό ρυζόχαρτο δεμένα με το χόρτο στο λαιμό του μπουκαλιού. Όπως το είπε ο φίλος παραπάνω ακόμα τα έχουν σε γραφεία και σπίτια αυτοί που τους τα έδωσα.
Εάν δεν βρεις άκρη θα κοιτάξω να δω από που τα είχα πάρει.