- 12 January 2013
- 480
Καλημερα ,ενδιαφερομαι για μια μικρη 4Κ 40 με 43 ιντσες για δωματιο που θα αντικαταστησει μια 26αρα Sony ΗD Ready ,το οποιο αναφερω για δυο λογους πρωτον οτι η διαφορα στις ιντσες και στην αναλυση οσο να ναι θα χτυπησει στο ματι και το οτι θα την παρω μισοτιμης απο οσο ειχα παρει την Σονυ που την ειχα πληρωσει ενα 1000ρικο πριν 10 χρονια!!
Δηλαδη μιλαμε για budget 450 με 550 ευρω.
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην εχω θεματα με τις προδιαγραφες του 4Κ σε τοσες μικρες ιντσες δηλαδη μιλαμε για HDMI 2.0 και το κυριοτερο μην δημιουργησει προβλημα στο μελλον με κανα UHD bluray deck που θα παρω το HDCP 2.2.
Για πηγη προς το παρον θα εχω το Ferguson Ariva 4K Combo και στο μελλον κανα PS4 pro αμα δωσω το παλιο.
Εχω βρει την παρακατω σε Curved και καλη τιμη με καλυπτει οσον αφορα τo HDCP 2.2 ;; και αν οχι τι αλλο υπαρχει σε αυτες τις ιντσες σε αυτην την τιμη σε Samsung ,LG.
Link
Ευχαριστω
Δηλαδη μιλαμε για budget 450 με 550 ευρω.
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην εχω θεματα με τις προδιαγραφες του 4Κ σε τοσες μικρες ιντσες δηλαδη μιλαμε για HDMI 2.0 και το κυριοτερο μην δημιουργησει προβλημα στο μελλον με κανα UHD bluray deck που θα παρω το HDCP 2.2.
Για πηγη προς το παρον θα εχω το Ferguson Ariva 4K Combo και στο μελλον κανα PS4 pro αμα δωσω το παλιο.
Εχω βρει την παρακατω σε Curved και καλη τιμη με καλυπτει οσον αφορα τo HDCP 2.2 ;; και αν οχι τι αλλο υπαρχει σε αυτες τις ιντσες σε αυτην την τιμη σε Samsung ,LG.
Link
Ευχαριστω
Last edited: