Μικρή και οικονομική TV!

lleonidas

New member
12 December 2010
23
Καλησπέρα σε όλες/όλους!Εδώ και 20+ χρόνια έχουμε μια 14'' Thomson στην κουζίνα η οποία έχει βγάλει προ πολλού τα λεφτά της αλλά τώρα ήρθε η ώρα της αλλαγής! Σκέφτομαι να δαπανήσω ένα ποσό κοντά στα 150 ευρώ επειδή η χρήση θα είναι απλή και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.Θα ήθελα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για τα λεφτά της,ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη mpeg4 και αν είναι εφικτό σε αυτά τα χρήματα να υπάρχει η δυνατότητα για picture in picture. Έχω τσεκάρει τη SAMSUNG T22C350EW για την οποία στο ''Πλαίσιο'' αναγράφεται ότι διαθετει PIP ενώ σε άλλα stores όχι.Τι λέτε;Θα Έχω θέμα με τη γωνία θέασης ή με κάτι άλλο επειδή πρόκειται για monitor TV;
Εδώ και το link
http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/Samsung-LED-TV-MONITOR-21-5-T22C350EW.htm
Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή
smile.png

ΥΓ:Γιατί τα γράμματα προς το τέλος του post αλλάζουν χρώμα και αχνοφαίνονται;;

Last edited:
Θα πρότεινα να κοιτάξεις για κάποια 32" εφόσον είναι δυνατό οικονομικά. Είναι και θέμα υγείας των ματιών μας, ειδικά αν κάθεσαι σε απόσταση μεγαλύτερη από ένα μέτρο. Εκτός αν ουσιαστικά πρόκειται περί τηλεόρασης-ραδιοφώνου... ;)

Μιχάλη,η απόσταση είναι μικρή αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.Ψάχνω μια οικονομική tv κοντά στις 22'' η οποία είναι μια χαρά γι'αυτό το χώρο.Σε δύο άλλους χώρους υπάρχει μια 32'' και μια 40'' που μας αρκούν!Άλλωστε,όπως προανέφερα,εκεί που θα μπει η καινούρια,υπήρχε για πολλά χρόνια μια 14'' η οποία επίσης έκανε τη δουλειά της,για τα δικά μας δεδομένα τουλάχιστον!

Το θέμα είναι να βλέπεις άνετα και όχι να προσπαθείς να δεις. Όπως μπορείς να δεις εδώ, μπορεί να κερδίζεις σε εμβαδόν αλλά το ύψος σε σχέση με μια 22" είναι πολύ κοντά. Επίσης, το πιο πιθανόν είναι πως θα έχεις και χειρότερο ήχο.

Δεν αμφισβητώ ότι ισχύουν όσα υποστηρίζεις...λογικό είναι μια 32'' να υπερέχει σε αυτούς τους τομείς από μια μικρότερη.Το''να προσπαθείς να δεις''είναι κάπως υπερβολικό όμως επειδή 1.στην κουζίνα δεν παρακολουθούμε ακριβώς αλλά πιο πολύ χαζεύουμε ειδήσεις,αγώνες ή σειρές και 2.έχουμε συνηθίσει στη 14'' οπότε η μετάβαση θα είναι εύκολη.
Αν παρόλα αυτά μου βρεις 32'' με PIP και 150-180 ευρώ,δεν έχω κανένα πρόβλημα :cowboy:

Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; :p
To ξέρω γι'αυτό και έθεσα εξαρχής τα δεδομένα!Σ'ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον...αν σκεφτείς κάτι,στείλε link :)

Host,προφανής επιλογή λόγω των specs και συγκριτικά με τις άλλες παρόμοιων χαρακτηριστικών;Η 24'' απορρίπτεται λόγω κόστους!
Όσο για το ΤΝ panel που λες,το οποίο δε γνωρίζω κ θα ήθελα τα φώτα σου...θα είναι τόσο κακή η εικόνα(σε σύγκριση με την UE22F5000) που δεν αξίζει να την πάρω παρά το PIP που με ενδιαφέρει;

Προφανής γιατί είναι η φθηνότερη (και καλύτερη πιστεύω) επώνυμη στην κατηγορία της.

Όσο για το ΤΝ πανελ, σίγουρα θα έχεις δει κάποιο λάπτοπ με τέτοιο ή κάποιο monitor. Απλά ΔΕΝ κάνει για τηλεόραση, στις 10 μοίρες έχει αλλοιωθεί η εικόνα.
PIP έχει και η F5000.

...θα είναι τόσο κακή η εικόνα(σε σύγκριση με την UE22F5000) που δεν αξίζει να την πάρω παρά το PIP που με ενδιαφέρει;

Χάνει αρκετά σε γωνίες θέασης...

Re: Απάντηση: Μικρή και οικονομική TV!

Προφανής γιατί είναι η φθηνότερη (και καλύτερη πιστεύω) επώνυμη στην κατηγορία της.

Όσο για το ΤΝ πανελ, σίγουρα θα έχεις δει κάποιο λάπτοπ με τέτοιο ή κάποιο monitor. Απλά ΔΕΝ κάνει για τηλεόραση, στις 10 μοίρες έχει αλλοιωθεί η εικόνα.
PIP έχει και η F5000.
Άνοιξα τυχαία 4-5 από τα σκρουτζομάγαζα που διαθέτουν την F5000 και μόνο το site του Κωτσόβολου αναφέρει τη λειτουργία ΡΙΡ!Ελπίζω να μη με περιμένει κάποια δυσάρεστη έκπληξη όταν τη βάλω να δουλέψει και απλά να είναι παράλειψή τους που δεν το αναφέρουν :)

Εμπιστεύεσαι τι λένε τα μαγαζιά? Στην σελίδα της samsung να κοιτάς.
Αν και το PIP se 22" δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει.

Άκυρο το PIP.Είχα την εντύπωση ότι με αυτή τη λειτουργία μπορείς να δεις δεύτερο κανάλι μέσα σε ένα πλαίσιο την ώρα που έβλεπες κάποιο άλλο αλλά η κοπέλα μου εξήγησε ότι το PIP αναφέρεται σε εξωτερική πηγή(πχ DVD) και ότι αυτό που ζητάω λέγεται PAP ή κάπως έτσι και υπάρχει μόνο σε μεγαλύτερες tv,επομένως δε με απασχολεί πια.
Επομένως η αναζήτηση ξεκινάει από την αρχή μήπως βρω κάτι οικονομικότερο αν και νομίζω πως η F5000 εξακολουθεί να μία είναι καλή επιλογή!

Οικονομικότερο και καλύτερο δύσκολα. Με αυτό το budget είναι περιορισμένες οι επιλογές.

Μιχάλη κι εγώ αυτό νόμιζα λόγω budget αλλά έχει πολλά μοντέλα στο skroutz...όρεξη να'χει κανείς να ψάχνει!
Υπερίων,η γωνία θέασης(178) της συγκεκριμένης monitor tv έχει μεγάλες διαφορές(προς το χειρότερο φαντάζομαι) στην τηλεθέαση από μία κανονική tv όπως η F5000 για παράδειγμα;

Πολλά μοντέλα μεν αλλά ελάχιστα αξίζουν σε αυτό το μέγεθος. Η γωνία θέασης που αναφέρουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν μπορούσες να δεις κάποια με IPS panel θα υπερτερούσε σε αυτό τον τομέα αλλά είναι εκτός του budget σου, αν και στα 187 η πιο πάνω LG είναι αρκετά καλή.

Το είδα, για αυτό γράφω πως είναι αρκετά καλή, σε αυτό το budget και μέγεθος πάντα.