Μικρό πετρελαιοκίνητο....

Βλαση -1 απο τα Ελληνικα πετρελαιοκινητα ιχ. Το δικο μου μαλλον καπου στο εξωτερικο θα βρεθει η κομματια για ανταλλακτικα.

Εχουν αυξηθει οι κλοπες στα diesel στην Ελλαδα οποτε προσεχετε να δυσκολευετε οσο περισσοτερο μπορειτε τους κλεφτες..
Απο την leaseplan μου ειπαν οτι πλεον βαρανε πολυ τα 208 και τα c3.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντελώς και με κλειδάκι παρακαλώ....

Επίσης προσοχή στα παρκινγκ αυτοκινητων, δεν αφήνουμε το κύριο κλειδί κοντρόλ, αφήνουμε το δεύτερο ....

Κρίμα ρε φίλε.
Να ελπίζεις να κάνει η ασφαλιστική γρήγορα την δουλειά της γιατί όπως λες κι εσυ δεν πρόκειται να το βρεις.

Απάντηση: Re: Μικρό πετρελαιοκίνητο....

Βάλτε και κανένα GPS εντοπισμού στο επόμενο, σε περίπτωση που ξαναγίνει μήπως βρεθεί...

Καλό είναι να υπάρχουν αλλά κι αυτά έχουν τρόπο να τα παρακάμψουν. Πλέον είναι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου και δεν υπάρχουν σοβαρές άμυνες.
Αν θέλουν να το ψειρίσουν, θα το κάνουν και δεν θα βρεθεί ποτέ.
Ήδη μπορεί να είναι Βουλγαρία σε τεύχη το αμάξι του Αντώνη.

Είμαι θύμα κι' εγώ, πριν 18 χρόνια, κι έχω καταλήξει ότι ο μόνος τρόπος άμυνας θα ήταν κάτι μεταξύ του να αφαιρούμε το τιμόνι ή το λεβιέ ή και τα δύο (και να τα παίρνουμε μαζί μας)......

Με leasing το είχα οπότε προχωρούν οι διαδικασίες..
Αλλά κάποιος εκεί ψηλά μου κάνει πλάκα γιατί μου έδωσαν αντικατάσταση για ένα μήνα Punto !!!!:bigcry:

Re: Απάντηση: Μικρό πετρελαιοκίνητο....

Με leasing το είχα οπότε προχωρούν οι διαδικασίες..
Αλλά κάποιος εκεί ψηλά μου κάνει πλάκα γιατί μου έδωσαν αντικατάσταση για ένα μήνα Punto !!!!:bigcry:
Κι εγώ έτσι το έχω και μάλιστα από την ίδια εταιρία. Θυμάσαι αν η σύμβαση που υπογράψαμε αναφέρει ότι σε περίπτωση κλοπής πρέπει να μας το αντικαταστησουν με ίδιο?

Οχι Πανο, γραφει οτι ειναι στην ευχερεια της leaseplan. Diesel μου εδωσαν παλι αλλα καμια σχεση με το 208. Τωρα νιωθω ταριφας...
Επισης σε ενα μηνα απο τη δηλωση κλοπης διακοπτεται το συμβολαιο αν δεν βρεθει το κλεμμενο

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk